Gündem Nagehan Alçı kimdir?

Nagehan Alçı kimdir?

22.02.2017 - 09:07 | Son Güncellenme:

Gazeteci Nagehan Alçı, Tuğgeneral Fahri Işıldak'ın kızı tarafından Etiler'deki ünlü bir kahvecide sözlü ve fiili saldırıya uğradı. Etiler Karakolu'na intikal eden olaya ilişkin; saldırganın ifadesinin alındığı, Alçı'nın şikayetçi olarak konuyu yargı sürecine taşımak istediği öğrenildi. Peki Nagehan Alçı kimdir?

Nagehan Alçı kimdir

Nagehan Alçı, Etiler'de geçtiğimiz gün kahve almak için girdiği kafede, piyanocu Nazlı Işıldak'ın saldırısına uğradı. Konu ile ilgili gündeme bomba gibi düşen Nagehan Alçı hayatı kariyeri ve hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik..


NAGEHAN ALÇI KİMDİR?

13 Nisan 1977 senesinde dünyaya gelen Nagehan Alçı doğma büyüme İstanbulludur. İstanbul Erkek Lisesi'ni okuduktan sonra Üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde görmüştür.

Gazetecilik kariyerine Hürriyet'in dış haberler servisinde staj yaparak başlayan Nagehan Alçı daha sonra 32. Gün'de ve Avusturya'daki bir televizyon kanalında stajlarını sürdürmüştür. Alçı, Show TV dış haberler departmanında çalıştıktan sonra Akşam gazetesine geçiş yapmıştır. Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmış olan Nagehan Alçı, daha sonra bu gazeteden ayrılmıştır. Şuan ise Milliyet gazetesinde köşe yazmaktadır.

Çok iyi derecede İngilizce, Almanca ve İspanyolcayı iyi bilen Alçı, Fransızca da anlamaktadır

Aralık 2010'da köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile evlenmiş ve bu evlilikten Betül Yasemin ve Ayşe Ela adındaki iki evlat sahibi olmuştur.