Teknoloji Final Fantasy XV, 30 Eylül’de Tüm Konsollarda!..

Final Fantasy XV, 30 Eylül’de Tüm Konsollarda!..

01.04.2016 - 14:45 | Son Güncellenme:

Square Enix tarafından geliştirilmekte olan Final Fantasy XV, yılın sonlarına doğru Xbox One ve PlayStation 4 için oynanabilir olacak…

Final Fantasy XV, 30 Eylül’de Tüm Konsollarda..

Oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olarak gösterilen ve ilk oyunundan itibaren geniş bir hayran kitlesine sahip olmaya başlayan Final Fantasy, şimdilerde son halkası ile gündemde. Normalde 2006 yılında çıkış yapması beklenen ancak alınan karar neticesinde ismi değişerek yeni nesil platformlara uyarlanan Final Fantasy XV’ın hangi tarihte Xbox One ve PlayStation 4 konsolları için satışa sunulacağı belli oldu.

Haberin Devamı
Final Fantasy XV Demosu Çıktı

Uncovered adında yeni bir etkinliğe imza atmış olan Square Enix, burada yeni bir duyuru yaptı. Açıklamasında Final Fantasy XV yapımının çıkış tarihine değinen firma, 30 Eylül 2016 tarihinde oyunun Xbox One ve PlayStation 4 platformları için oynanabilir olacağını açıkladı. Ayrıca yapım adına Deluxe Edition sürümünü de duyuran firma, içerisinde bonus içeriğin, ve blu-ray diskin bulunduğu özel bir paketi de resmi olarak tanıtmış oldu. Bir diğer versiyon olan Ultimate Collectos Edition içerisinde ise aynı zamanda soundtrack albümü, oyun figürü ve sanat kitabı gibi içerikler bulunmakta.

Aşağıda oyunun PS4 ve XboxOne farkını izleyebilirsiniz. İyi seyirler…