Dünya Tacizcisinin dilini kopartıp polise gitti! Ekipler harekete geçti, anında yakalandı

Tacizcisinin dilini kopartıp polise gitti! Ekipler harekete geçti, anında yakalandı

26.02.2023 - 10:37 | Son Güncellenme:

Fransa'da tacize uğrayan kadın, akılalmaz bir yöntemle saldırganı yakalattı. Tutuklanan şahsın aldığı ceza da belli oldu.

Tacizcisinin dilini kopartıp polise gitti Ekipler harekete geçti, anında yakalandı

Fransa'nın güneyinde yaşanan korkunç 'taciz' olayı ülkede infial yarattı. Söz konusu olayın gündem olması üzerine dünya basını da gelişmeyi manşetlerine taşıdı.

Haberin Devamı

ZORLA ÖPMEYE ÇALIŞTI

Fransa'nın güneyinde yer al ve küçük bir kasaba olan Avignon'da köpeğini gezdiren 57 yaşındaki kadın bir kişi tarafından taciz edildi. Fransız basını, tacizcinin kadını zorla öpmeye çalıştığını ve dokunduğunu yazdı. Kadının ismi ise güvenlik gerekçesiyle açıklanmadı.

BİR ANDA DİLİNİ KOPARDI

Mağdur kadın tacizciden kurtulmak için onunla fiziksel kavgaya tutuştu. Söz konusu kavgada kadın, tacizcinin dilini ağzıyla kopardı ve öylece eve gitti. Eve gelir gelmez oğluna olayı anlatan kadın soluğu karakolda aldı. Kopardığı dili, ekiplere 'delil' niteliği kapsamında teslim eden kadın, tacizcinin yakalanmasını sağladı.

SALDIRGAN TUNUSLU ÇIKTI, ÜLKEDEN ATILACAK

Olayla ilgili çalışma başlatan Fransız polisi ise şahsı kısa sürede yakaladı. Tunuslu olduğu ve Fransa'da illegal olarak kaldığı belirlenen şahıs tutuklandı.

Haberin Devamı

Yargılandıktan sonra Fransa'dan atılacak olan tacizci ise kadının kendisine saldırdığını öne sürerek durumdan kurtulmaya çalıştı. Öte yandan Fransız basını, söz konusu dil parçası ile Tunus asıllı tacizcinin DNA'sının eşleştiğini de belirtti.