Ralli

Ralli

Son dakika ralli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ralli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ralli haber sayfamızda...

Ralli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.201 ralli haberi bulunmuştur.
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'den Fenerbahçe Opet sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yarı final serisinden itibaren Vodafone 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi kullanıldı. Bu teknoloji sayesinde maçlarda önemli istatistikler elde edildi.
23.04.2024 Voleybol
'Bakır fiyatında ralli devam edecek'
'Bakır fiyatında ralli devam edecek' Citi bakır fiyatında rallinin devam etmesini bekliyor.
19.04.2024 Uzmanpara
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto para piyasası Hong Kong'dan gelen ETF onayı haberi ile yeni haftaya güçlü başladı.
15.04.2024 Uzmanpara
Ege Rallisi'ne Fatma Turgut damgası!
Ege Rallisi'ne Fatma Turgut damgası! Model grubundan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, direksiyon başında hünerlerini gösterdi. Otomobil sporlarına merakıyla bilinen şarkıcı, 33. Marmaris Ege Rallisi’nde öncü araçla tüm etapları geçti.
2.04.2024 Cadde
Küresel hisse senetlerinde güçlü performans
Küresel hisse senetlerinde güçlü performans Küresel hisse senedi piyasaları ABD'de ekonominin yumuşak bir iniş yapacağına dair umutlar ve yapay zeka konusundaki heyecanla son beş yılın en iyi ilk çeyrek performansını kaydetti.
29.03.2024 Uzmanpara
Altın ve doları olanlar dikkat: Faiz artışının ardından vatandaşa dikkat çeken uyarı
Altın ve doları olanlar dikkat: Faiz artışının ardından vatandaşa dikkat çeken uyarı Merkez Bankası’nın sürpriz faiz kararı sonrasında gözler altın ve dolar fiyatlarına çevrildi. Dolar/TL 32 TL seviyelerinin altını gördü. Peki yeni adımla birlikte dövizde beklentiler neler? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de tarihi rekor! Bir eşiği daha aştı
Bitcoin'de tarihi rekor! Bir eşiği daha aştı Bitcoin'de SEC'in spot Bitcoin ETF'lerine onay vermesi ile başlayan ralli hız kesmeden devam ediyor.
11.03.2024 Uzmanpara
Gram altın 2200 lirayı da aştı
Gram altın 2200 lirayı da aştı Gram altın fiyatı her geçen gün rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Özellikle ons altındaki sert hareketler gram altın fiyatının hızla artmasına yol açıyor.
7.03.2024 Uzmanpara
Rallide tarih yazdı!
Rallide tarih yazdı! Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Meltem-Ercan Kazaz çiftinin oğlu Kerem Kazaz (18), 2024 Oyman Atabay Sezonu’nun ve Petrol Ofisi Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı Sarıkamış Rallisi’nin galibi oldu.
29.02.2024 Cadde
Ehliyeti 2 ay önce aldı, Türkiye Ralli Şampiyonu oldu!
Ehliyeti 2 ay önce aldı, Türkiye Ralli Şampiyonu oldu! Kars'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda şampiyon belli oldu. Ehliyetini 2 ay önce alan 18 yaşındaki Kerem Kazaz ve Litvanyalı copilotu Andris Malnieks ikilisi şampiyonluğu kazandı.
25.02.2024 Motor Sporları
Real Sociedad, Mallorca'yı 90+3'te yıktı!
Real Sociedad, Mallorca'yı 90+3'te yıktı! La Liga'nın 25'inci haftasında Real Sociedad, Mallorca deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.
18.02.2024 İspanya La Liga
Asya borsalarında 'ABD enflasyonu' etkisi
Asya borsalarında 'ABD enflasyonu' etkisi ABD'de enflasyonun beklentilerden yüksek çıkması Tokyo öncülüğünde Asya borsalarını aşağı çekti.
14.02.2024 Uzmanpara
Ali Türkkan: Zorlu ve özel bir başarı şampiyonluk!
Ali Türkkan: Zorlu ve özel bir başarı şampiyonluk! Türkiye Ralli Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan en genç pilot unvanını alan Ali Türkkan, “Zorlu olduğu kadar özel bir başarı. Türk ralli tarihinde şampiyon olarak yer almak ve iz bırakmak tarif edilemez bir his” ifadelerini kullandı.
28.01.2024 Motor Sporları
'ABD borsası düzeltme yaşayabilir'
