Teknoloji Elon Musk şimdi de alev silahı üretecek

Elon Musk şimdi de alev silahı üretecek

26.01.2018 - 13:26 | Son Güncellenme:

Elon Musk, The Boring Company’nin ürettiği şapkalar 50 binin üzerinde satılırsa alev silahı üreteceğini açıkladı.

Elon Musk şimdi de alev silahı üretecek

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Elon Musk’ın The Boring Company şirketi, şehirlerin altına tüneller kazıp trafik sorununa çözüm getirmek için kuruldu. Ama Musk’ın açıklamalarına bakılacak olursa The Boring Company artık alev silahı üretecekmiş. Açıklamayı direkt olarak Musk Twitter üzerinden yapmış olsa da, açıklamayı okuyanlar bunun hala bir şaka olduğunu düşünüyor. Los Angeles’ın altına tüneller kazıp trafik sorununu azaltmayı hedefleyen şirket son zamanlarda bir şapka üretmiş ve 50 bin adet satış hedefi koymuştu.

Hatta kendisi de satış çalışmalarıyla yakından ilgilenmişti ve ardından çok ilgi çekici bir Tweet attı: “50 bin şapkadan sonra The Boring Company alev silahı satmaya başlayacak.” Reddit üzerinde tartışmalara yol açan Tweet’ten sonra kullanıcılar boringcompany.com/flamethrower adında bir web adresinin olduğunu fark ettiler ve sayfaya giriş yaptıklarında bir şifre isteniyordu. Şifrenin “flame.” olduğunu bulan kullanıcılar şifre değiştirilmeden önce sayfaya giriş yapmayı başardı ve karşılarına 600 dolar değerindeki The Boring Company Alev Silahı ön siparişe açık bir şekilde çıktı.

Haberin Devamı

Ön sipariş seçeneğinin altında ise “Resim prototiptir, üretime geçtikten sonra daha iyi olacak.” şeklinde bir açıklama vardı. Ön sipariş görüntülerine rağmen açıklamanın hala şaka olabileceği düşünülüyor ve şirketten hala resmi bir açıklama gelmedi.