Gündem 23 Kasım Show TV Yayın Akışı!

23 Kasım Show TV Yayın Akışı!

23.11.2016 - 11:11 | Son Güncellenme:

23 Kasım SHOW yayın akışında bulunan eğlence programları, dizi ve filmleri bir araya geldi. 23 Kasım SHOW TV'ye ait detaylı bilgilere ve gün içerisinde SHOW TV'de neler olduğu yayın akışında..

23 Kasım Show TV Yayın Akışı

23 Kasım SHOW TV Yayın Akışında Neler Var?
23 kasım SHOW yayın akışı, güne Gelin Evi ile başlıyor.. Nasıl bir gelin adayı olduklarını ispat etmek için 5 gelin adayı hergün birbirinin evlerini ziyaret ediyor, haftanın sonunda 5 tam altın kazanma şansları var. 2. bölüm tekrarıyla yayında olacak programı kaçırmamak için 07:15'te ekran başında olun. 23 kasım SHOW TV yayın akışı saat 09:30'da Zahide YETİŞ'le isimli programla devam ediyor. Bizden biri, içten samimi anlatımıyla halkımızın beğenisini ve sevgisini kazanan Zahide YETİŞ yaşanmış hikayeler, yemek tarifleri, sağlık haberleri, bitkisel ilaçlar, kendi alanlarında uzmanlaşmış birçok ünlü konuk ile birlikte size hayata dair aynı zamanda keyifli bilgiler paylaşıyor. 202. bölümüyle yayında olacak program size hayata dair birçok bilgi vermeye devam ediyor. 23 kasım SHOW TV yayın akışında yer alan bir diğer program da Nursel'in Evi saat 12:00'de yayında.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Eski var mısın yok musun yarışmacılarından Nursel ENGİN, programda evinde misafirlerini ağırlayarak , yemekten ev temizliğine, güzellik sırlarından hobi bahçe işlerine hayata dair birçok püf noktasının yer aldığı hayatınızı kolaylaştıracak bir çok bilgiyle karşınıza çıkıyor.

23 kasım SHOW TV yayın akışı saat 13:00'te Gelin Evi programı 2. sezon 3. bölümü ile karşınıza çıkıyor. Seda SAYAN ve Uğur ARSLAN'ın sunduğu evlilik programı Evleneceksen Gel

SHOW TV yayın akışında saat 15:00'te yayında olacak. Hayatlarına yepyeni bir sayfa açmak isteyen gelin ve damat adaylarının sesini duyurmak, onlara uygun eş adayını bulmak için ekran karşısına geçiyorlar.

Haberin Devamı

Yayın akışı 18:45'te Show Haber ile devam ediyor. Tecrübeli sunucu Jülide ATEŞ'in sunumuyla tarafsız ve doğru haber ve yeni haftada gündemin nabzını tutmak için haber saatinde ekranda olun.

Yayın akışında saatler 20:00'yi gösterdiğinde sizleri kahkahalara boğacak bir program yayında olacak. Ali Sunal'ın yönetip sunduğu Güldür Güldür, birbirinden keyifli skeçleriyle, sizleri kahkahaya boğacak program tekrar bölümü yayınıyla ekranlarınızda olacak.

23 kasım SHOW TV yayın akışında saat 00:15'te Demet Akbağ ile Çok Aramızda programı şu ana kadar yayınlanmış bölümlerinden en iyiler başlığı altında tüm bölümlerinin tekrarıyla yayında olacak. Demet Akbağ Konuk ettiği birbirinden ünlü konuklarıyla soğuk kış gecelerinizi ısıtıyor.