Teknoloji Lenovo Game On, Vodafone Park'ta açıldı

Lenovo Game On, Vodafone Park'ta açıldı

06.04.2018 - 13:21 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü ve Lenovo iş birliğiyle oluşturulan oyun alanı "Lenovo Game On", Vodafone Park'ta açıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre  Hantaloğlu ile Lenovo Pazarlama Direktörü Aysun Karabıyık Sarıkaya, Vodafone Park'taki oyun alanının açılışını gerçekleştirdi.

Lenovo Game On, Vodafone Parkta açıldı

Lenovo Game On” ile birlikte, dünyada ve Türkiye’de ilk kez bir stadyumda gerçek kapsamlı bir dijital oyun alanı hayata geçmiş oldu. Lenovo Game On’da bilgisayar ya da mobil cihazlar üzerinden oyun oynamayı sevenlere oyun deneyimi sunulacak.

Haberin Devamı

Lenovo, gaming alanına özel markası Legion oyun bilgisayarları ile yüksek performanslı oyun deneyimi sunuyor. Oyun oynamayı seven tüm genç ve yetişkinler, toplam 1.000 metrekarelik alana kurulan Lenovo Game On’da hem güvenli hem de rahat bir ortamda oyun oynayabilme şansını elde edecek, turnuvalara katılıp yeteneklerini yarıştırabilecekler.

Lenovo Game On’a gelenleri bazı sürprizler de karşılayacak. Lenovo’nun Jedi Challenges gibi son dönemde tüketicilerle tanıştırdığı AR (Augmented Reality) Artırılmış Gerçeklik tabanlı uygulaması, satışa sunulmadan önce mekâna özel olarak ilk kez oyunseverler ile tanıştırılacak. Lenovo Game On’da 3 ayrı Jedi Challenges alanı bulunuyor.

Oyunseverler, Lenovo Game On’da Microsoft’un oyun konsolu Xbox ile oyun oynama şansına da sahip olacak. 200 metrekare büyüklüğünde tasarlanan Xbox deneyim alanında 20’den fazla konsol bulunacak ve Lenovo Game On’u ziyaret edenler en yeni oyunları dünyanın en güçlü konsolu olan Xbox One X ile gerçek 4K olarak oynayabilecek.

Haberin Devamı

Teknolojiyle arasının iyi olmadığını kaydeden Fikret Orman, şunları söyledi: "Benim oynadığım tek oyun maç kazandıktan sonra çiftetelli. Çok teknoloji bağımlısı değilim. Çarpmaları, bölmeleri bile elimle yapmaya çalışıyorum. Zekamı çalıştırıyorum. Bunlar spor kulüplerinin öncülük etmesi gereken konular. Yasaklamayla önüne geçemiyoruz. Çocukların keyifle oynayacağı alanları kurmalıyız. Beşiktaş Kulübü yatırımlarını yapmaya devam ediyor. Önümüzdeki senelerde derneklerimizle çocukların her yerde spor yapacağı alanlar kuracağız. Aileleri Beşiktaş'a yakınlaştırmak istiyoruz. Bunlar yasaklandığı sürece işler daha da büyür."

Her gün 12:00-24:00 saatleri arasında açık olacak Lenovo Game On’da ayrıca her hafta bir turnuva düzenlenmesi planlanıyor.