Numeroloji

Numeroloji

Son dakika numeroloji haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan numeroloji gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan numeroloji haber sayfamızda...

Numeroloji

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42 numeroloji haberi bulunmuştur.
Saatlerin Anlamı 2024 - Çift, Ters, Tek, Ayna, Simetrik Saatler Ne Demek? Saat Anlamı ve Güncel Yorumları
Saatlerin Anlamı 2024 - Çift, Ters, Tek, Ayna, Simetrik Saatler Ne Demek? Saat Anlamı ve Güncel Yorumları Hayat döngüsü içerisinde önemli yere sahip olan saatler günde 24 kez çift, 13 kez ise ters saatlere denk gelir. Bu saatlerin bir anlamı bulunuyor. Aşk, iş özel hayat ile ilgili yorumların yapıldığı bu saatlerin anlamı çift, ters ve üçlü olmasına göre farklılık gösteriyor. Saat anlamı akrep ve yelkovanın denk geldiği saatlere göre yorumlanır. Çift saatler daha olumlu bir anlam taşırken ters saatler olumsuzdur. Saatler ne anlama gelir? Saat anlamları 2024 içeriğimizden çift, ters, yansıma, aynı, üçlü, tek saatlerin, sayıların anlamını, saat falı yorumlarını ve numeroloji ile ilişkisini detaylı açıklamaları ile birlikte okuyabilirsiniz.
31.12.2023 Yaşam
Oya İsminin Anlamı Nedir? Oya Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Oya İsminin Anlamı Nedir? Oya Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Çocuğuna Türkçe isim arayanları sayısı son dönemlerde çok ciddi bir artış göstermektedir. Bunun yanı sıra çocuğuna vereceği ismin kulağa da hoş gelmesini arzulayan pek çok ailenin varlığı söz konusudur. Oya ismi güzel bir tercihtir. Sizin için Oya isminin anlamı nedir? Oya ne demek, ne anlama gelir şeklindeki soruların cevaplarını derledik.
25.09.2023 Eğitim
Şengül İsminin Anlamı Nedir? Şengül Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Şengül İsminin Anlamı Nedir? Şengül Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Şengül adının sahip olduğu numeroloji toplamı 95'tir. İsmin renk sembolü ise pembedir ve kız bebeklere konulabilecek en uygun nitelikteki isimlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu bakımdan oldukça fazla sayıdaki insan Şengül isminin anlamı nedir? Şengül ne demek, ne anlama gelir sorularını sormaktadır. Sizin için bu soruların cevaplarını derledik.
25.09.2023 Eğitim
Renklere göre meslek seçimi nasıl yapılır?
Renklere göre meslek seçimi nasıl yapılır?  Milyonlarca öğrencinin ter döktüğü Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası tercih zamanı geldi. Hem öğrencilerin hem de ailelerin aklına ise 'Doğru meslek seçimi nasıl olmalıdır?' sorusu geldi. Alınacak büyük ve önemli kararlardan biri olan meslek tercihi ile ilgili renklerin önemine dikkat çeken Dr. Öğr. Üyesi Rana Özyurt Kaptanoğlu, önerilerde bulundu.
5.08.2021 Ruh Sağlığı
Eylül ayında yan yana göreceğiniz 9 rakamlarına dikkat edin
Eylül ayında yan yana göreceğiniz 9 rakamlarına dikkat edin Bu ay göreceğiniz 9 rakamı size hayatınızın amacı üzerinde çalışmanız için kendinizde şifalandırmanız gereken noktaları hatırlatacaktır. Hayatınızın nihai amacı, tüm nefes aldığınız zaman boyunca ruhunuzun hedefi olduğundan bu ay 9 hatırlatmaları oldukça önemli
9.09.2020 Astroloji
Eylül ayının enerjisi hepimizi etkiliyor
Eylül ayının enerjisi hepimizi etkiliyor Sararan yapraklar ve yazın bittiğini haber veren sonbaharın habercisi Eylül ayı geldi. Numerolojik olarak eylül ayı dünyaya ve Türkiye’ye nasıl bir etki yapacak bununla ilgili Zohara ekibi olarak bir analiz yaptık.
4.05.2021 Astroloji
Elon Musk nasıl bir ruh ve titreşime sahip?
Elon Musk nasıl bir ruh ve titreşime sahip? 21. yüzyıla damgasını vuran mucit ve girişimci Elon Musk numerolojik olarak nasıl bir ruh ve titreşime sahip? Tüm dünyanın merak ve ilgiyle izlediği bir kişilik olarak ön plana çıkmaktadır. Zohara ekibi olarak yaptığımız analizini sizlerle paylaşıyoruz.
