BalıkesirHAVRAN’DA UNUTULMAZ DÜET

HAVRAN’DA UNUTULMAZ DÜET

11.09.2014 - 15:55 | Son Güncellenme:

.

HAVRAN’DA UNUTULMAZ DÜET

Balıkesir’in Havran ilçesinde düzenlenen kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde bir şarkıya düet yapan Kaymakam ve Belediye Başkanı, büyük alkış topladı.
İlçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yıl dönümü nedeniyle Belediye tarafından düzenlenen Kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde önceki akşam TRT Halk Müziği sanatçısı Ali Çakar ile Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşen Birgör halk konseri verdi. Konserde Ali Çakar Ormancı Türküsünde mikrofonu sırasıyla önce Havran Kaymakamı Yasin Öztürk’e ardından ise Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’a uzattı. Kaymakam ve Belediye Başkanı Ormancı türküsünün nakaratlarını başarıyla ile söylemeleri dikkat çekti. İzleyiciler, düeti uzun süre alkışladılar. Gecenin son bölümlerinde Balıkesirli sanatçı Büyükşehir Belediyesi Kültür sanat danışmanı İsmail Özkan iki şarkı söyleyerek renk kattı. Sanatçı Ayşen Birgör geceye sesi ve güzelliği dikkatleri üzerinde topladı. Konser hava fişek gösterileri sona erdi.

KEŞFETYENİ
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan’ın yüzünü ilk kez gösterdi!
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan’ın yüzünü ilk kez gösterdi!

Cadde | 15.06.2025 - 13:44

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.