Gabriele Gravina

Gabriele Gravina

Son dakika Gabriele Gravina haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gabriele Gravina gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gabriele Gravina haber sayfamızda...

Gabriele Gravina

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 45 gabriele gravina haberi bulunmuştur.
Serie A devleri harekete geçti! 'Takım sayısı düşürülsün'
Serie A devleri harekete geçti! 'Takım sayısı düşürülsün' Avrupa'nın majör ligleri arasında gösterilen Serie A'da devlerin harekete geçtiği öğrenildi. İtalya Futbol Federasyonu ile görüşen Serie A devlerinin yetkililerinin takım sayısının düşürülmesini talep ettiği aktarıldı.
10.02.2024 İtalya Serie A
UEFA resmen açıkladı! EURO 2032, Türkiye ve İtalya'nın
UEFA resmen açıkladı! EURO 2032, Türkiye ve İtalya'nın UEFA, EURO 2028 ve EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonalarına ev sahipliği yapacak ülkeleri düzenlediği törenle açıkladı. EURO 2032'ye Türkiye ile İtalya ev sahipliği yapacak.
10.10.2023 Dünyadan Futbol
EURO 2028 ve EURO 2032 ev sahipleri belli oluyor! Volkan Demirel sürprizi
EURO 2028 ve EURO 2032 ev sahipleri belli oluyor! Volkan Demirel sürprizi UEFA, yarın 2028 ve 2032 yıllarında gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonalarına ev sahipliği yapacak ülkeleri resmen duyuracak.
9.10.2023 Dünyadan Futbol
Türkiye destekli ‘Futbol Rönesansı’
Türkiye destekli ‘Futbol Rönesansı’ İtalya’nın Türkiye ile EURO 2032’ye ortak aday olmasındaki ana hedefinin, stadyumlarını yenileyerek gelirleri artırmak olduğu, ülkenin futbol federasyonunun yayınladığı raporda ortaya çıktı.
7.08.2023 Futbol
Futbolu bırakan Gianluigi Buffon'un yeni görevi şaşırttı!
Futbolu bırakan Gianluigi Buffon'un yeni görevi şaşırttı! Geçtiğimiz günlerde futbol kariyerini sonlandıran 45 yaşındaki kaleci Gianluigi Buffon'un yeni görevi şaşırttı.
6.08.2023 Dünyadan Futbol
İtalya'daki rapordan 'Zaniolo' çıktı
İtalya'daki rapordan 'Zaniolo' çıktı İtalya Futbolcular Birliği'nin gerçekleştirdiği 'Saldırı altındaki futbolcular' başlıklı raporunun sunumuna, Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo'nun Roma kulübüyle yaşadığı sıkıntılar bağlamında gerçekleştirilen konuşmalar damgasını vurdu.
15.02.2023 Galatasaray
Roberto Mancini: "Hedeflerim için birkaç yıla ihtiyacım var"
Roberto Mancini: "Hedeflerim için birkaç yıla ihtiyacım var" Yarın akşam Türkiye ile özel maçta karşılaşacak İtalya’da Teknik Direktör Roberto Mancini, “Hedefim Avrupa ve dünya şampiyonalarını kazanmaktı ve bu yüzden bunu başarmak için birkaç yıla ihtiyacım var” dedi.
28.03.2022 Milli Takım
Miralem Pjanic'e şok! Transferde usulsüzlük şüphesi
Miralem Pjanic'e şok! Transferde usulsüzlük şüphesi İtalyan futbolunda transferde usulsüzlük şüphesi kapsamında inceleme başlatıldı. Son 2 yılı kapsan 62 transfer inceleme altına alınırken Beşiktaş'ta forma giyen Pjanic'in Barcelona'ya transferi de soruşturma dosyasında yer alıyor.
27.10.2021 İspanya La Liga
İtalya'da vakalardaki artışta Avrupa Şampiyonluğu kutlamalarının etkisi tartışılıyor
İtalya'da vakalardaki artışta Avrupa Şampiyonluğu kutlamalarının etkisi tartışılıyor İtalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında son günlerdeki artışa, İtalya Milli Takımı'nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonu olması sebebiyle yapılan kutlamaların yol açtığı belirtildi.
21.07.2021 Dünya
İtalya'da şampiyon takım, heyet ve yöneticilere devlet nişanı verildi
İtalya'da şampiyon takım, heyet ve yöneticilere devlet nişanı verildi İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı (EURO 2020) kazanan İtalya Milli Takımı oyuncuları, teknik heyeti ve yöneticilerini İtalyan devlet nişanına layık gördü
16.07.2021 Euro 2020
TFF Başkanı Özdemir, Ceferin ve Gravina ile bir araya geldi
TFF Başkanı Özdemir, Ceferin ve Gravina ile bir araya geldi  A Milli Futbol Takımı'nın İtalya ile oynadığı EURO 2020'nin açılış maçının devre arasında TFF Başkanı Nihat Özdemir, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina ile bir araya geldi.  
12.06.2021 Türkiye
Servet Yardımcı'dan İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gravina'ya ziyaret
Servet Yardımcı'dan İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gravina'ya ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, yarın oynanacak 2020 Avrupa Şampiyonası'nın (EURO 2020) açılış maçı öncesinde İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Başkanı Gabriele Gravina'yı ziyaret etti.
