3 Bin 150 Tl

3 Bin 150 Tl

Son dakika 3 bin 150 tl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3 bin 150 tl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3 bin 150 tl haber sayfamızda...

3 Bin 150 Tl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.379 3 bin 150 tl haberi bulunmuştur.
Kovid-19 cezasına TBMM tavsiyesi: ‘Hakkını yargıda ara’
Kovid-19 cezasına TBMM tavsiyesi: ‘Hakkını yargıda ara’ Koronavirüsle mücadelede aşı oranını yükseltme mücadelesi verilirken, ilginç bir karantina cezası tartışması TBMM’ye kadar uzandı. Kocaeli’nde yaşayan engelli F.U. adlı vatandaş, TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvurarak, kendisine haksız yere salgın tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle idari para cezası uygulandığını, bu cezayı ödeyemeyeceğini ve sorumlular hakkında gereğinin yapılmasını istedi. Başvuruya göre, olay özetle şöyle gelişti:
26.09.2021 Siyaset
Cezaevinden izinli çıkıp, kısıtlamada polisten kaçan sürücü kaza yaptı
Cezaevinden izinli çıkıp, kısıtlamada polisten kaçan sürücü kaza yaptı Bursa'da kısıtlama saatlerinde polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü Oğuzhan Salih(24), 15 dakikalık kovalamacanın ardından kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarparak durdu. Araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli kıskıvrak yakalandı. Cezaevinden izinli çıktığı ve 0.73 promil alkollü olduğu tespit edilen Salih, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına 'Sen misin bu devletin polisi, adamlar burada işini yapacak. Sen mi ödeyeceksin cezamı" diyerek saldırmaya çalıştı. Şüpheliye toplam 15 bin 187 TL ceza kesildi.
24.05.2021 Haberler
Kazaya karışıp 500 metre kaçabilen sürücü, ceza yemekten kurtulamadı
Kazaya karışıp 500 metre kaçabilen sürücü, ceza yemekten kurtulamadı Bursa'da kazaya karıştıktan sonra hasarlı aracıyla kaçan otomobil sürücüsü Batuhan A. (24), polisin yaklaşık bir saat süren arama çalışmaları sonucu, 500 metre mesafedeki boş arazide saklanmaya çalışırken yakalandı. Ehliyetiz ve alkollü olduğu tespit edilen sürücüye toplam 7 bin 187 TL ceza kesildi.
20.05.2021 Haberler
Bursa'da boş yolda duvara çarpan sürücü ortalığı birbirine kattı!
Bursa'da boş yolda duvara çarpan sürücü ortalığı birbirine kattı! Bursa’da kısıtlama saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet yol kenarındaki istinat duvarına çarptı. Kazadan yara almadan kurtulan ve ekiplere zor anlar yaşatan sürücü Hüseyin Genç (39) kaza yapmadığını öne sürdü. Ehliyetsiz araç kullanmak, alkolmetreyi üflememek ve muayenesi yapılmayan araçla trafiğe çıkmaktan toplam 9 bin 998 TL ceza kesildi.
16.05.2021 Haberler
Bursa'da boş yolda duvara çarpan sürücü ortalığı birbirine kattı!
Bursa'da boş yolda duvara çarpan sürücü ortalığı birbirine kattı! Bursa’da kısıtlama saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet yol kenarındaki istinat duvarına çarptı. Kazadan yara almadan kurtulan ve ekiplere zor anlar yaşatan sürücü Hüseyin Genç (39) kaza yapmadığını öne sürdü. Ehliyetsiz araç kullanmak, alkolmetreyi üflememek ve muayenesi yapılmayan araçla trafiğe çıkmaktan toplam 9 bin 998 TL ceza kesildi.
16.05.2021 Gündem
Tekirdağ'da sürücülere, 'e-Devlet izin belgesi' hatırlatması
Tekirdağ'da sürücülere, 'e-Devlet izin belgesi' hatırlatması Tekirdağ'da, jandarma ve polis ekipleri tam kapanmada sürücülerin izin belgelerini kontrol etti. Ekipler, sürücülere elle doldurulan belgelerin geçerliliğinin son günü olduğunu, belgelerin e-Devlet üzerinden alınması gerektiğini hatırlattı, belgesi olmadan seyahet edenlere ise tutanak tutarak 3 bin 150 TL ceza uyguladı.
6.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar? Tam kapanma sokağa çıkma yasağı cezasını delenler ne kadar ödeyecek?
Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar? Tam kapanma sokağa çıkma yasağı cezasını delenler ne kadar ödeyecek? Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 81 ilde dün akşam saat 19:00 itibariyle başlayan ve 17 Mayıs saat 05:00'a kadar devam edecek 17 günlük sokağa çıkma yasağı süresince kuralı ihlal edenlerin ne kadar ceza ödeyeceği konusunda araştırmalar devam ediyor. Peki Tam kapanmada sokağa çıkma yasağını ihlal edenler ne kadar ceza ödeyecek?
