Teknoloji Yeni Razer Opus X tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Yeni Razer Opus X tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

12.06.2021 - 17:56 | Son Güncellenme:

Razer özellikle oyuncular için özel olarak ekipmanlar geliştiriyor. Üst segmente seslenen aksesuarlarına ek olarak Yeni Razer Opus X, günlük kullanıcıları hedefe alıyor.

Yeni Razer Opus X tanıtıldı İşte özellikleri ve fiyatı

Kulaklık artık pek çok kişi için vazgeçilmez bir aksesuar, farklı özelliklerde ve tasarımlarda sunulan kulaklıklar için en önemli detay kesinlikle fiyatı. Daha uygun fiyatlı ve performansı yüksek cihazlar kullanıcılar tarafından tercih edilirken, Razer tarafından yeni bir kulaklık geldi.

Haberin Devamı

Şirketin geçen yıl tanıtmış olduğu Opus serisinin yüksek fiyatı sebebiyle eleştirildiğini görmüştük. Akabinde Razer yeni Opus X modelini daha uygun fiyata tanıttı. 

RAZER OPUS X'İN ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Kulak üstü formda tasarlanan bu yeni kulaklık, tek renk bantlardan ve kulaklık pedlerinden oluşuyor. Tasarımsal olarak sade ve minimal olan Opus X, 40 mm dinamik sürücülere sahip ve aktif gürültü engelleyebiliyor. 

Yeni Razer Opus X tanıtıldı İşte özellikleri ve fiyatı

Öte yandan dış sesleri de duymayı sağlayan kulaklığın hızlı dikkat modu da bu kulaklığın bünyesine eklenmiş. Kulaklığın geçen yıl tanıtılan modelden en büyük farkı şüphesiz THX uzamsal ses desteğinin olmaması ve bu sayede 200 dolarlık ilk modele göre 100 dolarlık bir fiyata satılıyor. 

Beyaz, pembe ve Razer yeşili olmak üzere üç renk seçeneği sunulan model için ANC özelliği açıkken 30 saat kullanım sunuyorken kapalıyken bu süre 40 saate kadar çıkıyor.