Kültür Sanat “Klasik Müzik Akşamları”nda yıldızlar geçidi!

“Klasik Müzik Akşamları”nda yıldızlar geçidi!

07.11.2013 - 11:33 | Son Güncellenme:

Martı Istanbul Hotel, geçtiğimiz yıl şehrin kültür ve sanat dinamiğine yeni bir soluk getiren “Klasik Müzik Akşamları” serisine bu yıl klasik müzik yıldızlarından oluşan iddialı bir program ile devam ediyor.

“Klasik Müzik Akşamları”nda yıldızlar geçidi

Lila Müzik işbirliği ile Martı Istanbul Hotel’in bir klasik müzik sanatçısının dinletisine ve sonrasında klasik müzik sohbetlerine ev sahipliği yaptığı “Klasik Müzik Akşamları” serisi, bu sezon, dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan’dan, arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu’na, keman sanatçısı Ayla Erduran’dan Borusan Quartet’e klasik müziğin yıldız isimlerini müzikseverlerle buluşturacak.

Haberin Devamı

Açıldığı günden bu yana dahil olduğu kültür sanat projeleri ile dikkat çeken Martı Istanbul Hotel ev sahipliğindeki “Klasik Müzik Akşamları” serisi, 11 Kasım 2013 tarihinde soprano Pervin Çakar ve piyanist Sabri Tuluğ Tırpan ile başlıyor.

Martı İstanbul Hotel’in Balo Salonu’nda saat 19.30’da başlayacak dinleti ve sohbeti kaçırmak istemeyen müzikseverler biletlerini Biletix aracılığıyla veya konser salonu girişinde 35.-TL karşılığında satın alabilecekler. Ayrıca Martı İstanbul Hotel, “Klasik Müzik Akşamları” serisi bilet fiyatlarına öğrenciler için yüzde 50 indirim uyguluyor.

İzleyiciler ayrıca biletleri ile otel restoranlarından indirimli olarak faydalanma şansına da sahip olacak.

Lila Müzik işbirliğiyle gerçekleştirilen “Martı İstanbul Hotel’de Klasik Müzik Akşamları”, ilk konserin ardından 27 Kasım 2013 tarihinde, “Vedat Kosal ve Arkadaşları” konserinde, genç yaşta aramızdan ayrılan değerli piyanisti arkadaşları anılar ve onun sevdiği müzikler ile anacaklar.

Haberin Devamı

Martı Istanbul Hotel ile klasik müzik konserler serisinin gerçekleştirilmesinde işbirliğinde bulunan Lila Müzik Yapım A.Ş., 1999 yılında Türk besteci ve yorumcularının eserlerini kayıt altına almak amacıyla Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin tarafından kuruldu. Bugüne kadar, dünyada ve ülkemizde isminden övgüyle söz edilen Ayla Erduran, Gülsin Onay, Vedat Kosal, Şirin Pancaroğlu, Hakan Aysev, Birsen, Özcan ve Ayşen Ulucan Kardeşler, Emre Şen, Borusan Quartet, Pelin Halkacı Akın , İris Şentürker CD’lerini yayınladı.

Martı İstanbul Hotel Klasik Müzik Akşamları Sezon Takvimi:

11 Kasım 2013, Pervin Çakar (soprano) & Sabri Tuluğ Tırpan (Piyanist)

27 Kasım 2013, Vedat Koşal ve Arkadaşları ( Ece İdil- soprano & moderatör, Aydın Karlıbel -piyanist, Seher Tanrıyar - piyanist, Ece Demirci - piyanist, Emel Büyükburçlu Erol- piyanist)

20 Aralık 2013, Fatma Said

27 Ocak 2014, Ayla Erduran (keman) & Birsen Ulucan (piyanist)

10 Şubat 2014, Şirin Pancaroğlu (Arp)

26 Şubat 2014, Suna Kan (keman) & Cana Gürmen (piyanist)

Haberin Devamı

4 Mart 2014, Ayşegül Kirmanoğlu (klarnet) & Sibel Kumru Pensel (Flüt) & Johan Schmid / Piyano

25 Mart 2014, Özcan Ulucan (keman) & Birsen Ulucan (piyano)

30 Nisan 2014, Pelin Halkacı Akın (Keman) & iris Şentürker (piyano)

12 Mayıs 2014, Borusan Quartet

20 Mayıs 2014, Güher & Süher Pekinel ile Dünya Sahnelerinde Genç Yetenekler Projesi