Gazetaberi

Gazetaberi

Son dakika gazetaberi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gazetaberi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gazetaberi haber sayfamızda...

Gazetaberi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27 gazetaberi haberi bulunmuştur.
Google’dan gizli takip tazminatı
Google’dan gizli takip tazminatı Teknoloji devi Google, internette gezinmelerini “gizli modda” yaptıklarını düşünen milyonlarca kişinin internet kullanımını gizlice takip ettiği iddiasıyla açılan davada uzlaşmayı kabul etti.
30.12.2023 Gündem
Dışişleri’nden İsrail’in yeni konut iznine tepki
Dışişleri’nden İsrail’in yeni konut iznine tepki Türkiye, İsrail’in Batı Şeria’da yaklaşık 5 bin 700 konutun inşasına onay vermesini kınadı.
28.06.2023 Gündem
‘Kümelenen hastalıklar’ için salgın incelemesi
‘Kümelenen hastalıklar’ için salgın incelemesi Sağlık Bakanlığı deprem bölgesindeki salgın risklerinin belirlenmesi ve sürecin kontrolüne ilişkin yöntemleri belirledi. Sağlık çalışanlarına yönelik bu ay hazırlanan “Salgın Kararı Verme Rehberi” adlı kılavuzda, geniş bölgelerde meydana gelen ve kısa sürede çok sayıda insanı etkileyen “salgınlara” karşın, sınırlı bölgelerde ortaya çıkan “hastalık kümelenmelerine” dikkat çekildi.
26.04.2023 Gündem
‘YSK’nın nasıl karar vereceğini biliyoruz’
‘YSK’nın nasıl karar vereceğini biliyoruz’ Erdoğan’ın yeniden adaylığına ilişkin yaptığı açıklamanın tartışıldığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, “YSK’ya güvenmediğimi Mısır’daki sağır sultan duydu. Sanki biz başvuracağız da YSK gelip Anayasa’ya uygun karar verecek. Yargıya, Yüksek Seçim Kurulu’na güvenmiyoruz; bu kadar açık” dedi.
25.01.2023 Gündem
Kripto derebeyi!
Kripto derebeyi! En büyük kripto para şirketleri arasındayken iflas eden FTX’in davasında, patronun işleri derebeyi gibi yönetip, yatırımcıların paralarını yediği ve bu keyfilikten de battığı belirtildi.
24.11.2022 Dünya
MİT duvarını aşamadılar!
MİT duvarını aşamadılar! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/PYD’li üç terör örgütü mensubunun, Suriye’de terörden arındırılmış harekat bölgeleri üzerinden güvenlik güçlerine yönelik eylem gerçekleştirmek amacıyla Tel Rıfat-Azez-Afrin-Kilis/Gülbaba köyü üzerinden Amanoslar’a intikal etmeyi planladığını tespit etti.
30.09.2022 Siyaset
‘İyi film bir gizeme işaret etmeli’
‘İyi film bir gizeme işaret etmeli’ Geçen sene İstanbul Film Festivali’nde En İyi Film seçilen ve En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanan "Beni Sevenler Listesi", suç hikâyesini aidiyet meselesine dönüştüren etkileyici bir film
27.02.2022 Kültür Sanat
Milyarderler ve liderler ölümsüzlüğün peşinde
Milyarderler ve liderler ölümsüzlüğün peşinde Ölümsüzlük yakında bilimsel açıdan bir ihtimal olarak ortaya çıkabilir. Ama dünyanın süper zenginleri sonsuza kadar yaşamanın kapılarını arayabilmek amacıyla şimdiden yatırımlara başladı bile... Bazı siyasi liderler de ömürlerini uzatabilmek için tedavi görüyor. Her biri ebedi gençliği arıyor
19.09.2021 Dünya
‘Yüzümüz güldü’
‘Yüzümüz güldü’ Sokağa çıkma yasağı başta olmak üzere Kovid-19 kısıtlamalarının sona erdiği ilk gece Türkiye’nin birçok kentinde insanlar gece geç saatlere kadar dışarıda vakit geçirdi. İstanbul’da da sokaklar, parklar, sahiller ve caddeler oldukça kalabalıktı. Beyoğlu’ndaki sokaklar ve eğlence mekânları da tıka basa doluydu. Yasakların son bulmasından hem esnaf hem de vatandaş memnundu
3.07.2021 Gündem
Sanat gezegeni iyileştirebilir mi?
Sanat gezegeni iyileştirebilir mi? İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), oyuncu Yiğit Özşener’in ev sahipliğinde “Dünyalılar! Sanat Gezegeni İyileştirebilir mi?” başlıklı yeni bir podcast serisine başlıyor.
5.06.2021 Kültür Sanat
‘Diyeti patlattık’
‘Diyeti patlattık’ Spor salonundan çıkıp, arkadaşlarıyla kebapçıya giden Dolunay Soysert, “Diyeti patlattık” dedi
14.04.2021 Cadde
Otizmli çocuklara uygulama geliştirdi
Otizmli çocuklara uygulama geliştirdi Turkcell’in, otizmli çocukların hayata eşit katılımını desteklemek için geliştirdiği ‘İçimdeki Hazine’ uygulaması, yenilenen özelliği ile konuşma zorluğu yaşayan çocukların iletişim becerilerini geliştirmesine yardımcı oluyor. Çocuklar, yeni eklenen özellik sayesinde resimler üzerinden kelimelerin telaffuzuna dair sesli bilgil alarak cümle kurmayı da öğrenebiliyor.
3.04.2021 Ekonomi
Bu arıcılar akademili
