Esra Oflaz Güvenkaya

Esra Oflaz Güvenkaya

Son dakika Esra Oflaz Güvenkaya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Esra Oflaz Güvenkaya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Esra Oflaz Güvenkaya haber sayfamızda...

Esra Oflaz Güvenkaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 123 esra oflaz güvenkaya haberi bulunmuştur.
Esra Oflaz ile Ziya Güvenkaya boşandı
Esra Oflaz ile Ziya Güvenkaya boşandı Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Esra Oflaz Güvenkaya ile Ziya Güvenkaya, 16 yıllık evliliklerini sonlandırdı.
4.05.2021 Cadde
Rotayı Bodrum’a çevirdi
Rotayı Bodrum’a çevirdi Yaşamını Londra’da sürdüren MCD Life Medya Yönetim Kurulu Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, uzun aranın ardından İstanbul’a geldi.
25.03.2021 Cadde
‘İstanbul’uma  kavuştum’
‘İstanbul’uma kavuştum’ MCD Life Medya Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, kızının eğitimi için gittiği Londra’da karantina yasaklarına takılmıştı.
7.03.2021 Cadde
Dikkati elden  bırakmıyorlar!
Dikkati elden bırakmıyorlar! Çocuklarının eğitimleri sebebiyle yaşamlarını Londra’da sürdüren İstanbul cemiyet hayatının seçkin simaları, karantina yasakları nedeniyle ancak sınırlı zamanlarda fırsat yaratıp, dostlarıyla görüşmeye devam ediyor.
4.02.2021 Cadde
‘Haydi  simyacı  olalım’
‘Haydi simyacı olalım’ Kızı Almila’nın İngiltere’deki eğitimi nedeniyle Londra’da bulanan Esra Oflaz Güvenkaya, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
7.01.2021 Cadde
Şifayla gel 2021
Şifayla gel 2021 Cemiyetin ünlü isimleri, aileleriyle yaptıkları renkli kutlamalarla 2021’e “Merhaba” dedi Sancılı geçen 2020 yılını nihayet geride bıraktık...
2.01.2021 Cadde
Doğal korunma zamanı
Doğal korunma zamanı Uzun bir süredir Covid-19 ile yaşıyor, ona göre hayatımızı yeniden düzenliyor, yeni normalimize adapte olmaya çalışıyoruz.
14.12.2020 Cadde
Anlamlı bağış
Anlamlı bağış İş dünyasının ön gelen isimleri arasında yer alan Esra Oflaz Güvenkaya’nın “Yaşamımın buruk hikayesi kimine üzücü, kimine tanıdık gelecek” sözleriyle anlattığı ‘Geçit: Hikayem ve Ötesi’ kitabı, basıldığı günden itibaren çok satanlar listesinde yer aldı.
26.11.2020 Cadde
‘Hayata gülümseyelim’
‘Hayata gülümseyelim’ Yaz başında eşi Ziya Bey’le koronaya yakalandıktan sonra eski sağlıklarına kavuşan Esra Oflaz Güvenkaya’nın mutluluğuna diyecek yok.
13.09.2020 Cadde
‘Dualarla başladık’
‘Dualarla başladık’ Yakalandığı Covid-19’dan sonra iyileşerek sağlığına kavuşan Esra Oflaz Güvenkaya, Londra’ya gitti.
5.09.2020 Cadde
Aile boyu yıl dönümleri
Aile boyu yıl dönümleri Birbirinden eşsiz koyları, muhteşem ambiansıyla tatil cenneti Bodrum, pandemi sonrası normalleşme sürecinde İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
28.07.2020 Cadde
Dostlar buluştu
Dostlar buluştu Esra Oflaz Güvenkaya ve Şükran Güzeliş, uzun bir aradan sonra buluşarak hasret giderdi.
26.07.2020 Cadde
Huzur tatili
Huzur tatili Geçtiğimiz aylarda Covid-19’a yakalanıp, iyileşen Esra Oflaz Güvenkaya, Bodrum’a gitti...
4.07.2020 Cadde
Yaz mutluluğu
Yaz mutluluğu Kötü günlerin sıkıntısını Bodrum Mandarin’deki görkemli evinde çıkaran Esra Oflaz Güvenkaya, fırsat buldukça dostlarının karşısına çıkıyor.
10.06.2020 Cadde
Esra Oflaz Güvenkaya: Corona virüs yüzünden kutlayamadık!
Esra Oflaz Güvenkaya: Corona virüs yüzünden kutlayamadık! Corona virüse yakalanan ve atlatan Esra Oflaz Güvenkaya ile eşi Ziya Güvenkaya ile evliliklerinin 15. yıl dönümü için kutlama yapamadıklarını takipçileriyle paylaştı.
14.05.2020 Cadde
Sağlık olsun...
Sağlık olsun... MCD Yönetim Kurulu Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, geçtiğimiz ay çağın illeti koronavirüse yakalanıp doktorların zamanında teşhisiyle eski sağlığa kavuşmuştu.
13.05.2020 Cadde
Esra Oflaz Güvenkaya corona virüsü yendi
Esra Oflaz Güvenkaya corona virüsü yendi Bir süredir corona virüs tedavisi gören cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Esra Oflaz Güvenkaya'dan güzel haber geldi.
18.04.2020 Cadde
Ailesine kavuştu
Ailesine kavuştu Koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla hastanede tedavi gören Esra Oflaz Güvenkaya, önceki gün taburcu oldu.
4.04.2020 Cadde
Kötü günler geride kaldı
Kötü günler geride kaldı MCD Medya Yönetim Kurulu Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, koronavirüsten nasıl kurtulduğunu Instagram’dan anlattı.
31.03.2020 Cadde
Kitap geliriyle eğitime destek!
Kitap geliriyle eğitime destek! Esra Oflaz Güvenkaya, geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkardığı ‘Geçit: Hikayem ve Ötesi’ adlı kitabından aldığı geri dönüşlerden mutluluk duyduğunu belirtti.
23.03.2020 Cadde
Tatil molası
Tatil molası Esra Oflaz Güvenkaya, Londra’ya gitti.
14.03.2020 Cadde
Yarıyıl tatilcileri
Yarıyıl tatilcileri Huzur İsviçre’deİşleri dolayısıyla Bakü ve İstanbul arası mekik dokuyan Kerem Ertan, önceki gün ailesiyle İsviçre’nin dünyaca ünlü kayak merkezi Zermat’a gitti...
26.01.2020 Cadde
Mekik dokuyor
Mekik dokuyor Esra Oflaz Güvenkaya, İngiltere’de eğitim hayatına devam eden kızı Mila için İstanbul-Londra arası mekik dokuyor.
12.01.2020 Cadde
Gururlandıran ödül
Gururlandıran ödül Türk İngiliz Ticaret Odası (TBCCI) Yönetim Kurulu Başkanı Emetullah (Emma) Edhem, İngiliz Kraliyet Arması’yla ödüllendirilen ilk Türk kadını oldu
11.12.2019 Cadde
Herkese Eğitim Platformu’ndan ikinci kütüphane
Herkese Eğitim Platformu’ndan ikinci kütüphane ‘Çözüm Biziz, Güç Biziz, Gelecek Biziz’ sloganıyla, 11 yaş üzeri çocuk ve gençler tarafından kurulan Herkese Eğitim Platformu, Karadeniz Ereğli Atatürk Ortaokulu’nun ardından Avcılar Milli Eğitim Vakfı Nihat Çandarlı Ortaokulu’nda Almila Su Güvenkaya Kütüphanesi’ni açtı.
4.11.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Esra Oflaz Güvenkaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.