Teknoloji Android’in Kurucusundan Akıllı Telefon

Android’in Kurucusundan Akıllı Telefon

03.12.2015 - 17:38 | Son Güncellenme:

Dünya'nın en popüler mobil işletim sistemlerinden Android'in arkasındaki isim Andy Rubin, yaptığı açıklamalar ile kafaları karıştırdı... Android'in gelişmesindeki kilit noktada yer alan Andy Rubin, yapmış olduğu açıklamada kendi akıllı telefonunu...

Android’in Kurucusundan Akıllı Telefon

Dünya'nın en popüler mobil işletim sistemlerinden Android'in arkasındaki isim Andy Rubin, yaptığı açıklamalar ile kafaları karıştırdı... Android'in gelişmesindeki kilit noktada yer alan Andy Rubin, yapmış olduğu açıklamada kendi akıllı telefonunu geliştirmek istediğine dair sinyal verdi. Uzunca bir süre Android için çalışan ve sistemin gelişmesi için büyük işlere imza atmış olan Rubin'in geliştireceği akıllı teleon, elbette şimdiden gündem konusu olacak türden. Belirtilenlere göre Andy Rubin, kendi fikirlerinden yola çıkarak bir telefon üretmek istiyor. Bu kesin. Ancak bunun yanında Rubin'in nasıl bir görev üstleneceği bilinmiyor.

Haberin Devamı

Yani geliştirici olarak mı görev koltuğuna oturacak yoksa sadece parasal anlamda mı destek sunacak henüz kesinleşmedi. Eğer geliştirici görevini üstlenirse ortaya çıkacak olan cihaz elbette büyük beklentilere sahip olacak. Rubin'in geliştireceği telefon, büyük ihtimalle Android'in amiral gemi modellerinden biri olabilir. Google, bu tarz çalışmalara imza atmış ve ortaya Nexus ailesini çıkarmıştı. Yani bu tarz bir seri ile karşılaşmak da olası gözüküyor.