10.06.2021 Türkiye
Son dakika - Türkiye'nin rakibi İtalya'da Mancini gelişmesi!
Son dakika - Türkiye'nin rakibi İtalya'da Mancini gelişmesi! Roberto Mancini, İtalya Milli Takımı ile olan sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattı.
17.05.2021 Milli Takım
Son dakika - Juventus, "Avrupa Süper Ligi"nden ayrılmazsa Serie A'ya  katılamayabilir
Son dakika - Juventus, "Avrupa Süper Ligi"nden ayrılmazsa Serie A'ya katılamayabilir İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Başkanı Gabriele Gravina, Avrupa Süper Ligi’nin kurucuları arasında yer alan ve bu oluşumdan halen ayrılmayan Juventus'un bu şekilde İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) yer alamayacağını belirtti.
10.05.2021 İtalya Serie A
Son dakika - İtalya, EURO 2020 öncesi futbolcuları aşılamaya başladı
Son dakika - İtalya, EURO 2020 öncesi futbolcuları aşılamaya başladı İtalya, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) öncesinde milli takım oyuncularına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yapmaya başladı.
3.05.2021 Futbol
İtalya Futbol Federasyonu, Süper Lig'e katılan takımları Serie A'dan men edecek
İtalya Futbol Federasyonu, Süper Lig'e katılan takımları Serie A'dan men edecek Yeni bir düzenlemeye imza atan İtalya Futbol Federasyonu, Avrupa Süper Ligi'ne katılan takımları Serie A'dan men edecek.
26.04.2021 İtalya Serie A
Servet Yardımcı yeniden UEFA Yönetim Kurulu üyesi seçildi
Servet Yardımcı yeniden UEFA Yönetim Kurulu üyesi seçildi TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, UEFA’nın İsviçre’de yapılan 45. Olağan Genel Kongresi’nde, 55 üye ülkenin 47 oyuyla yeniden Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
20.04.2021 Futbol
Son dakika - UEFA’da seçim günü! Servet Yardımcı aday oldu
Son dakika - UEFA’da seçim günü! Servet Yardımcı aday oldu UEFA Olağan Genel Kurulu bugün yapılacak, 15 kişilik yönetim kurulunun 8 üyesi için seçim de düzenlenecek. Yönetim için Türkiye’den Servet Yardımcı adaylığını koydu.
20.04.2021 Futbol
Son dakika - Gabriele Gravina: Kabul edilemez ve Avrupa futbolu için zararlıdır
Son dakika - Gabriele Gravina: Kabul edilemez ve Avrupa futbolu için zararlıdır İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Başkanı Gabriele Gravina, İngiltere, İspanya ve İtalya'dan 12 futbol kulübünün "Avrupa Süper Ligi"ni kurmasının, sporun katılım ve paylaşım ilkelerine uygun olmadığını söyledi.
19.04.2021 İtalya Serie A
Son dakika - İtalya'dan EURO 2020 için seyirci garantisi!
Son dakika - İtalya'dan EURO 2020 için seyirci garantisi! İtalya'da Mario Draghi hükümeti, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2020) ev sahipliği yapacak kentlerden olan Roma'da stat kapasitesinin en az yüzde 25'i kadar seyirci alınmasını garanti edecek.
14.04.2021 Futbol
Son dakika - İtalya'dan EURO 2020 için seyirci beklentisi!
Son dakika - İtalya'dan EURO 2020 için seyirci beklentisi! İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Başkanı Gabriele Gravina, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu seneye ertelenen 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) Roma'daki karşılaşmalarını dolu tribünlere oynatmak istediklerini söyledi. 
26.03.2021 İtalya Serie A
Servet Yardımcı, UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden aday
Servet Yardımcı, UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden aday Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden aday oldu.
14.01.2021 Futbol
Serie A'da kulüpler son maçların seyircili olmasını istiyor!
Serie A'da kulüpler son maçların seyircili olmasını istiyor! İtalya Birinci Futbol Ligi'nde Serie A Birliği, son haftalarda tribünlerin belirli sayıda seyirciye açılması talebinde bulundu. 
13.07.2020 İtalya Serie A
İtalya Futbol Federasyonu onayladı! Küme düşme...
İtalya Futbol Federasyonu onayladı! Küme düşme... İtalya Futbol Federasyonu (FIGC), ülkede futbol liglerinin yeniden durması durumunda izlenecek yol haritasını belirledi. Alınan karar doğrultusunda algoritmaya göre ligin tamamlanması halinde, Serie A’da şampiyonluk verilmeyecek, sadece düşen takımlar ve Avrupa kupalarına gidecek takımlar belirlenecek. 
1.07.2020 İtalya Serie A
İtalya Serie A'da maç takvimi belli oldu
İtalya Serie A'da maç takvimi belli oldu İtalya Birinci Futbol Ligi’nde (Serie A) 2019-2020 sezonunda kalan lig maçlarının tamamlanacağı maç takvimi belli oldu. 
1.07.2020 İtalya Serie A

Benzer Haber Etiketleri

Gabriele Gravina ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.