Interstellar

Interstellar

Son dakika Interstellar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Interstellar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Interstellar haber sayfamızda...

Interstellar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 47 ınterstellar haberi bulunmuştur.
Christopher Nolan'a büyük onur! Şövalyelik ünvanı verilecek
Christopher Nolan'a büyük onur! Şövalyelik ünvanı verilecek Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Christopher Nolan, 'Oppenheimer' ile kazandığı Oscar ödülünün ardından film endüstrisine katkılardan dolayı İngiltere tarafından 'şövalye' ünvanıyla ödüllendirilecek.
31.03.2024 Cadde
Anne Hathaway sahnede düşük yaptığını açıkladı! 'Her şey yolundaymış gibi davranıyordum'
Anne Hathaway sahnede düşük yaptığını açıkladı! 'Her şey yolundaymış gibi davranıyordum' Dünya yıldızları arasında yer alan ve 2012 yılında Adam Shulman ile nikâh masasına oturan Anne Hathaway, büyük oğlu Jonathan'a hamile kalmadan önce 2015'te düşük yaptığını açıkladı. 41 yaşındaki oyuncu, yaşadığı zorlu süreç hakkında konuştu.
26.03.2024 Cadde
Christopher Nolan'dan 'James Bond' iddiasına cevap!
Christopher Nolan'dan 'James Bond' iddiasına cevap! Son olarak 'Oppenheimer'la adından söz ettirmeyi başaran Christopher Nolan'ın, 26'ncı Bond filmini yönetmen koltuğunda oturacağı konuşuluyor. Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen, uzun süredir gündemde olan iddiaya açıklık getirdi.
25.11.2023 Cadde
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler Kullanıcı adları özellikle Instagram, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok gibi sosyal medya platformları, oyun ve forumlarda sıklıkla kullanılır. Kişinin profilini yansıtan bu kullanıcı adları bir bakıma internet kimlidir. Bu yüzden kullanıcı adı belirlerken bazı unsurlara dikkat edilmelidir. İşletmeler için açılan hesaplarda ise kitlenizi belirlemede yardımcı bir unsurdur. En güzel, cool, komik, İngilizce ve Türkçe kullanıcı adı önerileri için “Kullanıcı Adları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Robert Downey Jr paylaştı! Düğün pozunun aynısını verdi
Robert Downey Jr paylaştı! Düğün pozunun aynısını verdi Marvel sinematik evreninde hayat verdiği 'Tony Stark' karakteriyle hafızalara kazınan, son olarak gişede rekorlar kıran 'Oppenheimer' filminde kamera karşısına geçen BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr. (58), 2005 yılında hayatını birleştirdiği yapımcı Susan Downey (49) ile evlilik yıl dönümlerini kutladı.
28.08.2023 Cadde
Cillian Murphy'den Christopher Nolan ve 'Interstellar' itirafı! 'Kalbimi kırdı'
Cillian Murphy'den Christopher Nolan ve 'Interstellar' itirafı! 'Kalbimi kırdı' Christopher Nolan imzası taşıyan 'Oppenheimer', 'Barbie' ile birlikte gişe rekorları kırıyor. Oppenheimer'ın yıldızı Cillian Murphy, 6'ncı kez aynı yapımda buluştuğu Nolan'ın ilk kez bir filminde başrolde. İrlandalı aktör, parçası olmayı dilediği başka bir Nolan filmi olup olmadığı sorulduğunda, İngiliz yönetmenin 2014 yapımı bilim kurgu dramasını seçti.
16.08.2023 Cadde
Sinema dünyasının ikonik saatleri
Sinema dünyasının ikonik saatleri Filmin yıldızları kimi zaman afişte yazan başrol oyuncuları kimi zaman da onlardan rol çalan saatler.
8.01.2023 Pazar
Twitter kripto para ekibi kuruyor
Twitter kripto para ekibi kuruyor Twitter, dijital varlıklar ve merkeziyetsiz uygulamalar (DApp) alanlarında uzman isimlerden oluşan bir ekip kuruyor.
