Teknoloji Galaxy F02s fiyat sızıntıysa gündeme geldi: İşte telefonun sızdırılan fiyatı

Galaxy F02s fiyat sızıntıysa gündeme geldi: İşte telefonun sızdırılan fiyatı

26.03.2021 - 10:22 | Son Güncellenme:

Samsung'un orta segment telefonları dikkat çekiyor. Bu kapsamda bir süredir gündemde olan Galaxy F02s modeli için şimdi de fiyat sızıntısı ortaya çıktı. Telefonun daha önce belli olan tasarımına ek olarak bazı özellikleri de göründü.

Galaxy F02s fiyat sızıntıysa gündeme geldi: İşte telefonun sızdırılan fiyatı

Daha önce de olduğu gibi Hindistan'daki fiyatları sızdırılan telefonun iki farklı versiyonu gelecek deniyor. Samsung Galaxy F02s, 3 GB RAM/ 32 GB depolama alanına ek olarak 4 GB RAM/ 64 GB depolama alanı seçenekleriyle geliyor. Elbette bu iki versiyon arasında da fiyat farkı oluyor. Telefonun 3 GB RAM/ 32 GB depolama alanına sahip model yaklaşık 124 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyorken, 4 GB RAM/ 64 GB depolama alanı sunulan versiyonda 224 dolarlık bir fiyat bekleniyor. 

Haberin Devamı

SAMSUNG GALAXY F02S ÖZELLİKLERİ VE TASARIMI

Telefonun diğer özellikleri arasında 6.5 inçlik IPS LCD ekrana sahip olması bekleniyor. MicroSD kart ile hafızanın yükseltilebileceğini söyleyebiliriz ve bunun yanında 5 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak. Kamera demişken telefonun arka kamera kurulumu üçlü ve 12 Megapiksel, 2 Megapiksel ve 2 Megapiksel şeklinde sıralanıyor. 5.000mAh bataryaya sahip olacak telefonun 15W hızlı şarj desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.