Borusan Klasik

Borusan Klasik

Son dakika Borusan Klasik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Borusan Klasik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Borusan Klasik haber sayfamızda...

Borusan Klasik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 469 borusan klasik haberi bulunmuştur.
Viyana’dan dünyaya yeni yıl hediyesi
Viyana’dan dünyaya yeni yıl hediyesi 2023 ona yüklediğimiz tüm anlamların üstesinden gelebilecek mi bilinmez ama iyi bir başlangıç için klasik müzik olmazsa olmazımız. Viyana Filarmoni Orkestrası’nın geleneksel yeni yıl konserini dinlerken yılbaşı coşkusunu uzatmak istersen sevgili Okur, bu tarihleri not etmelisin...
1.01.2023 Kültür Sanat
BİFO’nun sesini takip edin
BİFO’nun sesini takip edin Müziğin sesini açın, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın yeni sezonu başladı.
17.10.2021 Kültür Sanat
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası müzikseverle buluşuyor
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası müzikseverle buluşuyor Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 14 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde yeni sezonun Açılış Konseri’nde müzikseverlerle buluşuyor. Topluluk, sanat danışmanı ve sürekli konuk şefi Patrick Hahn yönetimindeki bu konserinde başarılı piyanist Alice Sara Ott’a eşlik edecek.
12.10.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, Haziran ayına ağırladığı birbirinden değerli sanatçılar ile veda ediyor. 24 Haziran Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te BİFO’nun Garrett Keast yönetiminde canlı yayınlanacak konserin yanı sıra; 27 Haziran Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de, Borusan Quartet’in “Vasks’tan Say’a” başlıklı konseri dinleyicisi ile buluşacak.
22.06.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat Haziran programları devam ediyor
Borusan Sanat Haziran programları devam ediyor Borusan Sanat, her hafta birbirinden değerli sanatçı ve toplulukları ağırladığı çevrimiçi konserlerine devam ediyor. 13 Haziran Pazar günü saat 11.30’da deneyimli şef Cem Mansur yönetiminde BİFO, müzikseverlerle buluşacak. Neo-klasik müzik hareketinin önemli isimlerinden Ligeti, Respighi ve Stravinski’nin eserlerini seslendireceği “BİFO & Cem Mansur” başlıklı konser, ücretsiz olarak borusansanat.tv’de izleyicisi ile buluşacak.
8.06.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat konser etkinlikleri devam ediyor
Borusan Sanat konser etkinlikleri devam ediyor Borusan Sanat, bu hafta dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserleri ile Mayıs ayına veda ediyor. Borusan Klasik’te 27 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da yayınlanacak konserde, Patrick Hahn yönetimindeki BİFO, Ligeti ve Brahms eserlerinden oluşan programla yayında olacak; 30 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de Venezuelalı şef Domingo Hindoyan yönetiminde BİFO müzikseverlerle buluşacak.
26.05.2021 Kültür Sanat
ANDDRA Borusan Müzik Evi'nde
ANDDRA Borusan Müzik Evi'nde Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserlerine tüm hızıyla devam ediyor. 20 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da Borusan Klasik’te yayınlanacak konserde, Rengim Gökmen yönetiminde BİFO, solist kemancı aynı zamanda orkestra başkemancısı Pelin Halkacı Akın’a eşlik ediyor.
18.05.2021 Kültür Sanat
Volkan Coşar Borusan Müzik Evi'nde
Volkan Coşar Borusan Müzik Evi'nde Borusan Sanat, bu hafta da dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserler ile dünyaca ünlü müzisyenleri ağırlıyor. 16 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da yayınlanacak “Şiirin Müziği” başlıklı konserde, Avusturyalı ünlü şef Thomas Rösner yönetiminde BİFO, İngiliz keman virtüözü Daniel Hope ve Türkiye’nin önemli piyanistlerinden biri olan Gökhan Aybulus’a eşlik ediyor.
11.05.2021 Kültür Sanat
Joost Lijbaart, Borusan Müzik Evi’nde
Joost Lijbaart, Borusan Müzik Evi’nde Borusan Sanat, bu hafta da dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserleri ile izleyicilerine dopdolu bir program hazırladı. 8 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da borusansanat.tv’de Evrim Demirel Trio’nun Borusan Müzik Evi için kaydettiği “Stanpolites” başlıklı projesi yayında olacak. Ayrıca; 9 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da BİFO’nun Ekim ayında daimi konuk şefi olacak Patrick Hahn yönetimindeki konseri, BİFO ile Başyapıtlar-II müzikseverlerle buluşacak.
