GündemBuz tutan gölete düşen depremzede çocuğu polis kurtardı

Buz tutan gölete düşen depremzede çocuğu polis kurtardı

21.02.2023 - 14:58 | Son Güncellenme:

Malatya'da, oyuncağını almak isterken buz tutan gölete düşen kız çocuğu, bölgede görevli dalgıç polis tarafından kurtarıldı.

Olay, 2'nci Ordu Kışlası'nın karşısındaki Hürriyet Parkı'nda meydana geldi. 8 yaşında olduğu öğrenilen ismi bilinmeyen bir kız çocuğu, oyuncağını almak isterken buzla kaplı gölete düştü.

Haberin Devamı

Bölgede görevli dalgıç polis, çocuğun suda çırpındığını fark edince gölete girdi. Polis, çocuğu kurtardı.

Depremzede olduğu öğrenilen ve oyuncağını kaybeden küçük kıza, yardım kolilerinden çıkan oyuncak ayı hediye edildi. Kurtarılan çocuk, polis memuru tarafından temiz ve kuru kıyafetler giydirildikten sonra sıcak bir alanda ailesine teslim edildi.

Buz tutan gölete düşen depremzede çocuğu polis kurtardı
KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar