Koronadan sonra yeni dünya düzeni
Koronadan sonra yeni dünya düzeni Dünyanın kâbusu korona salgınının yol açacağı değişimler ve fırsatlar, 26 uzmanın görüşüyle kitaplaştırıldı. Dışişleri Bakanlığı’nca hazırlanan kitapta dikkat çekici analizler yer alıyor
26.04.2020 Siyaset
NATO’da blokaj tartışması büyüyor
NATO’da blokaj tartışması büyüyor Türkiye’nin NATO’nun Baltık Planı’na yönelik blokaj uygulaması iktidar ve muhalefetten destek gördü. Türkiye’nin YPG ile ilgili tutum değişmeden plana imza atması beklenmiyor
30.11.2019 Dünya
‘Çocukları bile çatışmaya attılar’
‘Çocukları bile çatışmaya attılar’ Terör örgütü PKK’nın çocuk kaçırma stratejisi örgütün kirli yüzünü ortaya koyuyor. Yapılan araştırmada, PKK’nın 9 yaşındaki çocukları bile silah verip çatışmaya gönderdiği belirtiliyor
13.09.2019 Gündem
Son dakika... TSK düğmeye bastı! Pençe-3 harekatı başladı
Son dakika... TSK düğmeye bastı! Pençe-3 harekatı başladı Milli Savunma Bakanlığınca, Irak'ın kuzeyindeki Sinat-Haftanin bölgesinde Pençe-3 Operasyonu'nun başlatıldığı açıklandı.
24.08.2019 Gündem
Aile dramı ortaya çıktı
Aile dramı ortaya çıktı ABD’de Başkan Donald Trump’ın Savunma Bakan adayı ve geçici vekil görevindeki Patrick Shanahan’ın bakan adaylığından geri çekilme kararı almasının yarattığı etki devam ediyor. Shanahan tarafından yapılan açıklamada, adaylıktan çekilme kararının tamamen ailevi sebeplerle ilgili olduğu ve eski eşi ve çocuğuyla ilgili çıkan aile içi şiddet haberleri nedeniyle adaylık için “kötü bir zamanlama” olduğunu ifade edildi.
20.06.2019 Dünya
Son dakika: ABD dünyaya duyurdu! 3 PKK elebaşı için 12 milyon $ ödül
Son dakika: ABD dünyaya duyurdu! 3 PKK elebaşı için 12 milyon $ ödül ABD’den dün sürpriz bir adım geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı, kimlik ya da yer tespitini mümkün kılacak bilgiler karşılığında Murat Karayılan için 5 milyon, Cemil Bayık için 4 milyon ve Duran Kalkan için 3 milyon dolar ödül verileceğini açıkladı.
7.11.2018 Gündem
‘Fırat’ın doğusunda yeni iş birliği olabilir’
‘Fırat’ın doğusunda yeni iş birliği olabilir’ Soçi zirvesini değerlendiren uzmanlar, Türkiye’nin Tahran’da dile getirdiği tezleri kabul ettirdiğini vurguladı. Uzmanlar, Fırat’ın doğusunda Rusya ve Türkiye arasında yeni bir iş birliğine de zemin hazırlanacağını belirtiyor
18.09.2018 Siyaset
Ve Mehmetçik Menbiç’e girdi
Ve Mehmetçik Menbiç’e girdi ABD ile Stuttgart’ta varılan Menbiç mutabakatında ilk adım atıldı ve Mehmetçik, Menbiç ile Cerablus arasında ABD askeriyle ortak devriye görevine başladı.
18.06.2018 Gündem
Ve Mehmetçik Menbiç’e girdi
Ve Mehmetçik Menbiç’e girdi ABD ile Stuttgart’ta varılan Menbiç mutabakatında ilk adım atıldı ve Mehmetçik, Menbiç ile Cerablus arasında ABD askeriyle ortak devriye görevine başladı.
18.06.2018 Gündem
‘Usulsüz bir evrak tanzimi yapmadım’
‘Usulsüz bir evrak tanzimi yapmadım’ Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile eski MHP’li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayımlanmasıyla ilgili aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 171 kişinin yargılandığı davada, İstihbarat Daire Başkanlığı TEKOP Şube Müdürlüğü’nde 2000-2007 arasında görevli eski Emniyet Müdürü Bahtiyar Peşter, savunmasını yaptı...
2.05.2018 Gündem
Uzmanlara sorduk: Rejim güçlerinin Afrin'e girmesi Zeytin Dalı Harekâtı'nı nasıl etkiler?
Uzmanlara sorduk: Rejim güçlerinin Afrin'e girmesi Zeytin Dalı Harekâtı'nı nasıl etkiler? Zeytin Dalı Harekâtı'nı ve bölgeyi yakından takip eden isimlere, Esed'i destekleyen güçlerin Afrin şehir merkezine girmesini ve böyle bir adımın süreci nasıl etkileyeceğini sorduk.
19.02.2018 Dünya
Baykal'a 'kaset kumpası' sanıkları hakim karşısında
Baykal'a 'kaset kumpası' sanıkları hakim karşısında Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li  yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin olduğu iddia edilen görüntülerin internet  ortamında yayımlanmasıyla ilgili "kaset komplosu davası"nda, Fetullahçı Terör  Örgütü (FETÖ) elebaşı firari Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu çoğu eski  polis 171 sanığın yargılanmasına başlandı.
22.01.2018 Gündem
"Kaset" komplosu davası yarın başlıyor
"Kaset" komplosu davası yarın başlıyor Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li  yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin olduğu iddia edilen görüntülerin internet  ortamında yayımlanmasıyla ilgili açılan "kaset" komplosu davasında, Fetullahçı  Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı firari Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu çoğu  eski polis 171 sanık yarın hakim karşısına çıkıyor.