2.05.2021 Gündem
Tam kapanmada trafik çilesi!
Tam kapanmada trafik çilesi! Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanma döneminin ilk gününde şehirlerin trafik ekiplerince oluşturulan kontrol noktalarında kilometrelerce araç kuyrukları oluştu. İzin belgesi olmayanlara cezai işlem uygulandı
1.05.2021 Gündem
Ankara'da tam kapanmanın ilk gününde denetim noktalarında yoğunluk!
Ankara'da tam kapanmanın ilk gününde denetim noktalarında yoğunluk! Ankara’da, tam kapanmanın ilk gününde trafik ekiplerinin denetim yaptığı noktalarda yoğunluk oluştu. Öte yandan kısıtlamaya rağmen insan yoğunluğunun olduğu görüldü.
30.04.2021 Gündem
Kısıtlamada ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne 6 bin TL ceza
Kısıtlamada ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne 6 bin TL ceza Bursa’da sokağa çıkma kısıtlamaları kapsamında polis ekiplerinin yaptığı uygulamadan kaçarken motosikletten düşerek hafif yaralanan ehliyetsiz sürücü Soner B.'ye (23), 6 bin 14 TL ceza kesildi.
25.04.2021 Gündem
Karantina ihlali, yol kontrolünde ortaya çıktı! Yurda yerleştirildi
Karantina ihlali, yol kontrolünde ortaya çıktı! Yurda yerleştirildi İzmit'te, polis uygulamasında durdurulan otomobilde, sürücü Yusuf Ozan Y.'nin HES kodu kontrol edildi. Temaslı olduğu ve karantinayı ihlal ettiği tespit edilen Yusuf Ozan Y., polis eşliğinde KYK yurduna götürüldü.
10.04.2021 Gündem
Otobüsteki kadının testi pozitif çıktı! Yolcular evlerinde izole olacak
Otobüsteki kadının testi pozitif çıktı! Yolcular evlerinde izole olacak Karaman’da polisin, 'HES' kodu uygulaması yaptığı otobüsteki Azerbaycan vatandaşı Zamına Oruçova'nın 'Covid -19' testinin pozitif olduğu anlaşılınca karantinaya alınan 15 yolcu ve 2 şoför, bugün evlerine gönderilerek izole olmaları istendi. 'HES' kodu sorgulaması yapmadan yolcu aldıkları gerekçesiyle otobüs 10 gün trafikten menedilirken, firmaya da 3 bin 450 TL idari ceza kesildi.
7.04.2021 Gündem
Ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza kesilen sürücüden ilginç savunma
Ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza kesilen sürücüden ilginç savunma Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip, otomobiliyle jandarma ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan Oğuz K.(22) yaklaşık 15 kilometrelik kovalamacanın ardından polis ekiplerince yakalandı. Ehliyetsiz araç kullanmak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden toplam 5 bin 848 TL ceza kesilen Oğuz K. kendisini 'Arabayı alalı 3 gün oldu, işten geliyorum izin kağıdım da var' diyerek savundu. Kovalamaca anı vatandaş kamerasına yansıdı.
25.03.2021 Haberler
Maske takmayı reddetti! Kendini böyle savundu
Maske takmayı reddetti! Kendini böyle savundu Bursa'da maskesiz yürüdüğü için kendisini uyaran polise, "Açık havada maske takmak zorunlu değil" diyerek direnen kadına, 3 bin 150 TL ceza uygulandı.
9.03.2021 Haberler
Maske takmayı reddetti! Kendini böyle savundu
Maske takmayı reddetti! Kendini böyle savundu Bursa'da maskesiz yürüdüğü için kendisini uyaran polise, "Açık havada maske takmak zorunlu değil" diyerek direnen kadına, 3 bin 150 TL ceza uygulandı.
9.03.2021 Gündem
İki kadını takip eden kişiye, 'sokağa çıkma kısıtlaması' tutanağı
İki kadını takip eden kişiye, 'sokağa çıkma kısıtlaması' tutanağı Almanya’dan Türkiye'ye gelen ve İstiklal Caddesi'nde çocukları ile dolaşan iki kadını takip ettiği öne sürülen kişi yakalandı. Olayla ilgili takip eden kişiye, Umum Hıfzıssıhha Kananu'na muhalefet suçundan tutanak düzenlendi. Olayla ilgili konuşan kadınlar, "1 saattir arkamızdan takip ediyor, 5 kez döndük hala takip ediyordu" diye konuştu.
1.03.2021 Gündem
Karantinayı ihlal edenlerin bahaneleri pes dedirtti!
Karantinayı ihlal edenlerin bahaneleri pes dedirtti! İstanbul Avcılar’da sokağa çıkma kısıtlamasında şok eden anlar yaşandı. Dolaşmaya, benzin almaya, araçla alışverişe çıkanlara tek tek ceza kesildi.
