Gündem Ağrı'da teröristler böyle vuruldu! 2 PKK'lı daha etkisiz hale getirildi

Ağrı'da teröristler böyle vuruldu! 2 PKK'lı daha etkisiz hale getirildi

06.10.2023 - 13:53 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı'da terör örgütüne yönelik operasyon anının görüntülerini paylaştı. Paylaşımında, 'Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!' diyen Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını da açıkladı.

Bakan Yerlikaya açıklamasında şunları söyledi; Ağrı'da 2 bölücü terör örgütü (BTÖ) üyesi daha etkisiz hale getirildi. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!

Haberin Devamı

Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat birimlerinin yaptığı çalışmalar neticesinde Ağrı Doğubayazıt Berezer bölgesinde, J-SİHA, Atak Taarruz Helikopter Kolu ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğinde Jandarma Komando Özel Harekat Timlerinin katılımı ile Şehit Uzman Jandarma VI Kademeli Çavuş Yılmaz Özden operasyonu düzenlendi.

* Operasyon kapsamında kahraman komandolarımızla teröristler arasında yakın mesafeden çıkan silahlı çatışma sonucunda 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Aziz milletimizin duaları sizlerle. Tek bir hedefimiz var. O da son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmadan, duraksamadan mücadele etmek.