Bu arıcılar akademili Arı Ürünleri ile Sağlıklı Yaşam Platformu Sertifikasını almaya hak kazanan kadın arıcılar, mesleğe ilk adımlarını attı.
12.03.2021 Gündem
Havuçlu balkabaklı kek
Havuçlu balkabaklı kek MALZEMELER Keki için: 2 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1/2 su bardağı ayçiçek yağı 150 gram haşlanmış balkabağı 1/4 su bardağı buttermilk (Buttermilk yapmak için süte  2 yemek kaşığı sirke koyup kestirebilirsiniz) 1 paket vanilin 2 çay kaşığı tarçın 1/2’şer çay kaşığı muskat ve karanfil rendesi 1 buçuk su bardağı un 1’er çay kaşığı kabartma tozu ve karbonat 1 çimdik tuz 100 gram havuç rendesi 1/2 su bardağı kuru üzüm 1/3’er su bardağı toz Antep fıstığı ve ceviz Üst katmanı için: 200 gram labne 1 yemek kaşığı limon suyu 1/4 su bardağı krema 1/4 su bardağı pudra şekeriYapılışı: İlk önce balkabağını haşlayıp çatalla ezerek püre haline getirdikten sonra kenara park edelim...
28.02.2021 Pazar
Geleceğin meseleleri,  mesleğe dönüşecek
Geleceğin meseleleri, mesleğe dönüşecek MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut, Yaşar Üniversitesi tarafından çevrimiçi düzenlenen Güncel Bilim ve Sanat Söyleşileri’ne konuk oldu.
17.02.2021 Eğitim
‘Savunmada yerlilik oranı % 70’i aştı’
‘Savunmada yerlilik oranı % 70’i aştı’ Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, savunma sanayiinde yerlilik oranının yüzde 70 düzeyini aştığını bildirdi.
6.02.2021 Ekonomi
ABD’de yeni dönem
ABD’de yeni dönem Donald Trump’ın 4 yıllık görev süresi dün resmen sona ererken, yeni Başkan Joe Biden yemin ederek görevi devraldı. Tören geniş güvenlik önlemleri altında düzenlenirken, Biden konuşmasında ‘birlik’ mesajı verdi
21.01.2021 Dünya
BM Genel Sekreteri António Guterres Milliyet için yazdı: Dünyanın en acil görevi: 2050 yılına kadar karbon nötr  olma hedefine ulaşmak
BM Genel Sekreteri António Guterres Milliyet için yazdı: Dünyanın en acil görevi: 2050 yılına kadar karbon nötr olma hedefine ulaşmak Tarihi Paris İklim Anlaşması’nın beşinci yıldönümünü kutlarken karbon nötr olma yolunda umut vadeden bir hareket şekilleniyor...
16.12.2020 Gündem
Fiziksel ve dijital  mağaza bir arada
Fiziksel ve dijital mağaza bir arada DeFacto, akıllı mağazadan sonra fiziksel ve dijital deneyimi bir araya getiren ‘fijital akıllı mağaza’ konseptini duyurdu. İstanbul’da Torium AVM’de müşterilerine bu hizmeti sunan marka, dijital ekranlar üzerinden gerçekleştirilen alışveriş deneyimi ile online alışveriş kolaylığını mağazalara taşıyor.
3.12.2020 Ekonomi
215 bin lira yardım
215 bin lira yardım Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Kahveciler Odası’na kayıtlı esnafa yardım eli uzatacak.
24.11.2020 Ege
Sahte içki üretene 100 bin TL ceza
Sahte içki üretene 100 bin TL ceza Türkiye’de çok sayıda insanın yaşamını yitirmesine yol açan sahte içki üretenlere adli yargı süreci dışında 100 bin TL’ye kadar para cezası verilecek.
30.10.2020 Ekonomi
Kadın üniversitesi  2021’de kurulacak
Kadın üniversitesi 2021’de kurulacak 2021 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı, dünkü mükerrer Resmi Gazete’de yayımlandı. Programda yer alan en dikkat çekici başlık Türkiye’de yalnızca kadın öğrencilere yönelik hayata geçirilmesi planlanan “kadın üniversitesi” projesi oldu.
28.10.2020 Siyaset
20’den fazla ülkenin nefesli çalgıları İstanbul’da buluşuyor: NEFEST Al İstanbul
20’den fazla ülkenin nefesli çalgıları İstanbul’da buluşuyor: NEFEST Al İstanbul Dünyada unutulmaya yüz tutmuş geleneksel nefesli çalgıları gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlenen “Uluslararası Nefesli Çalgılar Festivali-NEFEST 2020”, 25-27 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek
27.08.2020 Kültür Sanat
İzmir Enternasyonal Fuarı 9 Eylül’de
İzmir Enternasyonal Fuarı 9 Eylül’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ticaret Bakan Ruhsar Pekcan ile Ankara’da yaptığı görüşmeden sonra İzmir Enternasyonal Fuarı’nın 9-13 Eylül günleri arasında Kültürpark’ta pandemi kurallarına uygun olarak açılacağını duyurdu.
20.08.2020 Ege
Komplo teorileri için özel sayfalar!
Komplo teorileri için özel sayfalar! Sosyal paylaşım sitesi Reddit’te 9 Temmuz’da bir kullanıcı, ABD’de internet aracılığıyla mobilya satan e-ticaret mağazası Wayfair’i çocuk ticareti yapmakla suçladı.
15.07.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gazetaberi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.