11.11.2021 Uzmanpara
Dünyanın iklimini değiştirdiler
Dünyanın iklimini değiştirdiler Küresel iklim değişikliği son 20 yılda dünyanın radarına büyük bir farkındalık yaratarak girmişken, sinema tarihinden bu değişiklikle gelebilecek felaket senaryolarına bir bakmak istedik
8.08.2021 Kültür Sanat
En İyi Filmler: Imdb'de En Çok Beğeni Toplayan En Güzel Filmler
En İyi Filmler: Imdb'de En Çok Beğeni Toplayan En Güzel Filmler Sinema sektöründe pek çok güzel film bulunmaktadır. Özellikle IMDb puanı yüksek olan bu filmleri izleyerek çok keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. En iyi filmler listesinde birçok film yer almaktadır. Hem yerli hem de yabancı olan bu filmleri izleyerek çok güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Peki en iyi filmler hangileridir? IMDb puanı en çok izlenen filmler hangileridir? İşte izlemeniz gereken en iyi filmler.
27.01.2021 Kültür Sanat
Christopher Nolan sandalyelerden neden nefret ediyor?
Christopher Nolan sandalyelerden neden nefret ediyor? Anne Hathaway bir açıklamasında, Christopher Nolan'ın sandalyelerden nefret ettiğini söylemiş. Oldukça tuhaf. Bir insan neden sandalyeden nefret eder ki? Hadi onu da geçtim dünyaca ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın sandalyelerden nefret etme sebebi ne olabilir?
1.07.2020 Sanat
‘Kült’ filmler kitap kapağı olursa
‘Kült’ filmler kitap kapağı olursa Matt Stevens “Good Movies As Old Books” adlı tasarım projesinde, unutulmaz filmleri eski kitap kapaklarına dönüştürüyor. Stevens projesinde, favori filmleri için eski tip kitap kapağı görünümünde tasarımlar üretiyor.
20.06.2020 Kültür Sanat
'Wonder Woman 1984' ve 'Tenet' ne zaman vizyona girecek?
'Wonder Woman 1984' ve 'Tenet' ne zaman vizyona girecek? Dünyayı etkisi altına alan Corona salgını, sinema dünyasında da dengeleri bozuyor. Tedbir nedeniyle kapanan sinema salonları, ertelenen vizyon tarihleri derken, izleyici sinemada yeni filmler izlemeyi sabırsızlıkla bekliyor. Fakat salgının devam etmesi ve ikinci dalga korkusu nedeniyle yapım şirketleri vizyon tarihlerini yenilemeye devam ediyor...
15.06.2020 Sanat
Christopher Nolan'ın yeni filmi 'Tenet'te gerçek bir uçak, bir binaya nasıl çarptı?
Christopher Nolan'ın yeni filmi 'Tenet'te gerçek bir uçak, bir binaya nasıl çarptı? 'Batman: The Dark Knight' üçlemesi, 'Interstellar' ve 'Inception' gibi filmlerle tanınan ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi 'Tenet', bir sahnesinde gerçek bir uçağın binaya çarptırılması ile gündem oldu...
27.05.2020 Sanat
Sinemanın kült filmleri ekrana geliyor
Sinemanın kült filmleri ekrana geliyor Covid-19 salgını sebebiyle evde vakit geçiren pek çok kişi, bugünlerde motivasyonu yükseltecek film arayışı içerisinde. İşte bu süreçte S Sport Plus'un izleyicilere sunduğu birbirinden önemli filmlerden oluşan seçkisi.
17.04.2020 Kültür Sanat
Merih Demiral: Dybala ve Ronaldo çok mütevazi insanlar
Merih Demiral: Dybala ve Ronaldo çok mütevazi insanlar İtalyan devi Juventus forması giyen Merih Demiral, FourFourTwo'nun sorularını yanıtladı. Demiral takım arkadaşları Ronaldo ve Dybala ile de ilgili önemli açıklamalar yaptı...
1.07.2020 İtalya Serie A
Nolan’ın yeni filmi 2020 yazında
Nolan’ın yeni filmi 2020 yazında ‘Dark Knight’, ‘Interstellar’ ve ‘Inception’ın yönetmeni Christopher Nolan, yeni bir proje hazırlığında. Warner Bros., yönetmenin yeni filmi için vizyon tarihini duyurdu.