'ABD borsası düzeltme yaşayabilir' Deutsche Bank AG'ye göre ekonomi yavaşladıkça ABD borsası önümüzdeki aylarda bir düzeltme yaşayabilir.
25.01.2024 Uzmanpara
Dakar 2024 rallisi nefes kesti
Dakar 2024 rallisi nefes kesti Bu yıl 46’ncısı düzenlenen Dakar Rallisi, Suudi Arabistan’da kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Dünya’nın en zor motor sporları müsabakası olarak kabul edilen Dakar’da 425 farklı araç, yaklaşık 8 bin kilometre boyunca zorlu yol ve hava şartlarıyla mücadele etti.
24.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi'nde dokuzuncu etapta zafer Sebastian Loeb'in
Dakar Rallisi'nde dokuzuncu etapta zafer Sebastian Loeb'in Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonlarından Dakar Rallisi,
16.01.2024 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nde Mattias Ekström toz yutturdu
Dakar Rallisi’nde Mattias Ekström toz yutturdu Dünyanın en zorlu motor sporları mücadelesi Dakar Rallisi’nde sekizinci etap tamamlandı. Sekizinci etapta otomobil kategorisinin galibi Red Bull sporcusu Mattias Ekström oldu. Tecrübeli Fransız sürücü Stéphane Peterhansel ikinci sırada yer aldı.
15.01.2024 Motor Sporları
'Faiz indirimi beklentileri erken satın alındı'
'Faiz indirimi beklentileri erken satın alındı' NatWest Markets stratejistlerine göre faiz indirimi beklentileri çok erken ve çok fazla satın alındı.
8.01.2024 Uzmanpara
Dijital varlıklarda ralli başlıyor mu?
Dijital varlıklarda ralli başlıyor mu? Türkiye’de Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Merkez Bankası başta olmak üzere bir dizi kurumun çalışmalarında son aşamaya geldiği dijital para ve varlıklar konusundaki düzenlemeler öncesi Bitcoin’in başı çektiği yeni nesil varlıklarda yükseliş trendi hakim.
7.01.2024 Ekonomi
Bitcoin'de 21 ay sonra bir ilk! Kritik seviye aşıldı
Bitcoin'de 21 ay sonra bir ilk! Kritik seviye aşıldı Yeni yılın ilk günlerinde kripto paralardaki hareketler ilgi çekmeye devam ediyor. Bugün Bitcoin, 45 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı. Öte yandan Bitcoin fiyatı ile ilgili çarpıcı bir tahminde bulunuldu. İşte detaylar...
2.01.2024 Uzmanpara
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler!
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler! Son yıllarda motorsporlarında gururumuz olan Türk sporcularımız 2023’te de kupalar kazandı, podyuma çıktı. Genç yetenekler ise sporun geleceğine güvenle bakmamızı sağladı. Gelin sporcularımızın başarılarına bir de yakından bakalım.
31.12.2023 Motor Sporları
Dakar Rallisi için geri sayım başladı
Dakar Rallisi için geri sayım başladı Motor sporları alanında dünyanın en önemli yarışlarından olan Dakar Rallisi’nde 2024 yılı heyecanı başlıyor. 5 Ocak Cuma günü açılış etabıyla El-Ula’dan başlayacak olan bu zorlu macera tarihiyle de heyecan uyandırıyor.
29.12.2023 Motor Sporları
Altın fiyatlarında sert hareket! Yeni rekor geldi
Altın fiyatlarında sert hareket! Yeni rekor geldi Yeni yılın gelmesine sayılı gün kala altın fiyatlarında ralli yaşanıyor. Ons altın fiyatı 3 haftanın zirvesini test ederken, Kapalıçarşı’da gram altının satış fiyatı yeni rekor kırdı.
28.12.2023 Uzmanpara
Türkiye Ralli Şampiyonası'nda Ali Türkkan mutlu sona ulaştı
Türkiye Ralli Şampiyonası'nda Ali Türkkan mutlu sona ulaştı Türkiye Ralli Şampiyonası'nın son ayağı İstanbul Rallisi'ni kazanan Red Bull sporcusu Ali Türkkan, Türkiye Ralli Şampiyonu oldu. Co-pilot'u Burak Erdener ile birlikte yarışan 24 yaşındaki Türkkan, Türkiye'nin en genç ralli şampiyonu unvanını elde etmeyi başardı.
25.12.2023 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nin rotası belli oldu! 12 etaptan oluşuyor
Dakar Rallisi’nin rotası belli oldu! 12 etaptan oluşuyor Bu yıl 4. Kez Suudi Arabistan çöllerinde gerçekleşecek Dakar Rallisi’nin 2024 rotası da açıklandı.
21.12.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Ralli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.