4.05.2021 Kültür Sanat
BİFO'dan Dvořák'a Armağan
BİFO'dan Dvořák'a Armağan Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserleri ile Nisan ayına veda ediyor. 2 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de Stanislav Kochanovsky yönetiminde BİFO’nun vereceği “Dvořák’a Armağan” başlıklı konserinin yanı sıra; onursal şef Gürer Aykal yönetiminde viyolonselci Camille Thomas’nın BİFO’ya eşlik ettiği, “Klasik Müziğin Ustaları” ve Borusan Quartet’in “Ustalar Geçidi” başlığını taşıyan konser izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.
27.04.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserlerine devam ediyor. 15 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te Patrick Hahn’ın yönetiminde BİFO’nun vereceği canlı radyo konserinin yanı sıra; 18 Nisan Pazar günü borusansanat.tv’de BİFO ve Borusan Quartet’ten oluşan iki ayrı konser dinleyiciler ile buluşacak.
13.04.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat baharı karşılıyor
Borusan Sanat baharı karşılıyor Borusan Klasik yayınladığı iki canlı radyo konserleri ve dopdolu programıyla Nisan ayına merhaba diyor. 31 Mart Çarşamba günü saat 16.00’da Borusan Klasik’in konuğu olan Borusan Quartet’in yanı sıra; 1 Nisan Perşembe günü borusansanat.tv’de Avusturyalı şef Patrick Hahn yönetimindeki BİFO dinleyicileri ile buluşacak.
30.03.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu haftanın programı belli oldu
Borusan Sanat'ta bu haftanın programı belli oldu Borusan Sanat, Mart ayına ağırladığı birbirinden değerli sanatçılar ile veda ediyor. 25 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te BİFO’nun Venezuelalı şef Domingo Hindoyan’ın yönetiminde canlı yayınlanacak konserin yanı sıra; 28 Mart Pazar günü borusansanat.tv’de Garrett Keast’in şefliğinde, solist kemancı Jan Mráček’in eşlik edeceği “Zamanın Serüveni” başlığını taşıyan konser izleyicilerle buluşacak.
23.03.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, bu hafta da müzikseverlere keyifli bir program hazırladı. 18 Mart Perşembe saat 14.00’te Borusan Klasik’te BİFO’nun Carlo Tenan’ın yönetiminde canlı yayınlanacak radyo konserinin yanı sıra, 21 Şubat Pazar günü borusansanat.tv’de Cemi’i Can Deliorman’ın yönettiği, “20. Yüzyılın İzinde” başlığını taşıyan konser izleyicilerle buluşacak.
16.03.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat baharı karşılıyor
Borusan Sanat baharı karşılıyor Borusan Klasik, bahar mevsimini dijital platformlar üzerinden sunduğu konserler ile karşılıyor. BİFO’nun dünyaca ünlü Avusturyalı şef Patrick Hahn yönetiminde 4 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te canlı yayınlanacak konserin yanı sıra, 7 Mart Pazar günü borusansanat.tv’de Gabor Káli’nin yönettiği, “Baharı Karşılama” başlığını taşıyan konser izleyicileri ile buluşacak.
2.03.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, klasik müzik dünyasının önemli eserlerini dinleyicilerine ulaştırmaya devam ediyor! 24 Şubat saat 16.00’da canlı yayında Borusan Klasik’in konuğu olan Borusan Quartet’in yanı sıra, 28 Şubat Pazar günü saat 11.30’da BİFO, Patrick Hahn’ın yönettiği, “Günün Işığı” başlığını taşıyan konserde üç farklı yüzyıldan, üç usta bestecinin yapıtlarından oluşan bir program sunuyor.
23.02.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta "Kahramanın Yolculuğu"
Borusan Sanat'ta bu hafta "Kahramanın Yolculuğu" Borusan Sanat, bu hafta da müzikseverlere dopdolu bir program hazırladı. 18 Şubat Perşembe saat 14.00’te Borusan Klasik’te Stanislav Kochanovsky yönetimiyle canlı yayınlanacak radyo konserinin yanı sıra, 21 Şubat Pazar günü borusansanat.tv’de Patrick Hahn’ın yönettiği, “Kahramanın Yolculuğu” başlığını taşıyan konser izleyicilerle buluşacak.
