Teknoloji Among Us'ın 31 Mart güncellemesi öncesinde verilen 'ipuçları'

Among Us'ın 31 Mart güncellemesi öncesinde verilen 'ipuçları'

28.03.2021 - 15:43 | Son Güncellenme:

Among Us geçen yılın ortalarında popülerliğini ilan etmiş ve milyonlarca kişiye ulaşmayı başarmıştı. Oyun hem mobilde hem de masaüstü tarafta pek çok güncelleme ile oyunseverlerin karşısına çıktı. 31 Mart güncellemesinden önce ise güncellemeye dair bazı detaylar da belli oldu.

Among Usın 31 Mart güncellemesi öncesinde verilen ipuçları

Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir gönderide, oyun karakterleri için yeni bir şapka geldiği görülüyor. Tartışmalı bir emoji olan bu şapka paylaşımda ' kesinlikle çikolatalı dondurma' olarak tanımlanıyor. 

Haberin Devamı

AMONG US İÇİN GELECEK YENİ GÜNCELLEME

31 Mart tarihinde gelecek güncelleme ile yeni Airship haritası kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu haritaya ek olarak, yeni hesap sistemi de gelecek ve elbette oyuna eğlence katan yeni ücretsiz bazı şapkalar da gelecek. Bunlar arasında tek boynuzlu at ve kızgın kaşları da içerek onlarca yeni şapka var. 

Among Usın 31 Mart güncellemesi öncesinde verilen ipuçları

Among Us, arkadaş sistemi ve çapraz platform gibi yeni bazı desteklere de kavuşacak. Bunun yanı sıra dijital izin yaşının altındaki çocuklar için ücretsiz sohbete erişmek, bir hesap oluşturmak veya görünen adlarını değiştirmek için bir ebeveyn veya velinin iznine ihtiyacı olacak. Yani yeni güncelleme güvenliğe de odaklanacak.