Oyun Dunyasi Bu Oyunda Gulyabani Kontrolü Sizde

Bu Oyunda Gulyabani Kontrolü Sizde

03.06.2015 - 13:43 | Son Güncellenme:

Anime ve manga dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Tokyo Ghoul, markasını video oyunlarının yanına taşıyor. Oyunumuzun ismi Tokyo Ghoul: Jail. Aksiyon ve RPG öğelerini bir araya getiren oyunumuzun dağıtımı, Bandai Namco Games tarafından gerçekleştirilecek. Oyununun PlayStation Vita platformlarında piyasaya çıkacak ancak tarihi konusunda henüz net bir bilgi verilmedi.

Bu Oyunda Gulyabani Kontrolü Sizde

Anime ve manga dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Tokyo Ghoul, markasını video oyunlarının yanına taşıyor. Oyunumuzun ismi Tokyo Ghoul: Jail.

Aksiyon ve RPG öğelerini bir araya getiren oyunumuzun dağıtımı, Bandai Namco Games tarafından gerçekleştirilecek. Oyununun PlayStation Vita platformlarında piyasaya çıkacak ancak tarihi konusunda henüz net bir bilgi verilmedi.

Tokyo Ghoul: Jail’ın hikayesi, Rio isimli bir ghoul’un (gulyabani) etrafında gelişecek. Yakalanan ağabeyini kurtarmaya çalışacak olan ghoul’umuz, Tokyo Ghoul’un öne çıkan karakterleriyle de iletişimde olacak. Kontrol edebileceğimiz gulyabani içerikli oyunumuzun son videosu için tıklayın.