Teknoloji Instagram Mesajları Nasıl Silinir? Instagram Mesajları Toplu Silme Yöntemleri...

Instagram Mesajları Nasıl Silinir? Instagram Mesajları Toplu Silme Yöntemleri...

17.05.2021 - 04:43 | Son Güncellenme:

Instagram uygulamasında bulunan özelliklerden biri de, mesaj kutusudur. Kişiler birbirleriyle mesajlaşarak uygulamanın özelliğinden faydalanabiliyor. Instagram mesajlarını silmek isteyenler, nasıl sileceği konusunda araştırma yaparak mesajlarını kolayca silmek istiyor. Instagram mesajları nasıl silinir? Instagram mesajları toplu silme yöntemleri ile alakalı sizlere kolay silme yöntemlerini içeren detayları derledik.

Instagram Mesajları Nasıl Silinir Instagram Mesajları Toplu Silme Yöntemleri...

Instagram üzerinden mesajlaşan kişiler, daha sonra mesajlarını silmek isteyebiliyor. Instagram mesajları mesajlara basılı tutarak veya sağa kaydırılarak kolayca tek tek silinebilir.

Instagram Mesajları Nasıl Silinir?

Instagram uygulamasında farklı özellikler vardır. Instagram uygulaması üzerinden kişiler istediği her kullanıcıyla anlık olarak mesajlaşabiliyor. Instagram mesajları, ayrı bir alanda saklanır. Instagram mesajlarına kişiler profillerden kolayca ulaşabiliyor. Mesaj kutusu dolan bireyler veya bazı kişilerle mesajlarını silmek isteyenler, profillerinden mesajlara girerek tek tek silebilir. Mesajlara girerek mesajları silmek mümkündür.

Bireyler gelen mesajlara basılı tutarak, istediği kişilerle olan mesajlarını kolayca silebilir. Instagram mesajlarını silme işlemleri genellikle tek tek yapılıyor. Mesaj kutularında bulunan mesajlar kişilerin isteklerine göre silinebiliyor. Silinecek olan mesajlar seçilerek, kolayca silinebilir. Silinen mesajları geri getirmek mümkün değildir. Kişiler silme işlemlerinden önce doğru mesajı seçtiğine emin olması gerekir. Silinecek olan mesajlar sağa kaydırılarak, sil seçeneği de kullanılabilir.

Instagram Mesajları Toplu Silme Yöntemleri

Instagram mesajlarını toplu silme yöntemleri kişilerce araştırılan bilgiler arasında yer alıyor. Instagram mesajlarını toplu olarak silme işlemleri tek tek yapılabiliyor. Hangi kullanıcıyla olan mesajlar silinmek isteniyorsa, mesaj sağa doğru kaydırılarak silinmelidir. Kullanıcı mesajları sağa kaydırıldığında, sil seçeneği kullanıcıların önüne çıkacaktır.

Kullanıcılar sil seçeneğine basarak, kullanıcıyla olan tüm mesajları hesabından kaldırabilir. Silinen ve kaldırılan tüm mesajlar, sadece kullanıcılardan silinir. Diğer kullanıcı mesajlarını silmediği sürece, mesajlar aynı şekilde görülür. Bireyler kendi mesaj kutusunu tek tek silerek boşaltabilir.

Yazarlar