Güngör Uras

Güngör Uras

Son dakika Güngör Uras haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Güngör Uras gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Güngör Uras haber sayfamızda...

Güngör Uras

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 432 güngör uras haberi bulunmuştur.
Öymen Ailesi’nin acı günü... Aysel Öymen hayatını kaybetti
Öymen Ailesi’nin acı günü... Aysel Öymen hayatını kaybetti Türkiye’nin ilk kadın Hazine Genel Müdürü, gazeteci-yazar Altan Öymen’in eşi Aysel Öymen 96 yaşında hayatını kaybetti.
24.01.2024 Gündem
Ekonomiyi kolaylaştırdı halka hep yakın oldu
Ekonomiyi kolaylaştırdı halka hep yakın oldu Güngör Uras bir yazı ustasıydı. Ustalığı bakış açısından ve soyutlama yeteneğinden gelirdi. Türk halkını Ayşe Teyze ve Ali Rıza Amca ile tanıştırdı. Ekonomiyi kolay anlaşılır hale getirdi.
22.08.2023 Ekonomi
Güngör Uras’ı saygıyla andık
Güngör Uras’ı saygıyla andık Milliyet’in duayen yazarı, ekonomist Güngör Uras, vefatının beşinci yıldönümünde Zincirlikuyu’daki kabri başında anıldı. Anma törenine Güngör Uras’ın eşi Nuran Uras, aile üyeleri ile Milliyet Ekonomi Müdürü Şükrü Andaç’ın yanı sıra okurları ve sevenleri katıldı.
20.08.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Gökçen Orhan'a gözyaşlarıyla veda
Prof. Dr. Gökçen Orhan'a gözyaşlarıyla veda Üsküdar'da görev yaptığı hastanede odasında ölü bulunan Prof. Dr. Gökçen Orhan son yolculuğuna uğurlandı.
19.08.2023 Gündem
Güngör Uras vefatının 5. yılında mezarı başında anıldı
Güngör Uras vefatının 5. yılında mezarı başında anıldı  Türk basınının başarılı isimlerinden Prof. Dr. Tevfik Güngör Uras, vefatının 5. yılında Aşiyan'da mezarı başında anıldı.
19.08.2023 Gündem
‘Ekonomiyi anlatmaya var gücüyle çalıştı’
‘Ekonomiyi anlatmaya var gücüyle çalıştı’ Milliyet Gazetesi’nde uzun yıllar ekonomi yazarlığı yapan Güngör Uras, vefatının beşinci yılında düzenlenen bir etkinlikle anıldı.
19.08.2023 Ekonomi
‘Dünyanın en güçlü kadını’
‘Dünyanın en güçlü kadını’ ‘Bu yazı Janet Yellen örneği üzerinden kadınların yönetim kademelerinde neden önünün açılması gerektiğini açıklamayı amaçlıyor. Kadınların dev kurumları yönetmekte başarılı olup olmayacağını düşünmek bile abesle iştigaldir...’
14.03.2023 Ekonomi
Transferlerin ardından acı itiraf: Çok ucuza gittiler
Transferlerin ardından acı itiraf: Çok ucuza gittiler Spor Toto Süper Lig'de dikkat çeken birçok yıldız, yaz transfer döneminde Avrupa'nın muhtelif takımlarına transfer oldu. Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan, ligimizden Avrupa'ya oyuncu ihracının ardından çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı.
21.08.2022 Süper Lig
‘Üretim aşkını en iyi o anlatırdı’
‘Üretim aşkını en iyi o anlatırdı’ Milliyet gazetesi ekonomi yazarı Güngör Uras, vefatının dördüncü yıl dönümünde İstanbul Sanayi Odası’nda (İSO) düzenlenen bir etkinlikle anıldı. Anma etkinliğine Güngör Uras’ın eşi Nuran Uras ve kızı Elif Uras’ın yanı sıra iş dünyasından aralarında Ersin Özince, Ayhan Yavrucu, Sinan Öncel ve Şeref Fayat’ın da bulunduğu pek çok isim ve ekonomi gazetecileri katıldı.
20.08.2022 Ekonomi
Güngör Uras’ı saygıyla anıyoruz
Güngör Uras’ı saygıyla anıyoruz Ekonomideki gelişmeleri ve bunların vatandaşı nasıl etkilediğini, herkesin kolayca anlayabileceği bir üslupla kaleme aldığı yazılarıyla tanınan Güngör Uras, vefatının dördüncü yılında anılıyor.
18.08.2022 Ekonomi
Güngör Uras anıldı
Güngör Uras anıldı Milliyet gazetesinde uzun yıllar ekonomi yazarlığı yapan ve üç yıl önce, 19 Ağustos 2018’de vefat eden Güngör Uras, dün Aşiyan Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.
20.08.2021 Ekonomi
Benim Milliyet'im
Benim Milliyet'im “19 yaşında kapısından adımımı attığım Milliyet benim için bir iş yeri değil yuva demek...
29.11.2020 Gündem
Ekonomiyi sevdirdi
Ekonomiyi sevdirdi Güngör Uras’ı kaybedeli iki yıl oldu. Yokluğuna alışamadık, hiç alışamayacağız. Güngör Uras’ı tanımlamak isterseniz bolca sıfat kullanmanız gerekir. Namusluydu, dürüsttü, zarifti, mütevazıydı, nazikti. Daha da ötesinde Türkiye’nin değerli bir aydını ve medyanın güçlü bir kalemiydi... Ama galiba en önemlisi hepimizin hocasıydı.
