Teknoloji Apple WWDC 2021 etkinliği için tarih duyurdu!

Apple WWDC 2021 etkinliği için tarih duyurdu!

30.03.2021 - 17:33 | Son Güncellenme:

Apple'ın yeni yazılımlarını tanıtacağı WWDC 2021 etkinliği için tarih verildi. Greg Joswiak Twitter üzerinden Memoji ile yaptığı bir paylaşımla etkinlik tarihini bildirmiş oldu.

Apple WWDC 2021 etkinliği için tarih duyurdu

Apple'ın her yıl merakla beklenen etkinlikleri arasında yer alan WWCD, bu yıl 7 Haziran ve 11 Haziran tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Memoji karakterleriyle paylaşılan etkinlik tarihinde önemli bir detay bulunuyor. Gözlük takan karakterlerin camlarına bazı yansımalar geliyor. Bu yansımalar basit bir gözlük camı yansıması mı yoksa, Apple'ın geliştirdiği söylenen akıllı gözlüğüne bir gönderme mi?

APPLE'IN YENİ ETKİNLİĞİNDE BEKLENTİLER BÜYÜK

Bu soruların cevapları için açıkçası haziran ayını beklememiz gerekiyor ancak arada geçecek aylarda da bazı detaylar karşımıza çıkabilir. Bunun yanı sıra etkinlikte iOS 15, macOS 12 ve watchOS 8 tanıtılacak.

Apple WWDC 2021 etkinliği için tarih duyurdu

Kullanıcılara sunulacak bu yeni sürümlerde nelerin yeni olacağını bizlere aktaracak olan Apple, heyecanlandırıyor zira iOS 15 ile önemli yeniliklerin gelmesi bekleniyor. Geçen yıl etkinlikte Mac'ler için Apple M1 işlemcisini gün yüzüne çıkartmıştı. WWDC 2020'de karşımıza farklı detaylar çıkmış ve özellikle iOS 14 ile gelen yenilikler üzerinde durulmuştu.