21.01.2018 Gündem
‘Suriye’deki PKK/PYD  varlığını imha etmeliyiz’
‘Suriye’deki PKK/PYD varlığını imha etmeliyiz’ ABD öncülüğündeki DAEŞ karşıtı koalisyonun Sözcüsü Albay Ryan Dillon’un, Türkiye sınırında terör örgütü PKK/PYD’nin paravanı Suriye Demokratik Güçleri’nden (SDG) oluşan ve zaman içinde 30 bin kişiyi bulacak “Sınır Güvenlik Gücü” kuracaklarını açıklaması Türkiye’den en üst seviyelerde sert tepkilerle karşılanırken, uzmanlar bölgede ortaya çıkan yeni durumu Milliyet’e değerlendirdi.
16.01.2018 Gündem
Terörün finansı uyuşturucuya Diyarbakır'da büyük darbe
Terörün finansı uyuşturucuya Diyarbakır'da büyük darbe Diyarbakır'da son 2 yılda düzenlenen narkoterör operasyonlarında 201 ton 660 kilogram esrar ile 81 milyon 433 bin 861 kök Hint keneviri ele geçirildi.
29.12.2017 Gündem
‘İdlib, Afrin’in  kuşatılmasına  imkan veriyor’
‘İdlib, Afrin’in kuşatılmasına imkan veriyor’ Milliyet yazarı ve Güvenlik Uzmanı Nihat Ali Özcan, Suriye’de PKK/PYD varlığı ve buna yönelik operasyon ihtimalleriyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:
29.10.2017 Gündem
PYD garnizon devlet inşa etmeye girişecek
PYD garnizon devlet inşa etmeye girişecek Reyhanlı’nın karşısındaki İdlib’de oluşturulan çatışmasızlık bölgesindeki genel tabloyu değerlendiren Milliyet yazarı Nihat Ali Özcan, ‘PKK/PYD, operasyonlar bittikten sonra bölgede bir yönetim inşa etmek için ABD ile çalışıyor’ dedi
29.10.2017 Gündem
Baykal kaseti FETÖ’nün işi!
Baykal kaseti FETÖ’nün işi! Baykal ve MHP’li yöneticilerin özel hayatını içeren görüntülerin bulunduğu kasetlerle ilgili 171 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. İddianamede Baykal ve MHP’lilerin internete yüklenen görüntülerinin FETÖ tarafından yapılan takip sonucu elde edildiği belirtildi...
28.09.2017 Gündem
Avrupa Birliği’ne güçlü tepki
Avrupa Birliği’ne güçlü tepki MGK’nın mart ayı olağan toplantısı, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan toplantı 4 saat sürdü.
29.03.2017 Siyaset
Uzmanlar PKK ve DAEŞ’e dikkat çekti
Uzmanlar PKK ve DAEŞ’e dikkat çekti İstanbul’daki terör saldırısına ilişkin uzmanlar, eylemin terör örgütleri DEAŞ veya PKK tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğini  değerlendirdi.
11.12.2016 Gündem
Nihat Ali Özcan: Özel Kuvvetler sıcak çatışmaya girebilir
Nihat Ali Özcan: Özel Kuvvetler sıcak çatışmaya girebilir Milliyet gazetesi yazarı Nihat Ali Özcan, Cerablus operasyonunu değerlendirdi. Özcan, Özel Kuvvetler'in gerekirse sıcak çatışmaya gireceğini söyledi.
24.08.2016 Siyaset
NTV 10 dakika boyunca yayın yapamadı
NTV 10 dakika boyunca yayın yapamadı Oğuz Haksever 'Yakın Plan' programını sunduğu esnasında NTV kanalı bir anda siyah ekrana düştü. Söz konusu durum 10 dakika sürdü. Oğuz Haksever'in sunduğu 'Yakın Plan'ın dün akşamki konukları Mehmet Barlas, Ali Faik Demir ve Nihat Ali Özcan'dı. Program devam ederken bir anda ekran siyaha düştü. Yaklaşık 10 dakika siyah ekranda kalan kanal, daha sonra NTV'nin logosu ve telefon numarasını ekranlara yansıttı.
11.09.2019 Televizyon
‘Demokratik’ terör mücadelesi
‘Demokratik’ terör mücadelesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, akademisyen, gazeteci ve yazarların yer aldığı sofrada, konu başlığını “Terör ve terörle mücadele” ile “Güvenlik-demokrasi dengesi” olarak belirledi. Erdoğan, ‘kararlılık’ ve ‘yaralar sarılacak’ mesajı verdi
21.01.2016 Siyaset
‘Elini Ortadoğu’dan çek’ mesajı verildi
‘Elini Ortadoğu’dan çek’ mesajı verildi Paris’teki katliamı yorumlayan uzmanlar ‘Güvenlik meselesi artık bütün ülkelerin ortak endişesi. IŞİD bu saldırıyla Fransa’nın Ortadoğu’daki harekâtlara katılmasını engellemeye çalışıyor’ dedi
14.11.2015 Dünya
Sınır tartışması yeniden gündemde
Sınır tartışması yeniden gündemde 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından da tartışma konusu yapılan ve terör olaylarının tırmanışa geçtiği son dönemde bölgedeki sarp arazi yapısı nedeniyle daha önce de zaman zaman gündeme gelen “sınır taşınması” tartışmaları yeniden gündeme geldi
13.11.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri