Gündem LGS 2022 NE ZAMAN? MEB, LGS tarihini duyurdu: Sınav giriş belgesi yayımlandı mı? e Okul giriş sistemi

LGS 2022 NE ZAMAN? MEB, LGS tarihini duyurdu: Sınav giriş belgesi yayımlandı mı? e Okul giriş sistemi

12.05.2022 - 18:41 | Son Güncellenme:

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanacak olan LGS 2022 hakkında meraklı arayış başladı. LGS tarihine kısa bir süre kala LGS sınav giriş belgesi yayımlandı mı sorusu gündeme geliyor. e Okul sistemi üzerinden öğrenilecek olan LGS sınav giriş belgesi için tarih açıklandı. Peki LGS ne zaman, LGS sınav giriş belgesi hangi gün e okul üzerinden erişime açılacak?

LGS 2022 NE ZAMAN MEB, LGS tarihini duyurdu: Sınav giriş belgesi yayımlandı mı e Okul giriş sistemi

8. Sınıfların katılım sağlayacağı LGS için heyecna dorukta. LGS hazırlıkları hız kesmiyor. Lise girişi için uygulanacak olan LGS bu yıl ne zaman? LGS 2022 sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? Başvuruları okullar tarafından yapılan LGS'nin sınav tarihi ve sınav giriş belgesi tarihi haberimizde...

Haberin Devamı

LGS 2022 NE ZAMAN?

LGS 5 Haziran 2022 Pazar günü uygulanacak.

LGS 2022 SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

LGS sınav giriş belgesi henüz yayımlanmadı. MEB, LGS sınav giriş belgesi için erişim tarihini kılavuzda açıkladı.

LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ 2022 YAYINLANMA TARİHİ NE ZAMAN?

LGS sınav giriş belgesi 27 Mayıs 2022 tarihinde e okul sistemi üzerinden erişime açılacak.

E OKUL GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından kullanılabilen birokul yönetim bilgi sistemidir. Öğrenciler okula kayıt oldukları andan itibaren kişisel bilgileri üzerindene-Okul hesabı oluşturulur ve öğretmenler tarafından sürekli sağlanan güncel veri girişleri ile birlikteeğitim öğretim yılındaki gelişmeleri e-Okul üzerinden takip edebilir. Öğrenciler ile birlikte veliler dee-Okul üzerinden öğrencinin eğitim hayatındaki durumunu takip etme imkanına sahip olur.

Haberin Devamı

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kullanıma açılmış olan e-Okul Veli Bilgi Bilgilendirme Sistemi iletakip edilebilecek hizmetler arasında devamsızlık bilgileri, haftalık ders programları, sınav sonuçları,sözlü notları, sınav tarihleri, diploma notu sorgulama, alınan belgelerin görüntülenmesi (takdir, teşekkür,onur belgesi vb.), nakil işlemleri, öğrencinin okunan kitaplar, yerleştirme ve sınav bilgileri ve okulduyuruları gibi hizmetler yer almaktadır.

E OKUL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

LGS KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