Antıfa

Antıfa

Son dakika ANTIFA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ANTIFA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ANTIFA haber sayfamızda...

Antıfa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 64 antıfa haberi bulunmuştur.
Trump yanlısı mitinge sadece 27 kişi katıldı
Trump yanlısı mitinge sadece 27 kişi katıldı Etkinliğin organizatörü John Paul Moran, The Daily Beast'e "Daha fazla insan olmasını isterdik ama bence bu da bir başarı" dedi.
9.10.2022 Dünya
Putin işgal için onları bahane etmişti... Kendi adamı Nazi çıktı!
Putin işgal için onları bahane etmişti... Kendi adamı Nazi çıktı! Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 42'nci gününde, tüm dünyanın gözü savaşa dair gelişmelerde. Son olarak, İngiliz gazetesinin New York'ta Birleşmiş Milletler'e gönderilen eski bir Rus diplomat ile ilgili ortaya çıkardığı bilgiler şok etkisi yarattı.
6.04.2022 Dünya
Baskını andılar
Baskını andılar ABD’de eski başkan Donald Trump destekçileri tarafından gerçekleştirilen ve 5 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan Kongre baskınının üzerinden bir yıl geçti. 6 Ocak gecesi çok sayıda kişi Kongre önünde toplanarak yaşananları andı ve siyasilere baskının unutulmaması yönünde uyarıda bulundu.
8.01.2022 Dünya
ABD'de karşıt gruplar arasında çıkan çatışmaya karışan 3 kişi yakalandı
ABD'de karşıt gruplar arasında çıkan çatışmaya karışan 3 kişi yakalandı ABD'nin Oregon Eyaleti Meclis Binası önünde sağcılar ve sol örgütler arasında çıkan çatışmada şiddet olaylarından sorumlu 3 kişinin yakalandığı açıklandı.
29.03.2021 Dünya
Trump'ın eski danışmanı Stone'un koruması Kongre baskınıyla ilgili gözaltına alındı
Trump'ın eski danışmanı Stone'un koruması Kongre baskınıyla ilgili gözaltına alındı ABD'de 6 Ocak'taki Kongre baskınıyla ilgili, önceki ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı Roger Stone'un koruması ile bir kişi gözaltına alındı.
9.03.2021 Dünya
Kanada, Trump fanatiği ırkçı Proud Boys grubunu 'terör örgütü' olarak kabul etti
Kanada, Trump fanatiği ırkçı Proud Boys grubunu 'terör örgütü' olarak kabul etti ABD eski liderinin kınamaktan çekindiği, beyazların üstünlüğünü savunan eli silahlı gruba, en ağır darbe komşu Kanada'dan geldi. Proud Boys, sosyal medya devleri Twitter, Facebook, Instagram ve YouTube'da yasaklı.
4.02.2021 Dünya
Kim bu ‘çocuklar’
Kim bu ‘çocuklar’ ABD’de Trump döneminin son günlerinde en çok tartışılan konulardan biri aşırı sağcı ‘Proud Boys’ (Gururlu çocuklar) olmuştu. 2016 yılında kurulan grup nasıl bir anda hem ABD’nin hem de dünyanın gündemine yerleşti?
31.01.2021 Dünya
Son dakika... Polis aracıyla üstünden geçti! ABD yangın yeri...
Son dakika... Polis aracıyla üstünden geçti! ABD yangın yeri... Önce ülkeyi ardından da dünyayı ayağa kaldıran görüntüler sosyal medyadan yayıldı. Hızlı ve Öfkeli filmini aratmayan sokak yarışlarının yapıldığı ihbarını alan polis olay yerine gittiğinde 100 kişilik bir kalabalıkla karşılaştı. Destek isteyen polis aracına ek kuvvet gelmeyince dehşet verici görüntüler yaşandı. Kalabalıktan korkan polis, kaçmaya çalışırken birkaç kişiyi yere devirdi ve birinin de üstünden geçti. Ne olduysa bundan sonra oldu ve ABD bir kez daha yangın yerine döndü. İşte son dakika haberinin detayları...
