Al Ahli’de forma giyen 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, siyah-beyazlılara önerildi. Tartışılmayacak bir golcü için taraftarlara söz veren ve çalışmalarını hızlandıran Başkan Serdal Adalı, Firmino teklifini geri çevirdi.
Beşiktaş'ta forvet arayışları devam ederken Mehdi Taremi'nin gündeme geldiği öne sürüldü.
Beşiktaş'ın bonservisi Chelsea'de bulunan Raheem Sterling ile görüşmelere başladığı iddia edildi.
Edin Dzeko’yu Fiorentina’ya kaptıran Bologna, Beşiktaşlı Ciro Immobile’yi kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.
Beşiktaş'ın Roberto Firmino'yu kadrosuna katmak istediği öğrenildi.
Beşiktaş İkinci Başkanı Hakan Daltaban pazar günü gerçekleşecek olağanüstü genel kurulun kulübün geleceği için çok önemli bir dönemeç olduğunu söyledi, “Dikilitaş projesini Beşiktaş’ın mali açıdan kurtuluşu olarak görüyoruz” dedi.
Beşiktaş'ın Ernest Muçi için istediği bonservis belli oldu.
Beşiktaş'ta yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında buluştu.
Süper Lig'de sezonu 4. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne 2. Ön Eleme Turu'ndan katılmaya hak kazanan Beşiktaş'ın rakibi belli oldu.
Süper Lig'de sezonu 4. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne 2. Ön Eleme Turu'ndan katılmaya hak kazanan Beşiktaş'ın rakibi bugün çekilecek kura ile belli olacak.
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme önemli isimler gelirken yönetimin en çok uğraş verdiği isim Frank Anguissa.
Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta gündeme önemli isimler geliyor. Siyah-beyazlılar bek transferi için Milan'da forma giyen Calabria ve Partizanlı Zubairu'ya kanca attı.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı ve siyah beyazlıların kulüp himayesindeki hisseleri hakkında önemli bir duyuruya imza attı.
Beşiktaş'taki performansıyla geçen sezona damga vuran Portekizli yıldız yeni sezon öncesi imaj değişikliğine gitti.
Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Demokratik Kongolu sol bek Arthur Masuaku’nun geleceği merak konusu olurken oyuncuya Fransa'dan talip çıktı.
Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta gelecek isimlerin yanında gidecekler de önem taşıyor. Orta saha bölgesinde görev yapan 4 oyuncu ile yollar ayrılacak.
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta bir diğer gündem ise Dikilitaş projesi. Siyah beyazlılarda başkan Serdal Adalı'dan proje için yeni açıklama geldi.