19.08.2020 Ekonomi
Çetin Altan’ın bir tek TAŞ’ını kaçırmadım
Çetin Altan’ın bir tek TAŞ’ını kaçırmadım 1950’li yıllar benim orta ve lise yıllarım...
3.05.2020 Ege
İşte ‘güven’ mesajı
İşte ‘güven’ mesajı İş dünyasının önde gelen isimleri, binlerce kişilik istihdamla sanayiye yön verenler, sivil toplum örgütlerinin başkanları, Milliyet’in 70. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. İş insanları, “Kurulduğu 1950’den bu yana daima objektif, tarafsız, doğru ve ilkeli haberciliğin öncüsü olan, Milliyet, basında güvenin simgesi” diyor
3.05.2020 Ekonomi
Denge sağlandı büyüme ivmeli
Denge sağlandı büyüme ivmeli Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı ve Limak Holding Kurucusu Nihat Özdemir, Yeni Ekonomi Programı ile ekonomide denge yakalandığını, ardından büyümenin geldiğini söyledi.
27.02.2020 Ekonomi
Güngör Uras vefatının  yıldönümünde anıldı
Güngör Uras vefatının yıldönümünde anıldı Geçen yıl hayatını kaybeden Milliyet Gazetesi’nin Ekonomi Yazarı Güngör Uras vefatının birinci yıldönümünde, Aşiyan Mezarlığındaki kabri başında gerçekleştirilen törenle anıldı. Uras’ı anma törenine ailesi, yakınları, çalışma arkadaşları ve sevenleri katıldı.
20.08.2019 Ekonomi
Elektriklide Çin ile Norveç fark atıyor
Elektriklide Çin ile Norveç fark atıyor Tamamen elektrikli otomobil satışları dünyada yavaş da olsa yükseliş trendine girerken, bu yılın ilk 6 ayında yüzde 92 artışla 780 araç satıldı. Dünyanın en büyük elektrikli pazarı Çin olurken, Avrupa’nın lideri Norveç...
19.08.2019 Ekonomi
Güngör Uras’ı anıyoruz
Güngör Uras’ı anıyoruz Geçen yıl hayata veda eden Milliyet Gazetesi’nin Ekonomi Yazarı Güngör Uras, vefatının birinci yıldönümünde mezarı başında gerçekleştirilecek törenle anılacak.
18.08.2019 Ekonomi
‘Kurumsal itibarı oluşturmak önemli’
‘Kurumsal itibarı oluşturmak önemli’ RepMan İtibar Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen ve Panasonic Life Solutions Türkiye’nin ana sponsor olduğu RepMan Forum’un 8’incisi gerçekleşti. Forumda, itibar kavramı Güngör Uras özel oturumunda ‘Krizler Kaosa Dönüşürken İtibar Yönetmek’ teması çerçevesinde tüm boyutları ile ele alındı.
29.04.2019 Ekonomi
‘İtibarımız  hata kaldırmaz’
‘İtibarımız hata kaldırmaz’ RepMan İtibar Araştırmaları Merkezi’nin sekizincisini düzenlediği Repman 2019 Forumu “Krizler Kaosa Dönüşürken İtibarı Yönetmek” başlığıyla, Panasonic Life Solutions Türkiye ve Zorlu Holding desteği ile gerçekleştirildi. 1002 kişi ile gerçekleştirilen araştırma kapsamında katılımcıların yüzde 84’ü ekonomik krizin olduğunu söylerken yüzde 72’si de harcamalarını azaltarak, ürün- fiyat dengesinde alternatifleri seçerek krize karşı tedbir aldıklarını belirtti.
20.04.2019 Ekonomi
Acısıyla tatlısıyla 2018
Acısıyla tatlısıyla 2018 2018 unutulmaz olayların ve ilklerin yaşandığı bir yıl oldu. ‘Zeytin Dalı Harekâtı’, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş ile tren ve uçak kazaları yılın öne çıkan olaylarıydı. Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülmesi ise yıla damga vurdu...
31.12.2018 Gündem
Ekonomi gazetecilerinden Güngör Uras’a saygı
Ekonomi gazetecilerinden Güngör Uras’a saygı Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) geleneksel ‘Yılbaşı Buluşması’, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirildi.
28.12.2018 Ekonomi
Sepet 304 TL! 117 ürünün  fiyatı sabit
Sepet 304 TL! 117 ürünün  fiyatı sabit Türkiye’de yaygın şube ağına sahip olan beş markette 50 ürünlük liste ile uygun fiyatlı ürünleri inceledik. Beş markette toplam 250 kalemden oluşan listede 117 ürünün fiyatı sabit kalmasına rağmen bu ay market sepeti geçen aya göre altı lira artışla 304 liraya doldu.
29.11.2018 Ekonomi
Meraklı, iyimser, ümitli
Meraklı, iyimser, ümitli “Güngör Uras” için düzenlenen etkinlikte yakın dostları ve sevenleri anılarını paylaştı. Anlatılara Uras’la ilgili bu üç önemli özellik damgasını vurdu.
2.11.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güngör Uras ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.