26.01.2021 Dünya
Amerika’da Biden etkisi
Amerika’da Biden etkisi ABD Başkanı Joe Biden, göreve başlar başlamaz Trump döneminin tartışmalı uygulamalarına karşı adım atarken, görevindeki ilk gününde Trump’ın politikalarını geri çevirmeye yönelik 17 kararı imzaladı. Bunlardan en önemlileri, Trump yönetiminin geri çekildiği Paris İklim Anlaşması’na geri dönüş ve Dünya Sağlık Örgütü’ne (DSÖ) yeniden katılmaya yönelik olan başkanlık kararnameleri oldu.
22.01.2021 Dünya
Şoke eden görüntüler ortaya çıktı! Biden yemin ederken...
Şoke eden görüntüler ortaya çıktı! Biden yemin ederken... Dün tüm dünyanın gözü ABD'de Biden'ı yemin törenindeydi. Olağanüstü güvenlik önlemlerinin alındığı Washington'da sessizlik hakimken Oregon'dan gelen görüntüler şok etkisi yarattı. Biden'ı protesto eden aşırı solcu göstericiler Demokrat Parti ofisine saldırdı
21.01.2021 Dünya
ABD'de kritik tarih öncesindeki hafta sonu 'gösterisiz' geçti
ABD'de kritik tarih öncesindeki hafta sonu 'gösterisiz' geçti ABD'de 20 Ocak'taki Joe Biden'ın yemin töreni öncesindeki hafta sonu, Başkan Donald Trump destekçilerinin birçok eyalette gösteriler düzenleyebileceği yönündeki beklentilerin aksine ülke genelinde sakin geçti.
18.01.2021 Dünya
FBI, Kongre baskını öncesi uyarmış! ABD medyası yazdı...
FBI, Kongre baskını öncesi uyarmış! ABD medyası yazdı... ABD'de geçen haftaki Kongre baskını öncesi, Federal Soruşturma Bürosunun (FBI), bazı aşırılıkçı grupların başkent Washington'a geldiği ve "savaşa hazırlandığı" yönünde uyarıda bulunduğu belirtildi.
12.01.2021 Dünya
Trump sokağa çağırdı... O gruptan şok açıklama!
Trump sokağa çağırdı... O gruptan şok açıklama! 3 Kasım'da yapılan seçimleri kaybeden ancak seçimde hile olduğunu öne süren Başkan Donald Trump, 6 Ocak'ta destekçilerini protesto gösterisi için sokağa çağırmıştı. Trump destekçisi Proud Boys (Gururlu Çocuklar) isimli aşırı sağ grup eylemlere katılacağını açıkladı. Washington Post gazetesinin ise grupla ilgili ortaya attığı iddia tüm ülkenin kanını dondurdu.
3.01.2021 Dünya
CNN duyurdu! Trump ateşle oynuyor, iç savaş kapıda
CNN duyurdu! Trump ateşle oynuyor, iç savaş kapıda Son dakika haberlere göre, Trump'ın danışmanları ABD Başkanı'nın iş savaşa sebep olabilecek çok riskli bir karar aldığını söyledi. Geçen hafta Trump taraftarı aşırı sağcı grup Proud Boys üyeleri ile antifaşist hareket solcu Antifa Washington sokaklarında birbirine girmişti. Ateşe benzinle gittiği yorumları yapılan Trump'ın son kararını değiştirip değiştirmeyeceği merak ediliyor.
17.12.2020 Dünya
Washington seçim için karıştı!..
Washington seçim için karıştı!.. ABD’nin başkenti Washington’da Trump yanlıları sokağa inerken, zaman zaman karşıt gruplar arasında arbede yaşandı. Kavgalar sırasında çok sayıda kişinin yaralandığı belirtilirken gözaltına alınanlar oldu.
