Oyun Tekken 7'ye Walking Dead karakteri Negan geliyor

Tekken 7'ye Walking Dead karakteri Negan geliyor

06.08.2018 - 10:06 | Son Güncellenme:

Dikenli telli beyzbol sopası Lucille ile insanları acımasızca cezalandıran Walking Dead'in Negan'ı, oynanabilir bir karakter olarak Tekken 7'ye geliyor. Bu, Las Vegas'taki dövüş oyunu turnuvası Evo'da duyuruldu.

Tekken 7ye Walking Dead karakteri Negan geliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Negan, 2. sezon içeriklerinin bir parçası olarak Tekken 7'ye geliyor. Bu, geri dönen karakterleri Anna Williams ve Lei Wulong'u da içerecek.

Anna Williams, orijinal Tekken'den beri Bandai Namco'nun dövüş oyunu serisinin bir parçası oldu. Kazuya Mishima'nın kişisel koruması ve bir başka tecrübeli Tekken savaşçı olan Nina Williams'ın kız kardeşi. Lei, Tekken 2'den bu yana seride ve kaplan, vinç, leopar, yılan ve ejderha dövüş stilleriyle Tekken 7'ye geri dönecek .

Geçtiğimiz yıl, Tekken serisi yapımcısı Katsuhiro Harada, Negan'ın beyzbol sopasıyla bile bir Tekken 7 karakteri olmak için "çok zayıf" olacağını söyledi.

Tekken'in DLC Season 1'i, Fatal Fury'nin Geese Howard'ı ve Final Fantasy XV'in Noctis gibi geçiş karakterlerini içeriyordu. Tekken 7 Season 2 Pass için fiyatlandırma henüz onaylanmadı. Ancak Negan ve diğer karakterlerin tek tek veya paket halinde satın alınabilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Bandai Namco, Tekken 7'nin 2. sezonunun PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One'a “yakında” geleceğini söyledi.