4.05.2021 Astroloji
2021’de iş değiştirmeli miyim?
2021’de iş değiştirmeli miyim? Hayatınızın nereye gittiğini, başarılı olduğunuz alanları, paranın nereden geleceğini, ilişkilerde yaşadığınız sorunların kaynağını, partneriniz veya birlikte olmak istediğiniz kişiyle uyumunuzu, ilişkinizin handikaplarını ve çok daha fazlasını öğrenmek isteyenler için bütün cevaplar Zohara'da!
5.05.2021 Astroloji
2021'de boşanmalı mıyım?
2021'de boşanmalı mıyım? Hayatınızın nereye gittiğini, başarılı olduğunuz alanları, paranın nereden geleceğini, ilişkilerde yaşadığınız sorunların kaynağını, partneriniz veya birlikte olmak istediğiniz kişiyle uyumunuzu, ilişkinizin handikaplarını ve çok daha fazlasını öğrenmek isteyenler için bütün cevaplar Zohara'da!
5.05.2021 Astroloji
2021'de çocuk yapmalı mıyım?
2021'de çocuk yapmalı mıyım? Hayatınızın nereye gittiğini, başarılı olduğunuz alanları, paranın nereden geleceğini, ilişkilerde yaşadığınız sorunların kaynağını, partneriniz veya birlikte olmak istediğiniz kişiyle uyumunuzu, ilişkinizin handikaplarını ve çok daha fazlasını öğrenmek isteyenler için bütün cevaplar Zohara'da!
5.05.2021 Astroloji
2021'de evlenmeli miyim?
2021'de evlenmeli miyim? Hayatınızın nereye gittiğini, başarılı olduğunuz alanları, paranın nereden geleceğini, ilişkilerde yaşadığınız sorunların kaynağını, partneriniz veya birlikte olmak istediğiniz kişiyle uyumunuzu, ilişkinizin handikaplarını ve çok daha fazlasını öğrenmek isteyenler için bütün cevaplar Zohara'da!
4.05.2021 Astroloji
2012 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 2012 filmi nerede, ne zaman çekildi?
2012 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 2012 filmi nerede, ne zaman çekildi? Kanada'nın Britanya Kolumbiyası eyaletinde çekilen ve 2009 yılında gösterime giren 2012 filmi, bu akşam bir kez daha izleyiciyle buluşuyor. Oldukça büyük bir heyecanın olduğu filmle ilgili konusu ve oyunlarına dair merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz...
5.08.2020 Cadde
İlişki ve uyum analiziniz burada!
İlişki ve uyum analiziniz burada! Partneriniz sizin için doğru insan mı? Ruh eşinizi nerede bulabilirsiniz? İlişkinize dair problemleri nasıl çözebilirsiniz? Hepsinin cevabı Zohara'nın ilişki ve uyum analizinde!
6.07.2020 Yaşam
Kişiye özel numeroloji analizi burada!
Kişiye özel numeroloji analizi burada! Hayata bakışınız, karakteriniz, karmik borçlarınız, geleceğiniz ve çok daha fazlası hakkında merak ettikleriniz Hara analizinde!
6.07.2020 Yaşam
2020 şaşkınlık yılımız
2020 şaşkınlık yılımız   Bu hafta Vedik Astroloji’nin önemli isimlerinden Ayşen Tok ile dünyanın ve ülkemizin en zor yıllarından olan 2020’nin gündemine ve önümüzdeki aylarda bizi bekleyenlere yönelik bir röportaj gerçekleştirdik. Oldukça çarpıcı cümlelerle dönemi açıklayan Tok, 2020’de dört element üzerinden olayların meydana geldiğini, sırada suyun olduğunu belirtti ve dikkat edilmesi gereken uyarılarda bulundu…
9.06.2020 Ege
2012 filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimler? 2012 filmi ne zaman kaç yılında çekildi?
2012 filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimler? 2012 filmi ne zaman kaç yılında çekildi? 2012 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2009 yılında vizyona giren 2012 filminin yönetmen koltuğunda Roland Emmerich oturuyor. Peki 2012 filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? İşte merak edilen soruların cevapları...
14.05.2020 Cadde
Numeroloji nedir? Ne işe yarar? Doğum tarihinize göre kader yılınızı öğrenin
