Dünya Yakalanmamak için yüzünü değiştirdi, parmak izlerini yaktı! 'Sadist İgor'

Yakalanmamak için yüzünü değiştirdi, parmak izlerini yaktı! 'Sadist İgor'

14.03.2023 - 09:12 | Son Güncellenme:

Yıllardır bütün dünyada aranan ve 'Sadist Katil' olarak bilinen İgor Kuzmenko yakalandı. Kuzmenko'nun yıllardır yetkililerden nasıl kaçtığı ise pes dedirtti.

Yakalanmamak için yüzünü değiştirdi, parmak izlerini yaktı Sadist İgor

Yıllardır her yerde aranan ve gerçek kimliği sır olan acımasız katil 17 yıl sonra yakalandı. Söz konusu şahsın 17 yıldır nasıl yetkililere yakalanmadığı ve işlediği suçlar ise kan dondurdu.

Haberin Devamı

Vladimir Kishko, Viktor Kuzmenko ve Roman Marchuk isimleriyle de anılan Igor Kuzmenko'nun yetkililerden kaçmak için kullandığı çok sayıda sahte pasaportu vardı. Hatta bir iş kazasından sonra olduğunu iddia ettiği, ancak polisin yakalanmaktan kaçmak için yaptığından şüphelendiği asitle parmak izlerini bile yaktı.

Yakalanmamak için yüzünü değiştirdi, parmak izlerini yaktı Sadist İgor

20 YILDA 50 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Kuzmenko, 10 yılda 50 kişiyi öldürdüğü tahmin edilen bir seri katil. Üyesi olduğu çetenin verdiği emirleri yerine getiren Kuzmenko'nun ilk kurbanı 1999 yılında Rus hükümetinin genel merkezinin yakınında vurularak öldürülen Rodnik bankasının başkanı Boris Terpugov. 20 yıl boyunca devam ettiği saldırılarda Kuzmenko'nun Soçi'li işadamı Alexander Raznikov'u bir levye ile öldürdüğü iddia ediliyor.

Haberin Devamı

ŞİMDİ HESAP ZAMANI

Davayı takip eden Moskova Soruşturma Komitesi Başkanı Yulia Ivanova, yaşanan korkunç olaylarla ilgili konuştu. Yulia konuyla ilgili şunları söyledi:

'Kuzmenko, dış görünüşünü değiştirerek polisten kaçmak istedi. Bu kapsamda bir dizi estetik ameliyat oldu. Parmak izlerini ise asitle yakarak yok etti'

Öte yandan Kuzmenko, çetenin başka bir üyesi ile mahkemede yargılanıyor. İkili, cinayet, cinayete teşebbüs, gangsterlik, soygun ve silah kaçakçılığı yapmakla suçlanıyor.

Yakalanmamak için yüzünü değiştirdi, parmak izlerini yaktı Sadist İgor