Dünya Uçakta şok anlar! Küfürler yağdırıp 'olmayan' bir yolcuyu gösterdi

Uçakta şok anlar! Küfürler yağdırıp 'olmayan' bir yolcuyu gösterdi

04.07.2023 - 14:56 | Son Güncellenme:

ABD'deki bir iç hatlar uçuşunda kaydedilen video popüler bir etiketle paylaşılınca milyonlarca kez izlendi ancak yaşananlar gizemini koruyor.

Uçakta şok anlar Küfürler yağdırıp olmayan bir yolcuyu gösterdi

ABD'nin güneyinde yer alan en büyük dördüncü şehri Dallas'ta Pazar akşamı bir iç hatlar uçağı havalanmak üzere bekliyordu. Uçağın içinde yaşananlar sosyal medyada paylaşılınca görüntü milyonlarca kez izlendi ancak küçük bir sorun vardı.

Haberin Devamı

Video, Dallas Fort Worth Havalimanı'ndan ayrılmaya hazırlanan uçakta tepesi atan bir kadını gösteriyordu. Peş peşe küfürler sıralayan kimliği bilinmeyen kadının uçağın önüne doğru yürürken "Size söylüyorum, defolup gidiyorum ve defolup gitmemin bir nedeni var. Herkes buna inanabilir ya da inanmayabilir" dediği duyuldu.

Devamında uçağın arka kısmını göstererek bağıran kadın, "Aldırış etmiyorum ancak şu anda size söylüyorum, arka taraftaki pislik herif gerçek değil. Bu uçakta oturabilirsin ve onlarla birlikte ölebilirsin ya da ölmeyebilirsin. Gitmeyeceğim" dedi.

Öfkeli kadının kimi hedef aldığı görüntülerden anlaşılmıyordu ve bu sırada yolcuların başlarını çevirip uçağın arkasına baktığı görüldü.

Haberin Devamı

TUTUKLANMADI

Uçaktaki yolculardan biri, sosyal medyada paylaştığı video kaydının altına yaşananlar nedeniyle uçuşun üç saat rötar yaptığını yazdı. Söz konusu paylaşıma göre, küfürler yağdırıp uçağı birbirine katan kadın tutuklanmadı ve tüm yolcular araçtan indikten sonra güvenlik kontrolünden geri döndü.

Uçakta şok anlar Küfürler yağdırıp olmayan bir yolcuyu gösterdi

American Airlines iç hat uçuşunda meydana gelenler hakkında yorum yapmayı reddederken, yolcunun paylaştığı video popüler bir etiketle yeniden dolaşıma sokulunca işler çığırından çıktı.

Orijinal paylaşımda 20 bini aşkın seyredilen görüntü, uçaktasarhoş etiketinin altına konulunca üç milyondan fazla izlendi.

Kadın yolcunun kimi kastettiği belirsizliğini korurken, sosyal medya paylaşımının altına ayrıntılar bilinmemesine rağmen çok sayıda yorum yapıldı. Bazı kullanıcılar esprili bir dille yaşananları alaya aldı.

Amerikan New York Post gazetesi, olayı 'American Airlines uçuşundaki kadın 'gerçek olmayan' bir yolcu için destansı bir şekilde kontrolden çıktı' başlığını attı.

HAVALİMANLARINDA KAOS

Uçakta şok anlar Küfürler yağdırıp olmayan bir yolcuyu gösterdi

4 Temmuz tatili nedeniyle ABD'deki havalimanlarında kaos dolu bir hafta sonu yaşandı. 4 Temmuz Bağımsızlık Günü tatilini hafta sonu ile birleştirerek yollara düşen ABD'li sayısının 50 milyonu aştığı tahmin ediliyor. Söz konusu sayının en az dört milyonu, seyahatlerinde uçmayı tercih etti.

Havalimanlarındaki yoğunluk nedeniyle binlerce uçuş rötar yaptı ya da iptal oldu. Yalnızca hafta sonu rötar yapan uçuş sayısı 15 bin 567 olarak kayıtlara geçti, 905 uçak ise hiç havalanamadı. Pazartesi gününe gelindiğinde ise öğle saatlerine kadar rötar yapan uçak sayısı 1300'tü.

Haberin Devamı

Birçok aile uçak beklerken havalimanlarında uyumak zorunda kalırken, medyada 'nightmare-kabus' ifadesinden türetilen 'flightmare' nitelemesi öne çıkıyor.

Kaosun Salı günündeki uçuşları da etkilemesi bekleniyor, yanı sıra en az 15 eyalette görülecek kötü hava koşullarının krizi derinleştirme ihtimali var.