22.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:
ELİF ALTIN İstanbul - İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Osman Kavala SEGBİS ile katıldı.
Tutuksuz sanıklar ile avukatlar da duruşmada hazır bulundu. Sanık avukatları savcının esas hakkındaki mütalaasına karşı savunma yapmak için süre talep etti. Ara kararını açıklayan mahkeme, sanık avukatlarına esas hakkındaki mütalaaya karşı beyanda bulunmaları için son kez süre verdiğini belirtti. Tüm talepleri reddeden mahkeme, Osman Kavala’nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 22 Nisan’a erteledi.
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.