Gündem İlk gece nasıl olmalı?

İlk gece nasıl olmalı?

30.04.2018 - 19:50 | Son Güncellenme:

İlk gece veya diğer bir deyişle gerdek gecesi çoğu kadın ve erkekte korku ve paniğe yol açmaktadır. Cinsel konular kişinin çocukluk döneminden yetişkin olana kadar çoğu insanın utandığı ve rahatsız olduğu bir konudur. İki kişinin birbirini sevmesi ve hayatlarını birleştirme kararı aldıklarında evlenirler. Cinsel konuda deneyimi olmayan çiftler nasıl ve ne şekilde davranacakları konusunda tedirgin olmakta, psikolojik olarak sıkılıp bir sorun haline getirmektedirler.

İlk gece nasıl olmalı

Gerdek gecesi nasıl olmalı?

Haberin Devamı

Gerdek gecesinde kadın ve erkek her şeyden önce sakin olmalı ve daha önce çevresindeki insanlardan duydukları ve bildiklerini bir kenara atarak sevdiği kişiyle baş başa oturup ona karşı olan sevgi ve güvenini göz önüne alarak korkulacak bir şey olmadığı ve sanıldığı kadar acı ve rahatsız edici bir durum olmayacağı düşüncesiyle eşiyle yavaş ve birbirini ürkütmeden basamak hareketler hâlinde ön sevişme başlamalıdır.

Ön Seks Nasıl Olmalı?

Çiftlerin ön sevişmeye başlarken birbirlerine söylenen güzel sözler ve küçük dokunuşlar ile başlamalı ve üzerlerindeki korku dolu anları bu şekilde kenara atmalıdır. Ön seksi başlayınca kadın ve erkekteki korku haz ve zevk alma yönüne doğru bir başlangıç olarak ilk ilişki için zemin hazırlanmış olur. Korkular artık yerini istek ve şehvet duygusuna bırakmaya başlamıştır. Ön sevişmede erkeğin aceleci tavırlar sergilememesi gerekir, çünkü kadının istekli hale gelmesi için zaman gerekir bu da iyi bir seks ve ilişki için gereklidir. Kadının istek duymaya başlamasıyla ön sevişmeden ilişkiye geçiş sağlanmış olur.

Haberin Devamı

Kadın geriye doğru yaslanır ve bacaklarını açarak, erkeğin kendisine doğru yaklaşarak yavaş yavaş birleşmesini bekler. Erkek de ritmik hareketlerle yavaş yavaş ilişkiye girer. Çiftler kendileri rahat hissetmeleri için ve tercihlerine göre farklı pozisyonlar alabilirler.

İlk Gece Sorunu

İlk gece sonrası tecrübesiz ve korku dolu anlar yaşayan çiftler, yerini tecrübe ve rahatlığa ve birbirlerine olan güven duygusuna bırakmış olurlar.

İlişki sonrası çiftler birbirine alışır. Korkulan duyguların yerini istek ve hazza dönüştürmenin mutluluğuyla gerdek gecesi mutlu bir sonla noktalanmış olur.