29.01.2019 Gündem
İngilizcesine güvenenler buraya: En iyi 6 İngilizce bilimkurgu podcast'i
İngilizcesine güvenenler buraya: En iyi 6 İngilizce bilimkurgu podcast'i Vaktinin boş geçmesini istemeyenler için podcastler harika bir tercih! Yanınızda taşıyabileceğiniz bilgi ve eğlence kitleri gibi... Trafikte, evde, okulda canınızın istediği her yerde anında dinlemeye başlayabilirsiniz. Asıl güzel tarafı ise, her konu hakkında büyük büyük kitaplara ve yüzlerce kaynağa bakmadan, kısa yoldan öğretici olabilmesi... Bilimkurgu severler için yaptığım bu listedeki her podcast doyurucu içeriklere sahip. Çoğu epey popüler. O sebeple bir podcast gurusuysanız, alternatif içeriklere de bakın. Ben bilimkurgunun büyüsüne kapılıp keyifle dinleyeceğinize emin olduklarımı seçtim.
25.04.2021 Trend
‘Interstellar’daki uzay temsili doğru’
‘Interstellar’daki uzay temsili doğru’ Geçen akşam IMAX formatında izleyiciyle buluşan ve uzaydan çekilen gerçek görüntülere yer veren ‘A Beautiful Planet’ı görüntü yönetmeni James Neihouse ile konuştuk.
16.11.2018 Gündem
Japonya'da roket fırlatıldıktan 6 saniye sonra düştü
Japonya'da roket fırlatıldıktan 6 saniye sonra düştü Japonya'da Interstellar Teknolojileri şirketine ait MOMO-2 adlı roket, kalkıştan yalnızca 6 saniye sonra düştü.Japonya’nın yörüngeye gönderilecek ilk özel üretimi olan MOMO-2, fırlatıldıktan 6 saniye sonra yere düştü. Hokkaido Adası'ndaki Taiki kentinden fırlatılan 10 metre uzunluğundaki roketin alt kısmında bulunan motorun arızalanmasıyla kalkıştan hemen sonra yere düştüğü açıklandı. Çarpmanın etkisiyle büyük bir patlama meydana geldi.Roket, uygun fiyatlı uzay uçuşları sağlamayı amaçlayan Japon şirketi Interstellar Teknolojileri tarafından geliştirilmişti. Şirketin Başkanı Takahiro Inagawa, başarısızlıktan dolayı özür diledi. Hokkaido makamları ise, Taiki'deki olayda kimsenin zarar görmediğini açıkladı. aponya'da Interstellar Teknolojileri şirketine ait MOMO-2 adlı roket, kalkıştan yalnızca 6 saniye sonra düştü.
11.09.2019 Haberler
Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken Filmler
Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken Filmler IMDB kullanıcılarının onayı , dünya çapındaki çeşitli sinema okullarının kaynaklarından ve film kütüphanelerinden edinilen bilgiler doğrultusunda araştırılmış en iyi filmler listemizi sizler için derledik. En iyi filmler listemizde kronolojik sıra yoktur. Yerli ve yabancı filmlerin bulunduğu bu listenin sizlere iyi bir rehber olması diliyoruz. Sizlerin de değerlendirmemize eşlik etmenizi sağlamak için bir filmin iyi olduğuna nasıl kanaat getirileceğine dair noktaları da ekleyerek listemizin aydınlatıcı olacağını umuyoruz.
22.04.2018 Gündem
Güneş Sistemi dışından gelen asteroit: Oumuamua
Güneş Sistemi dışından gelen asteroit: Oumuamua Bu öyle bildiğiniz asteroitlerden değil! O çok uzun yoldan gelen bir misafir…
2.04.2018 Bilim
Christopher Nolan dizi platformlarından rahatsız
Christopher Nolan dizi platformlarından rahatsız Bu yaz Dunkirk filmi sayesinde hayranlarıyla hasret gideren Christopher Nolan, izleyicilerden sinemaya sahip çıkmalarını istedi.
23.10.2017 Kültür Sanat
'Serenity'den ilk görüntü
'Serenity'den ilk görüntü Başrollerini Oscar Ödüllü oyuncu Matthew McConaughey ile Anne Hathaway’in paylaştığı ‘Serenity’ filminden ilk görüntü yayınlandı.
29.07.2017 Cadde
Empire’dan en iyi 100 film
Empire’dan en iyi 100 film Ünlü İngiliz sinema dergisi Empire, sinemaseverlerin katıldığı anket sonucunda tüm zamanların en iyi 100 filmini belirledi.
14.06.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Interstellar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.