Numeroloji nedir? Ne işe yarar? Doğum tarihinize göre kader yılınızı öğrenin Öğretim Görevlisi, Nefes Eğitmeni ve İletişim Danışmanı hocalarımız Canan Karakul ve Aynur Yüce, numeroloji hakkında her şeyi PembeNar ile paylaştı. Karakul ve Yüce, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, Hadise ve Kaan Yıldırım, Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftlerinin de numerolojik analizlerini yaparken, kişisel yıl hesabının nasıl yapılacağını detayları ile anlattı.
4.05.2021 Astroloji
PembeNar’dan Kadınlar Günü’ne özel söyleşi
PembeNar’dan Kadınlar Günü’ne özel söyleşi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde Milliyet PembeNar ekibi tarafından düzenlenen etkinlikte renkli anlar yaşandı. Demirören Medya binası Erdoğan Demirören Konferans Salonu’nda, #Sanaözel mottosuyla gerçekleştirilen söyleşide PembeNar ekibi, okuyucuları ile buluştu.
7.03.2020 Gündem
PembeNar kadınları Kadınlar Günü özel söyleşisinde bir araya geldi
PembeNar kadınları Kadınlar Günü özel söyleşisinde bir araya geldi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde PembeNar ve Milliyet ailesi olarak çok özel bir etkinlikte okurlarımız, köşe yazarlarımız, çalışma arkadaşlarımız ve iş ortaklarımızla bir araya geldik.
7.03.2020 Kültür Sanat
“En büyük ibadet iyilik yapmak”
“En büyük ibadet iyilik yapmak” Can Aydoğmuş: “İnsanlar ‘En büyük ritüel nedir?’ diye soruyorlar bir sürü var, ama bence en önemli ritüel iyilik yapmak. Gidip bir başkasına enerji çalışması yaptıracağına, iyilik yap. O kişi samimiyetle sana öyle bir enerji gönderir ki dünyadaki en iyi enerji uzmanının vereceğinden daha iyi şifa alırsın. Benim en büyük ibadetim iyilik yapmak”
16.02.2020 Pazar
Cem Yılmaz - Serenay Sarıkaya aşkının numeroloji analizi
Cem Yılmaz - Serenay Sarıkaya aşkının numeroloji analizi Şaduman Canan Karakul 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel yazısında Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkının numerolojisini inceledi.
14.02.2020 14 Şubat
Doğum saatlerinin anlamları
Doğum saatlerinin anlamları Belirli bir Zodyak işareti altında doğmak, kişiliğimiz hakkında çok şey gösterir. Ya doğduğun zamanın da sırlarını açığa çıkarabileceğini söyleseydik? Numeroloji, evrendeki her şey gibi, her birimiz için önemli olan sayı ve harflerin, kim olduğumuzu belirleyen bir enerjiye sahip olduğu fikrine dayanmaktadır.
23.04.2018 Gündem
İsim analizi nasıl yapılır?
İsim analizi nasıl yapılır? İsminizin anlamını merak ediyor musunuz? Kelime anlamı dışında, isminizdeki her harfin kişiliğinize yansımasını da öğrenmek ister misiniz? Çocuğunuza koyacağınız isim çocuğunuzun karakterini nasıl etkileyecek bilmek ister misiniz? Eğer cevabınız evetse yazımızı okumaya devam edin.
23.04.2018 Gündem
Mayıs ayında kıyamet mi kopacak?
Mayıs ayında kıyamet mi kopacak? Hristiyan numeroloji uzmanı David Meade, İlkbahar 2018'in sonun başlangıcı olacağını, Mayıs ayında felaketlerin art arda geleceğini ve en sonunda  ve Kayıp Gezegen X Nibiru'nun Dünya'ya çarparak kıyameti koparacağını öne sürdü.
9.05.2018 Diğer
Doğduğunuz güne göre nasıl bir aşıksınız?
Doğduğunuz güne göre nasıl bir aşıksınız? "Numeroloji: Aşk ve İlişki Rehberiniz" kitabını yazan Sonia Ducie bu konuya son noktayı koymuş arkadaşlar. Ducie’ye göre kişinin doğduğu gün aşk hayatı konusunda karakter belirleyici özellikleri paket program halinde sunuyor. Ducie numerolojinin, kişilerin diğer insanlarla olan maddi ve manevi ilişkilerine ışık tuttuğunu söylüyor. Doğum gününüze göre yaptığınız hesaplama sonucu çıkan rakam ise sizin kişisel numaranız oluyor. Yani ilişkilerdeki belirleyici karakteriniz. Kişisel numaranızı bulmak için yapacağınız işlem ol
8.03.2018 İlişkiler

Benzer Haber Etiketleri

Numeroloji ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.