Oyun Dunyasi En Çok Satan Oyunlar Burada

En Çok Satan Oyunlar Burada

14.09.2015 - 17:55 | Son Güncellenme:

PC’lerimizin biriciği Steam, geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunlarıyla tekrar gündemdeki yerini aldı. Valve, bu haftanın listesinde ufak tefek değişiklikler yapmış gibi duruyor. CS: GO’yu ilk üçte görmeye çok alışmıştık ancak geçtiğimiz hafta en çok satanlar listesinin dördüncü sırasında yer alabilmiş. Listenin birincisi tabii ki ilk çıktığı günden beri milyonlarca oyuncunun dilinden düşmeyen MGS V: […]

En Çok Satan Oyunlar Burada

PC’lerimizin biriciği Steam, geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunlarıyla tekrar gündemdeki yerini aldı. Valve, bu haftanın listesinde ufak tefek değişiklikler yapmış gibi duruyor.

CS: GO’yu ilk üçte görmeye çok alışmıştık ancak geçtiğimiz hafta en çok satanlar listesinin dördüncü sırasında yer alabilmiş. Listenin birincisi tabii ki ilk çıktığı günden beri milyonlarca oyuncunun dilinden düşmeyen MGS V: The Phantom Pain oldu. İkinci sırada ise açık dünya öğelerine yer veren, kıyamet sonrası bir dönemde hayatta kalmaya çalıştığımız oyunumuz Mad Max var. Üçüncü sırada ise The Witcher 3 yer alıyor.

Listenin kalanı aşağıdaki şekilde sıralandı:

1.METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
2.Mad Max
3.The Witcher 3: Wild Hunt
4.Counter-Strike: Global Offensive
5.Grand Theft Auto V
6.Rocket League
7.ARK: Survival Evolved
8.Killing Floor 2
9.DARK SOULS II: Scholar of the First Sin
10.Project CARS

Yazarlar