Ekonomi Tedarikçi eksenli inovasyon

Tedarikçi eksenli inovasyon

16.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Turkcell’in Tedarikçi Eksenli İnovasyon Programı’yla kendi iş süreçleri, tedarikçileri ve sektör için katma değer sunan ürün, hizmet ve yeni çözümlerin hayata geçirilmesini hedeflediği duyuruldu.

Tedarikçi eksenli  inovasyon

Konuyla ilgili açıklamada, “Programa katılan tedarikçiler ve start-up’lar tarafından geliştirilen projelerle hem Turkcell’e hem de ekosisteme katkı sağlanıyor” denildi. Tedarikçi desteği ve inovasyona odaklanan proje hakkında değerlendirmelerde bulunan Turkcell Tedarik Zinciri Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Türk, şunları söyledi: 

Haberin Devamı

“Program, çalışanlarımıza şirket içindeki inovasyon konusundaki yetkinliklerini artırmaları için bir araç, eğitim ve motivasyon kaynağı olurken, tedarikçilerimiz için ise ürün ve hizmetlerinin fonksiyonlarını geliştirerek iş kapasitelerini, sektörel erişimlerini ve ticari gelirlerini artırabilecekleri bir işlev görüyor. Turkcell olarak, geliştirilen projelerin ilk müşterisi biz oluyoruz. Proje fikirleri olan ve fikirlerini geliştirmek isteyen firmalara ‘Bu projelerinizi Turkcell ile geliştirebilir, Turkcell’in tecrübe ve kapsayıcı üstün teknolojilerinden faydalanabilir, iş ortağımız olabilirsiniz’ diyoruz.”