Gündem Kiraz Mevsimi 45. son bölümü ekrana kilitledi ! - İzle

Kiraz Mevsimi 45. son bölümü ekrana kilitledi ! - İzle

16.05.2015 - 08:23 | Son Güncellenme:

Fox TV'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi dün akşam 45. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Kiraz Mevsimi dizisinin son bölümünde Ayaz, Öykü'yü kendine yeniden aşık etmeye çalıştı. Ayrıca usta oyuncu Zeynep Kankonde Kiraz Mevsimi’nde ayrıldığını duyurdu. İşte o ayrıntılar...

Kiraz Mevsimi 45. son bölümü ekrana kilitledi  - İzle

Başrollerini Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi 45. bölüm ile seyirciyi şaşırttı. Öykü Ayaz'dan intikam almaya kararlı. Peki Öykü'yü kendine yeniden aşık etmek durumunda kalan Ayaz'ın yeni planları ne oldu. İşte Kiraz Mevsimi 45. son bölümü ve dahası..

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜM İZLE

FOX’un ilgiyle takip edilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi’nde ayrılık var! Sevilen dizi Kiraz Mevsimi’nin kadrosuna yeni dahil olan usta oyuncu rol gereği ayrıldı.

Yapıma geçtiğimiz bölümlerde konuk oyuncu olarak dahil olan Zeynep Kankonde, diziden ayrıldığını açıkladı. Necmiye Hala karakterine hayat veren başarılı oyuncu, geçtiğimiz hafta attığı bir tweet ile dizinin tüm ekibine ve yapım şirketi Süreç Film’e teşekkürlerini iletti.

Kiraz Mevsimi 45. son bölümü ekrana kilitledi  - İzle


Kiraz Mevsimi 45. Bölüm Özeti

Öykü, Ayaz’ı konuşturmayı başarır. Mete’nin hain planı sonunda ortaya çıkar. Öykü, Mete’ye karşı öfke doludur ama bir nedenden dolayı onunla yüzleşemez. Öykü gerçekleri öğrenince Ayaz’a bir şart koyar; onu yeniden kendisine aşık edecektir. Ayaz yaptığı sürprizlerle Öykü’nün gönlünü yeniden kazanmaya çalışır. Gecenin sonunda romantik bir sürpriz Öykü’yü beklemektedir. Ayaz Mete’yi köşeye sıkıştırmak için harekete geçer. Bir planı vardır. Ancak Öykü, Ayaz’dan habersiz bu meseleyi kendi başına çözmek ister. Mete’ye bir oyun oynar. Oyunun sonunda beklenmedik gelişmeler olur!

KİRAZ MEVSİMİ 45. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE



KİRAZ MEVSİMİ 45. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Kiraz Mevsimi 44. son bölümünde; Öykü yüzüğü parmağından çıkarıp göle atar. Ayaz hiç istemeyerek de olsa Öykü’yü kendisinden uzaklaştırmayı başarmıştır. Mete ilk hedefine ulaştığı için mutludur. Şimdi sıra Öykü’nün kalbini tekrar kazanmaktadır.

Öykü; Ayaz’ın kendisine yaptığını yanına kar bırakmama kararı alır. Ayaz ve İnci’den intikam almanın planlarını yapar. İnci ve Ayaz’ı epeyce rahatsız eder ama bu arada kendisini de zor durumlara düşürmekten geri kalmaz.

Hep birlikte gidilen lunaparkta hem eğlenirler hem de sürpriz bir evlilik teklifi gündeme gelir. Fakat eğlenceli başlayan gece Öykü’nün başına gelen bir olay nedeniyle herkes için bir kabusa dönüşmek üzeredir.

Kiraz Mevsimi Dizi Kadrosu;

Öykü Acar - (Özge Gürel)
22 yaşındadır. Tekstil ve moda tasarımı bölümünde okumaktadır. Güzel ve akıllı bir kızdır. Annesi Meral ve 15 yaşındaki erkek kardeşi Cem’le birlikte yaşamaktadır. Babası, Öykü daha çok küçükken onları terketmiş ve bir daha geri dönmemiştir. Annesi Meral, terzilik yaparak evi geçindirmeye çalışır. Öykü annesinden feyz alarak moda tasarımcısı olmaya karar vermiştir. En büyük hayali, örnek aldığı Önem Dinçer gibi başarılı bir modacı olmaktır. Bu uğurda çok çabalar. Hayat en büyük hayaline onu götürürken aynı zamanda büyük aşkıyla karşılaştırır. Önem Dinçer’in başarılı ve yakışıklı mimar oğlu Ayaz Dinçer…

Ayaz Dinçer - (Serkan Çayoğlu)
30 yaşındadır. Zeki, yakışıklı ve çapkındır. Annesi Önem Dinçer, çok ünlü bir modacıdır. Kendisi ise genç yaşında büyük başarılar elde etmiş bir mimardır. Yakın arkadaşı ve ortağı Mete ile, beraber kurdukları şirkette birlikte çalışırlar. Aşka inancı yoktur. Bu yüzden hiç ciddi ilişkisi olmamıştır. Tek gecelik ilişkiler yaşayan bir çapkındır. Taki Öykü’yle hayatı kesişinceye dek… Mete’nin çocukluk arkadaşı Öykü’ye aşık olur.

