Gündem TÜYAP kitap fuarı nerede, giriş ücreti ne kadar? Kitap fuarına nasıl gidilir?

TÜYAP kitap fuarı nerede, giriş ücreti ne kadar? Kitap fuarına nasıl gidilir?

09.11.2019 - 10:08 | Son Güncellenme:

TÜYAP İstanbul kitap fuarı 2 Kasım itibariyle başladı. Hafta sonu da ziyarete açık olan TÜYAP kitap fuarı nerede, giriş ücreti ne kadar? Kitap fuarına gidecek olan çok sayıda kişi fuara ulaşımın nasıl olacağını merak ediyor.

TÜYAP kitap fuarı nerede, giriş ücreti ne kadar Kitap fuarına nasıl gidilir

TÜYAP kitap fuarı devam ediyor. 2 Kasım 2019 tarihinde açılan TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı 10 Kasım'da sona erecek. Peki, fuara ulaşım nasıl yapılacak? Giriş ücreti ne kadar?

Haberin Devamı

TÜYAP GİRİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

Girişin öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsiz olduğu fuarın giriş bedeli 10 TL’dir. Aynı biletle eş zamanlı düzenlenen ARTİST / İstanbul Sanat Fuarı'nı da ziyaret edebilirsinz.

İSTANBUL KİTAP FUARI'NA ULAŞIM

Cumhuriyet Mah. Eski Hadımköy Yolu cad. No:9/1 Büyükçekmece / İSTANBUL

METROBÜS İLE ULAŞIM

METROBÜS İle Söğütlüçeşme - Beylikdüzü hattını kullanarak fuar alanına ulaşabilirsiniz. Fuar merkezi Beylikdüzü son durakta bulunmaktadır.

ÖZEL ARAÇLA ULAŞIM

Tem otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam ederek, Bahçeşehir-Avcılar çıkışından ayrılınız. Avcılar istikametine devam edip 2 km sonra Büyükçekmece tabelası istikametinde E5 karayolu ile 3 km sonra Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne ulaşacaksınız.

Haberin Devamı

İSTANBUL KİTAP FUARI ZİYARET SAATLERİ

Hafta içi günlerde 10.00-19.00, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında açık olacaktır. Fuarın son günü olan 17 Kasım 2019 tarihinde ise 19.00’da kapanacaktır.