Gündem AÖF sınav soru ve cevapları bugün yayımlanır mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav soru ve cevapları bugün yayımlanır mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

14.12.2019 - 12:43 | Son Güncellenme:

AÖF güz dönemi ara sınavlarının ilk oturumu sabah 09:30'da başladı ve sona erdi. İkinci oturum ise 14:00'te başlayacak. Peki AÖF sınav soru ve cevapları bugün gerçekleştirilen oturumların ardından yayımlanır mı? AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?

AÖF sınav soru ve cevapları bugün yayımlanır mı AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

AÖF güz dönemi ara sınavları 14-15 Aralık tarihlerinde dört farklı oturumda gerçekleştirilecek. AÖF, güz dönemi ara sınavlarınınj ilk iki oturumu bugün tamamlanacak. Sınava giren adaylar AÖF sınav soru ve cevapları bugün yayımlanır mı sorusunun yanı sıra AÖF sınav sonuç tarihini merak içinde araştırmaya devam ediyor. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu mu?

Haberin Devamı

AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARI BUGÜN YAYIMLANIR MI?

AÖF güz dönemi ara sınavlarının ilk iki oturumu bugün gerçekleştirilecek. AÖF güz dönemi ara sınavlarının son iki oturumu ise 15 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. AÖF sınav soru ve cevaplarının yarın gerçekleştirilecek oturumların ardından adayların erişimine sunulması bekleniyor?

AÖF GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF güz dönemi ara sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin henüz net bir açıklama olmasa da Aralık ayının son haftası içerisinde adayların erişimine açılması bekleniyor. AÖF güz dönemi sonu sınavlarının 181-9 Ocak tarihinde gerçekleştirileceği düşünülürse sınav sonuçlarının yeni yıldan önce adayların erişimine açılması bekleniyor.

 

Yazarlar