14.12.2020 Dünya
Son dakika: Washington sokakları böyle görüntülendi! Savaş çıktı
Son dakika: Washington sokakları böyle görüntülendi! Savaş çıktı Son dakika haberlere göre, Trump taraftarı aşırı sağcı grup Proud Boys üyeleri ile antifaşist hareket solcu Antifa Washington sokaklarında birbirine girdi. AP, sokaklarda birbirini arayan grupların kavgasında bıçaklananlar olduğunu ve dört yaralının hastaneye kaldırıldığını aktarıyor.
14.12.2020 Dünya
ABD'nin başkenti Washington'da karşıt gruplar birbirine girdi
ABD'nin başkenti Washington'da karşıt gruplar birbirine girdi ABD'nin başkenti Washington'da ABD Başkanı Donald Trump'a destek eylemleri sırasında karşıt görüşlü gruplar arasında kavgalar çıktı.
13.12.2020 Haberler
Washington'daki gösterilerde kan aktı, çok sayıda gözaltı var
Washington'daki gösterilerde kan aktı, çok sayıda gözaltı var ABD'de, seçimleri kaybeden Başkan Donald Trump'a destek eylemlerinde karşıt gruplar arasında çıkan kavgalarda 5 kişi yaralanırken, onlarca kişi de gözaltına altındı.
13.12.2020 Dünya
Washington'da çatışma çıktı
Washington'da çatışma çıktı ABD'nin başkentinde Başkan Trump destekçileri ve muhalifler birbirine girdi, Beyaz Saray'a çıkan sokakta bir gösterici bıçaklandı.
13.12.2020 Dünya
Trump destekçileri Washington'da ikinci kez gösteri düzenliyor
Trump destekçileri Washington'da ikinci kez gösteri düzenliyor ABD başkanlık seçimi Seçiciler Kurulu oylamasından önce Başkan Donald Trump'ın destekçileri, ikinci kez başkent Washington DC'de gösteri yapacaklar.
12.12.2020 Dünya
İlk kez ‘Biden kazandı’ dedi
İlk kez ‘Biden kazandı’ dedi ABD Başkanı Trump, Biden’ın seçimi kazandığını ilk kez kabul etti. Biden’ın ismini anmayan Trump, “O, seçim hileli olduğu için kazandı” ifadesini kullandı.
16.11.2020 Dünya
ABD'de tansiyon yükseldi! Trump'a destek gösterisi sonrası...
ABD'de tansiyon yükseldi! Trump'a destek gösterisi sonrası... ABD Başkanı Donald Trump'a destek gösterisinin ardından akşam saatlerinde Washington sokaklarında zıt görüşlü gruplar arasında arbede yaşandı.
15.11.2020 Dünya
'Beyaz ırkçılar en ölümcül iç terör tehditi'
'Beyaz ırkçılar en ölümcül iç terör tehditi' ABD İç Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan yıllık raporda, aşırı beyaz üstünlük yanlılarının, ülkedeki en ölümcül iç terör tehdidi olduğu belirtildi.
6.10.2020 Dünya
'Her zaman beyaz ırkçılığın her türlüsünü kınadım'
'Her zaman beyaz ırkçılığın her türlüsünü kınadım' ABD Başkanı Donald Trump, ülkedeki beyaz ırkçılığın her türlüsünü kınadığını, ancak "Proud Boys" isimli grubun kimlerden oluştuğunu bilmediğini açıkladı.
30.09.2020 Dünya
ABD seçimleri: Trump-Biden tartışmasını kim kazandı?
ABD seçimleri: Trump-Biden tartışmasını kim kazandı? BBC'nin Kuzey Amerika muhabiri Anthony Zurcher, ABD başkanlık yarışının adayları Donald Trump ve Joe Biden arasındaki tartışmada kimin öne çıktığını kaleme aldı. Zurcher tartışmayı 'birbirlerine karşılıklı yemek fırlatanların mücadelesine' benzetti. BBC muhabirine göre kazanan da "üzerine en az yemek sıvanan kişi" oldu, bu kişi de Joe Biden'dı.
30.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Antıfa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.