Lg Display

Lg Display

Son dakika lg display haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lg display gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lg display haber sayfamızda...

Lg Display

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50 lg display haberi bulunmuştur.
LG Display, 7 çeyrek sonra ilk kez kar etti
LG Display, 7 çeyrek sonra ilk kez kar etti Güney Koreli düz ekran üreticisi LG Display, tatil sezonunda artan akıllı telefon ekranları ve TV panelleri sevkiyatları nedeniyle yedi çeyrekten bu yana ilk kez kar etti.
24.01.2024 Uzmanpara
LG'den 27 inçlik taşınabilir monitör: Neo Art
LG'den 27 inçlik taşınabilir monitör: Neo Art LG, tek bir USB-C portuyla çalışan 1920x1080 (FullHD) çözünürlükteki 27 inçli Neo Art adlı monitörü CES 2019 fuarında tanıttı. Neo Art, ihtiyaç duyduğu tüm gücü ve çıkışını USB-C kablosu üzerinden sağlıyor.
8.01.2019 Teknoloji
Katlanabilir ekranlı prototip telefon: BOE
Katlanabilir ekranlı prototip telefon: BOE Xiaomi, Oppo, Huawei, Samsung ve ZTE gibi firmalar kendi katlanabilir akıllı telefon modellerini geliştiriyor. Samsung Display ve LG Display firmalarına ek olarak Çin merkezli BOE de katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışmalarına başladı.
10.09.2018 Teknoloji
LG kısa süre sonra katlanabilen akıllı telefonunu piyasaya sürebilir
LG kısa süre sonra katlanabilen akıllı telefonunu piyasaya sürebilir LG, iddialara göre katlanan OLED ekran üretmeye başladı. LG'nin bu teknoloji üzerinde çalıştığı ancak teknolojinin hala son aşamaya gelmediği biliniyor.
6.08.2018 Teknoloji
Oppo ve Xiaomi da katlanabilir ekranlı akıllı telefon yarışına katılıyor
Oppo ve Xiaomi da katlanabilir ekranlı akıllı telefon yarışına katılıyor Samsung ve Huawei'nin ardında esnek ekranlı akıllı telefon yarışına Xiaomi ve Oppo da katıldı. Xiaomi ve Oppo'nun bükülebilir ekranlı telefonlar üzerinde çalışmalara başladığı iddia edildi.
1.08.2018 Teknoloji
LG'den katlanabilen dev OLED TV
LG'den katlanabilen dev OLED TV LG, hem şeffaf hem de katlanabilir OLED ekranların prototiplerini bizlere daha önce gösterdi. LG, şimdi de dünyanın ilk 77 inçlik saydam esnek OLED ekranını gözler önüne serdi.
23.05.2018 Teknoloji
LG Display, iPhone X Plus için OLED panel üretebilir
LG Display, iPhone X Plus için OLED panel üretebilir Samsung, iPhone X için OLED ekranlarının tek tedarikçisi. Ancak Apple yeni iPhone’ları için OLED tedarikçilerini çeşitlendirmeyi planlıyor. LG Display, Apple'ın yeni iPhone serilerinde kullanılacak OLED panelleri tedarik edebilir.
3.01.2018 Apple
LG, iPhone X için ekran üretmediğini açıkladı
LG, iPhone X için ekran üretmediğini açıkladı LG Display, iPhone X’ler için hiçbir ekran üretimi yapmadığını açıkladı. Buradan da Apple’ın ekran üretimi konusunda tamamen Samsung’a bağlı olduğu çıkartılabilir.
3.01.2018 Teknoloji
Apple, katlanabilir iPhone için LG Display ile çalışıyor
Apple, katlanabilir iPhone için LG Display ile çalışıyor Apple'ın 2020'de gelecek katlanabilir bir iPhone modeli için çalışmalara şimdiden başladığı söyleniyor. Hatta Apple, katlanabilir iPhone için LG Display ile birlikte çalışma yürütüyor.
12.10.2017 Teknoloji
Facebook da kendi akıllı hoparlörünü piyasaya sürmek istiyor
Facebook da kendi akıllı hoparlörünü piyasaya sürmek istiyor Facebook, 2018'de 15 inç dokunmatik ekrana sahip bir akıllı hoparlör piyasaya sürebilir. Hatta Facebook'un akıllı hoparlörlerinin pilot üretimleri, Pegatron'un Çin'deki fabrikalarında başlamış.
26.07.2017 Teknoloji
Intel kredi kartı boyutundaki bilgisayarını detaylandırdı
Intel kredi kartı boyutundaki bilgisayarını detaylandırdı Intel, Compute Card adındaki kredi kartı boyutlarında olan bilgisayar modelininin teknik detaylarını Computex 2017 etkinliğinde duyurdu. İlk kez CES 2017'de lanse edilen bilgisayarı kullanabilmek için bir dock ünitesine yerleştirilmesi gerekiyor.