Mete Uyar - (Dağhan Külegeç)
31 yaşındadır. Yakışıklı ve başarılı bir inşaat mühendisidir. Çalışkandır. Ailesine düşkün, evliliğe sıcak bakan gelenekçi bir yapıya sahiptir. Çocukluğu Öykü’yle aynı mahallede geçmiştir. Daha sonra babasının büyük bir başarısıyla maddi olarak rahatlayınca mahalleden taşınmışlardır. Annesini üç yıl evvel kaybetmiştir. Emekli babası Bülent ve kız kardeşi Burcu’yla birlikte yaşarlar. Ayaz, Mete’nin hem ortağı hem de en yakın arkadaşıdır. Eski mahallesinden Şeyma’ya aşık olur ve evlenmeye karar verir. Ancak Şeyma’nın geçmişi ile savaşmak zorunda kalacaktır. Şeyma’yla olan kültür farklılıkları nedeniyle ikili, zor sınavlardan geçerler.

Şeyma Çetin - (Nilperi Şahinkaya)
25 yaşındadır. Düzgün fiziğe sahip, güzel, alımlı ve zeki bir kızdır. Zekası daha çok kötülüğe çalışan Şeyma’nın, kendi çıkarı için yapamayacağı şey yoktur. Öykü’nün karşı komşusu, yakın arkadaşıdır. Annesi, babası ve küçük erkek kardeşiyle birlikte yaşamaktadır. Hayali, zengin biriyle evlenip istediği lüks hayatı yaşamaktır. Bu nedenle birçok yanlış ilişki yaşamıştır. Öykü gibi üniversite okumamış, küçük çaplı butiklerde reyon görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Çocukluğundan bu yana sürekli Öykü’yü kıskanır. Kendi gibi olmayan saf ve temiz Öykü’nün sayesinde Mete’yle tanışır. Mete’yle kısa zamanda ciddi bir ilişki yaşamaya başlar. Ancak geçmişi Şeyma’nın peşini bırakmaz. Mete’yi kaybetmemek için çok mücadele vermek zorunda kalır.

Burcu Uyar - (Nihal Işıksaçan)
22 yaşındadır. Öykü’nün çocukluk ve üniversiteden sınıf arkadaşıdır. Mete’nin temiz kalpli güzel kız kardeşidir. Aşırı duygusal, hassas ve güvenilir biridir. Burcu, Öykü’nün sırdaşıdır. Her anını paylaşan ikili, kıskanılacak derecede birbirlerine bağlıdırlar. Burcu eski mahallesinden bildiği Emre’ye aşıktır.

İlker Korkmaz - (Serkan Börekyemez)
27 yaşındadır. Sahibi olduğu restorantın işletmecisidir. Kendinden 5 yaş büyük ve çok zengin bir ailenin kızı olan Sibel’le evlidir. Ayaz ve Mete’nin üniversiteden arkadaşıdır. Neşeli, komik ve eğlenceli biridir. Tek zaafı çapkınlıktır.

Sibel Korkmaz - (Fatma Toptaş)
32 yaşındadır. Çok zengin ve varlıklı bir ailenin kızıdır. Bakımlı, her daim şıktır. Eşi İlker’i aşırı kıskanır ve sahiplenir. Çok şüphecidir. İlker’in defalarca çapkınlıklarını yakalamasına rağmen onu her defasında affeder. En büyük hayali anne olmaktır.

Emre Yiğit - (Aras Aydın)
23 yaşındadır. Tekstil mühendisliği son sınıf öğrencisidir. Yakışıklı, iyi kalpli ve çok dürüsttür. Ailesini depremde kaybetmiştir. Anneannesi ile büyümüştür. Öykü’nün mahalleden arkadaşıdır. Burcu’nun büyük aşkıdır. Gitar çalıp şarkı söyler.

'Ulan İstanbul'un oyuncusu 'Kiraz Mevsimi'ne transfer oldu

'Ulan İstanbul' dizisinde Şehriban karakterini canlandıran Zeynep Kankonde Kiraz Mevsimi'nin kadrosuna katıldı.