Ege Bu görüntüler bize yakışmadı!

Bu görüntüler bize yakışmadı!

25.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta evinde Baynet İnşaat Balıkesirspor’u 2-0’lık skorla yenen Bucaspor 1928, 2’de 2 yaparak zirve yarışına tutundu.

Bu görüntüler bize yakışmadı

Balıkesirspor ise, bu sezon deplasmanda yokları oynadı. Grupta evindeki 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi alan Bal Kes, dış sahada 3 puanı bir arada göremedi.
Bu karşılaşma öncesi ise iki takımın taraftarları arasında arbede yaşandı. İddiaya göre, bir grup Bucaspor 1928 taraftarı Balıkesirspor’lu futbolseverleri taşıyan deplasman otobüsünü taşladı. Balıkesir kafilesi, otobüsleri deplasman tribün alanı yerine ev sahibi ekibin taraftarlarının bulunduğu alana götürülünce saldırı gerçekleşti. Yaşanan olaylar esnasında çok sayıda kırmızı beyazlı taraftar yaralanırken, otobüsler de zarar gördü. Bucaspor 1928 cephesinden ise açıklama gecikmedi. Sosyal medya hesaplarından Balıkesir camiasına geçmiş olsun dileklerini ileten Bucaspor 1928’de Başkan Cihan Aktaş, “Bugün yaşanan talihsiz olay için Balıkesirspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunar ve bir daha bu tarz olayların yaşanmaması için elimizden geleni yapacağımızı, aynı zamanda misafir kavramının toplumumuz için önemini tekrar hatırlatır ve taraftarlarımızın da anlayışla hareket etmesini beklediğimizi bildiririz” dedi. Balıkesirspor Başkanı Özgür Yılmaz ise bu olayların tekrarlanmamasını diledi.