16.02.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'tan 14 Şubat'a özel aşk hikâyesi
Borusan Sanat'tan 14 Şubat'a özel aşk hikâyesi Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden dinleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. BİFO’nun dünyaca ünlü Avusturyalı şef Patrick Hahn yönetiminde vereceği konser 11 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te canlı yayınlanacak. 14 Şubat Pazar günü saat 11.30’da Borusan Quartet, brousansanat.tv’de dinleyenlerine Milonga’nın büyülü dünyasıyla; Anadolu manzaralarından şehre uzanan bir aşk hikâyesini seslendirecek.
9.02.2021 Kültür Sanat
Camille Thomas: Müziğin güzelliklerini paylaşamayınca kendimi boşlukta hissediyorum
Camille Thomas: Müziğin güzelliklerini paylaşamayınca kendimi boşlukta hissediyorum Camille Thomas, son yılların en önemli genç çello sanatçılarından biri olarak gösteriliyor. Dünyanın dört bir yanında konserler veren Paris doğumlu sanatçı geçtiğimiz perşembe günü İstanbul'da Borusan Klasik için bir canlı yayın kaydı gerçekleştirdi. Şef Gürer Aykal'ın yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın eşlik ettiği konserde Camille Thomas, Schumann, Mozart, Prokofiev ve Salieri gibi bestecilerin eserlerini seslendirdi. Geçtiğimiz yıl Voice of Hope isimli yeni albümünü yayımlayan Camille Thomas, yeni cdsinde yer alan ve bir Fazıl Say bestesi olan Never Give Up konçertosunu albümünün merkezindeki yapı olarak tanımlıyor. Konser için İstanbul'da bulunan Camille Thomas ile hem BİFO ile gerçekleştirdikleri bu özel kaydı hem de Fazıl Say ile gerçekleştirecekleri yeni projeyi konuştuk.
6.02.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat’ta  bayrak değişimi
Borusan Sanat’ta bayrak değişimi 2006’dan bu yana Borusan Sanat Genel Müdürü olarak görev yapan Ahmet Etem Erenli’nin Borusan Kocabıyık Vakfı Genel Koordinatörlüğü’ne gelmesiyle birlikte yöneticilik koltuğunu Aydın Dorsay devraldı. Borusan Sanat Müdürü olarak yola devam eden Dorsay, Milliyet’e konuştu
5.02.2021 Kültür Sanat
BİFO Camille Thomas'ya eşlik ediyor
BİFO Camille Thomas'ya eşlik ediyor Borusan Klasik, Şubat ayına yıldız sanatçı Camille Thomas’ı ağırladığı canlı konser yayını ile başlıyor. 4 Şubat Perşembe saat 14.00’te BİFO’nun onursal şefi Gürer Aykal yönetimiyle Borusan Klasik’te dinleyicilere sunulacak konserin yanı sıra, 7 Şubat Pazar günü borusansanat.tv’de ünlü keman sanatçısı Midori’nin yer alacağı “Mendelssohn’dan Şostakoviç’e” başlığını taşıyan konser izleyicilerle buluşacak.
2.02.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Klasik’te canlı konser yayınları devam ediyor. 28 Ocak Perşembe saat 14.00’te Patrick Hahn yönetiminde Borusan Klasik’te yayınlanacak olan konserin yanı sıra, 30 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da borusansanat.tv'de Güç Başar Gülle’nin "REVERSE PERSPECTIVE" konseri izleyicilerle buluşacak.
26.01.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat bu hafta da dijital platformlar üzerinden dinleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Garrett Keast’in şefliğinde, solist kemancı Jan Mráček’in eşlik edeceği konser 21 Ocak Perşembe saat 14.00’te Borusan Klasik’te canlı yayınlanacak.
19.01.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat çevrimiçi konserlere devam ediyor
Borusan Sanat çevrimiçi konserlere devam ediyor Borusan Sanat, 14 Ocak Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’ten canlı yayınlanacak ve Cemi’i Can Deliorman’ın yöneteceği; ayrıca borusansanat.tv’de 17 Ocak Pazar saat 11.30’da erişime açılacak “Tamamıyla Beethoven” konserleriyle çevrimiçi yayınlarına devam ediyor.
12.01.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat’tan  radyo konserleri
Borusan Sanat’tan radyo konserleri Borusan Klasik’te canlı konser yayınları yeni yılda da devam ediyor. 2021’in radyodan yayınlanacak ilk konseri, yarın saat 14.00’te dinleyicilerini bekliyor.
7.01.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Borusan Klasik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.