31.05.2017 Teknoloji
Apple, iPhone 8 için LG’den destek alabilir
Apple, iPhone 8 için LG’den destek alabilir Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 8 ile ilgili her gün yeni bir detay, bilgi ortaya çıkıyor. Şimdi ise iPhone 8’in ekran tedariğinin LG Display tarafından sağlanacağı söyleniyor.
18.04.2017 Teknoloji
Apple’ın OLED ekrana geçişiyle ilgili LG'den açıklama
Apple’ın OLED ekrana geçişiyle ilgili LG'den açıklama Apple’ın OLED ekrana geçiş aşamasıyla ilgili yeni bir bilgi geldi. LG Display’in CEO’su Han Sang-beom’un açıklamasına göre Apple’ın OLED ekranlara geçişi beklendiği kadar hızlı olmayacak.
22.02.2017 Teknoloji
LG'den akıllı telefonlara özel 18:9 ekran
LG'den akıllı telefonlara özel 18:9 ekran LG, akıllı telefonlar için geliştirilen dünyanın ilk 18:9 en-boy oranlı ekranını duyurdu.
10.01.2017 Teknoloji
LG, Esnek Ekran İçin Seri Üretime Başlıyor
LG, Esnek Ekran İçin Seri Üretime Başlıyor Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, aldığı karar ile birlikte esnek özellikli ekran üretimi için yeni bir tesis kuracağını açıkladı. İşte detaylar... Ürettiği cihazlar ile adını sıkça duyduğumuz LG, ekran...
24.07.2015 Teknoloji
LG, Dokunmatik Ekranlarını İnceltiyor!
LG, Dokunmatik Ekranlarını İnceltiyor! Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, yaptığı yeni duyuru ile birlikte ince ve hafif dokunmatik ekranlar üzerinde çalıştığını açıkladı... Firmanın ekran teknolojisinden sorumlu bölümü olan LG Display, daha önce LG...
7.07.2015 Teknoloji
iPad Pro’da Farklı Bir Dokunmatik Panel Kullanılacak!
iPad Pro’da Farklı Bir Dokunmatik Panel Kullanılacak! Apple, yeni nesil ürünleri için farklı stratejiler uygulamaya devam ediyor! iPad Pro’nun dokunmatik paneli, öncekilerden farklı olacak… ...
13.05.2015 Teknoloji
LG G4’ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu!
LG G4’ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu! Güney Koreli üretici devi LG, yeni nesil akıllı cihazı G4’ün reklam kampanyalarına devam ederken, Türkiye fiyatını resmen paylaştı!
5.05.2015 Teknoloji
LG'den bir ilk! Bu telefon mendil gibi katlanabiliyor!
LG'den bir ilk! Bu telefon mendil gibi katlanabiliyor! LG’nin yeni amiral gemisi “G Flex” test edildi; İlk esnek akıllı telefon üretilmiş oldu!
6.11.2013 Teknoloji
Apple, iPhone 5 siparişlerini azalttı mı?
Apple, iPhone 5 siparişlerini azalttı mı? iPhone 5'in satışları, daha önceki iPhone'ları aratıyor mu? İşte bunun ilk işareti...
15.01.2013 Teknoloji
iPad Mini Stokları Tükeniyor
iPad Mini Stokları Tükeniyor Apple'ın yeni tanıttığı tabeti iPad Mini'nin satışları oldukça iyi gidiyor. Fakat Apple, cihazın üretimindeki problemler nedeniyle stok sıkıntısı yaşayacak gibi görünüyor.
29.11.2012 Teknoloji
Yeni iPhone'a yeni ekran
Yeni iPhone'a yeni ekran Yeni iPhone'da, yani iPhone 5'te kullanılacak ekran teknolojisi, diğer ceplerinkine hiç benzemeyecek
19.07.2012 Teknoloji
iPhone 5, Temmuz'da piyasada
iPhone 5, Temmuz'da piyasada Apple’ın merakla beklenen yeni iPhone’unun daha büyük ve net ekranı olacağı ve hazirandan sonra piyasaya çıkarılacağı iddia edildi.
23.03.2012 Teknoloji
iPhone 5, Temmuz'da piyasada
iPhone 5, Temmuz'da piyasada Apple’ın merakla beklenen yeni iPhone’unun daha büyük ve net ekranı olacağı ve hazirandan sonra piyasaya çıkarılacağı iddia edildi.
22.03.2012 Ekonomi
Yeni iPad'e Samsung damgası!
Yeni iPad'e Samsung damgası! Neredeyse tekme tokat dövüşecek iki dev şirket, Samsung ve Apple'dan akıllara zarar bir haber!
15.03.2012 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Lg Display ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.