28.02.2021 Gündem
Her yolu deniyorlar! Perdenin arkasına gizlenmeye çalıştı
Her yolu deniyorlar! Perdenin arkasına gizlenmeye çalıştı Kahramanmaraş'ta, polisin 5 ayrı adrese düzenlediği operasyonda kumar oynadıkları belirlenen 37 kişiye koronavirüs kurallarını ihlal ettikleri için 116 bin 550 TL idari para cezası uygulandı. Şüphelilerden birinin yakalanmamak için perdenin arkasına saklandı.
19.02.2021 Gündem
'Cebimde diş ilacı var' dedi, uyuşturucuyla yakalandı
'Cebimde diş ilacı var' dedi, uyuşturucuyla yakalandı Bursa'da kısıtlama saatlerinde bekçilerden kaçamayacağını anlayınca otomobilinde uyuma numarası yapan Mehmet Y. (29) yakalanınca dişi ağrıdığı için hastaneye gittiğini iddia etti. Dişi ağrıdığı için sokağa çıktığını ve cebinde ilaç bulunduğunu söyleyen Mehmet Y.'nin üzerinden sentetik uyuşturucu çıktı. Kısıtlamayı ihlal etmekten 3 bin 150 TL cezai işlem uygulanan şüpheli, uyuşturucu bulundurması nedeniyle de gözaltına alındı
10.02.2021 Gündem
Kısıtlamada ehliyetsiz ve alkollü yakalanan sürücü: Alkol var, her şey var, sıkıntı yok
Kısıtlamada ehliyetsiz ve alkollü yakalanan sürücü: Alkol var, her şey var, sıkıntı yok Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasında ehliyetsiz ve alkollü olarak araç kullanan Rahmi A.'ya 6 bin 963 TL ceza kesildi. Rahmi A., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, 'İyi çek. Alkol var, her şey var, sıkıntı yok' diye seslendi.
5.02.2021 Haberler
Sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır 2021, cezası ne kadar? Sokağa çıkma yasağı cezası kaç TL?
Sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır 2021, cezası ne kadar? Sokağa çıkma yasağı cezası kaç TL? Sokağa çıkma yasağı izin belgesi ve cezası ile ilgili detaylar merak ediliyor. Koronavirüs salgını dünyanın gündeminde yer alıyor. Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Sokağa çıkma yasağında izin belgesi alacak olan izin belgesi detaylarını araştırıyorlar. Peki sokağa çıkma yasağı izin belgesi nasıl alınır? Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar 2021?
26.01.2021 Gündem
Polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan sürücü aracı bırakıp markete saklandı!
Polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan sürücü aracı bırakıp markete saklandı! Antalya’da polisin dur ihtarına uymadı, kısa bir süre sonra bir markette yakalandı. Polis otosuna bindirilen sürücü, polisin "Maskeni tak" uyarısına "Sana ne benim maskemden" cevabını verdi. Sürücüye alkollü araç kullanmak ve aynı araç içerisinde bulunan arkadaşına 8 bin 978 TL ceza uygulandı.
25.01.2021 Gündem
20 Yaş altı - 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı saatleri ne zaman başlıyor, ne zaman kalkacak? 20 Yaş altı - 65 yaş üstü cezası ne kadar, taksiye binebilir mi?
20 Yaş altı - 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı saatleri ne zaman başlıyor, ne zaman kalkacak? 20 Yaş altı - 65 yaş üstü cezası ne kadar, taksiye binebilir mi? Bugün İstanbulkartlara hes kodu yüklemede son gün. 16 Milyon vatandaşın yaşadığı İstanbul'da İstanbulkartına hes kodu eşleştirmeyen vatandaşlar toplu taşıma kullanamayacak. Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi 20 Yaş altı - 65 yaş üstü vatandaşlar için de yeni açıklama yaptı. Peki 20 Yaş altı - 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı saatleri ne zaman başlıyor, ne zaman kalkacak? 20 Yaş altı - 65 yaş üstü cezası ne kadar, taksiye binebilir mi? İşte merak edilenler...
15.01.2021 Gündem
Polis baskın yaptı! 7 kişi kaçmak için çatıdan yan binaya geçti
Polis baskın yaptı! 7 kişi kaçmak için çatıdan yan binaya geçti Eskişehir’de mührün söküldüğünün belirlenmesi üzerine düzenlenen operasyonda, kumar oynarken yakalanan 12 kişiye 53 bin TL idari para cezası uygulandı. Öte yandan baskın sırasında yan binaya geçen 7 kişi hakkında da işlem yapıldı.
13.01.2021 Haberler
Polis baskın yaptı! 7 kişi kaçmak için çatıdan yan binaya geçti
Polis baskın yaptı! 7 kişi kaçmak için çatıdan yan binaya geçti Eskişehir’de mührün söküldüğünün belirlenmesi üzerine düzenlenen operasyonda, kumar oynarken yakalanan 12 kişiye 53 bin TL idari para cezası uygulandı. Öte yandan baskın sırasında yan binaya geçen 7 kişi hakkında da işlem yapıldı.
13.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3 Bin 150 Tl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.