Oyun Dunyasi Dinozorlara Tavşan Kulağı Taktılar

Dinozorlara Tavşan Kulağı Taktılar

28.03.2016 - 14:31 | Son Güncellenme:

Studio Wildcard tarafından geliştirilen ve yayımlanan aksiyon tabanlı hayatta kalma oyunu Ark: Survival Evolved‘a paskalya bayramına özel içerikler eklendi. Steam‘in en popüler hayatta kalma oyunlarından birisi olan ARK: Survival Evolved‘da bir hafta boyunca oyuncular özel tavşan yumurtaları toplayıp, bunları boyayabilecek. Ayrıca tavşan kulaklarıyla birlikte oyunda özel bir tavşan kostümü de elde edilebilecek. Geliştirici ekip tarafından […]

Dinozorlara Tavşan Kulağı Taktılar

Studio Wildcard tarafından geliştirilen ve yayımlanan aksiyon tabanlı hayatta kalma oyunu Ark: Survival Evolved‘a paskalya bayramına özel içerikler eklendi.

Haberin Devamı

Steam‘in en popüler hayatta kalma oyunlarından birisi olan ARK: Survival Evolved‘da bir hafta boyunca oyuncular özel tavşan yumurtaları toplayıp, bunları boyayabilecek. Ayrıca tavşan kulaklarıyla birlikte oyunda özel bir tavşan kostümü de elde edilebilecek. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamada ise Dodorex‘in paskalya bayramı bitine kadar haritada bulunacağını belirtildi.

Oyuncuların uzun bir süredir merakla beklediği bataklık ve kış mağaraları da yeni güncelleme paketi ile birlikte oyuna ekleniyor.