Sağlıklı

Sağlıklı

Son dakika sağlıklı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sağlıklı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sağlıklı haber sayfamızda...

Sağlıklı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 61.315 sağlıklı haberi bulunmuştur.
Solmuş orkide çiçeklerini yeniden canlandırıyor! Orkideyi 1 haftada saksıdan taşıracak
Solmuş orkide çiçeklerini yeniden canlandırıyor! Orkideyi 1 haftada saksıdan taşıracak Orkide, zarif ve hassas yapısıyla bilinen bir çiçektir. Orkide bakımı, çiçek severlerin keyif aldığı ancak dikkat gerektiren bir aktivitedir. Ancak, orkide bakımında önemli bazı noktalara dikkat etmek gerekmektedir. İşte orkide bakımıyla ilgili bilmeniz gereken bazı temel ipuçları…
26.04.2024 Püf Noktası
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Eğitim
İçerisi vitamin ve su dolu! Harareti hızla giderebiliyor, üstelik lezzetli
İçerisi vitamin ve su dolu! Harareti hızla giderebiliyor, üstelik lezzetli Yetersiz sıvı alımı cilt problemlerinden baş ağrılarına birçok rahatsızlığın arkasında olabilecek bir eksikliktir. Yeterli sıvı alımını sağlamak için su içmek dışında alternatifleriniz de vardır. Bazı meyve ve sebzeler içinde bulundurdukları su oranı sayesinde lezzetli olmasıyla birlikte su ihtiyacınızı da giderebilir.
Japonya Merkez Bankası faizi değiştirmedi
Japonya Merkez Bankası faizi değiştirmedi Japonya Merkez Bankası (BoJ), 17 yıl sonra ilk faiz artışını gerçekleştirdikten bir ay sonraki toplantıda faiz oranı hedefini değiştirmedi.
26.04.2024 Uzmanpara
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının bugün öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi.
26.04.2024 Eğitim
Maske şeklinde daha sağlıklı! Kullanırsanız saçlarınız yaz sıcağında sönüp gitmeyecek
Maske şeklinde daha sağlıklı! Kullanırsanız saçlarınız yaz sıcağında sönüp gitmeyecek Yaz aylarının gelmesiyle saç bakım rutininiz değişmek üzere. Peki bu değişiklik neleri içeriyor? Yaz mevsimi ekstra özen gerektiriyor olabilir. Farkında olmadan donuk ve cansız saçlara sahip olursunuz. İşte bu nedenle, sıcak aylarda saçınızın parlaklığını yeniden kazanmanız için uygulamanız gereken birkaç ipucu bulunuyor
25.04.2024 Saç Bakımı
İki yılda 72 kilo verdi! Görünler şok geçiriyor: Tüm sırlarını anlattı
İki yılda 72 kilo verdi! Görünler şok geçiriyor: Tüm sırlarını anlattı İki yılda büyük bir azimle 72 kilo verdiğini anlatan genç kadın, çektiği sosyal medya videosunda ince ve sağlıklı bir hayata uzanan sırlarını paylaştı.
25.04.2024 Dünya
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Haberler
'Çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir'
'Çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir' "Bugün bir tarafta dünyada nüfus artış hızı azalırken diğer tarafta ise ailenin içinin boşaltılması ve aile kurumunun önemsiz, değersiz, lüzumsuz bir hale getirilmesi, insanlık tarihi boyunca insanlığa karşı yapılmış en büyük saldırılardan biridir." diyen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Öncelikle çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
Bakliyatlara karınca ve güve gelmeyecek! Birkaç ipucu mutfağınızı koruyor
Bakliyatlara karınca ve güve gelmeyecek! Birkaç ipucu mutfağınızı koruyor Bakliyatlar hem sağlıklı birer gıda olmaları hem de lezzetleriyle sofralarımızı süslüyor. Ancak bu yiyeceklerin çokça alınması bazen saklamak ve böceklerden uzak tutmak adına zorluklar çıkarıyor. bu durumun çok kolay ve doğal çözümleri ise haberimizde!
25.04.2024 Püf Noktası
İhtiyacınız olan tek şey daha yavaş çiğnemek! Farkı görünce şaşkına döneceksiniz
İhtiyacınız olan tek şey daha yavaş çiğnemek! Farkı görünce şaşkına döneceksiniz Yemek yerken besinleri yeteri kadar çiğnemek vücudunuzda gözle görülür bir fark yaratabilir. Tükürükle karıştırılmış yiyecekleri çiğneme işlemi, ihtiyacımız olan tüm besin maddelerinin daha kolay emilmesine yardımcı olur. Bu nedenle, yemeğinizi yavaş ve iyice çiğnemek en iyisidir.
25.04.2024 Genel Sağlık
Plastik cerrahın gençlik sırrı! Püf noktası kırmızı ışık, her gün 20 dk uygulayın
Plastik cerrahın gençlik sırrı! Püf noktası kırmızı ışık, her gün 20 dk uygulayın Plastik bir cerrah olan Dr. Daniel Barrett sosyal medya hesaplarında daha sağlıklı ve genç görünen bir cildin sırrını paylaştı. İşte plastik cerraha göre sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin sırrı.
25.04.2024 Cilt Bakımı
Zeytinyağı saça gerçekten iyi geliyor mu? Dikkat edilmesi gereken 2 şey var
Zeytinyağı saça gerçekten iyi geliyor mu? Dikkat edilmesi gereken 2 şey var Sıvı altın olarak görülen zeytinyağı birçok alanda kullandığımız şifa dolu bir yağdır. Sağlığa birçok faydası olan zeytinyağının sağlıklı saçlar için de en doğru yağlardan biri olduğuna dair bir inanç var. Peki gerçekten zeytinyağı saçlar için faydalı mı öyleyse nasıl kullanılmalı?
25.04.2024 Saç Bakımı
Evinizdeki bu ürünleri acilen değiştirin! Temiz ve yeni sandıklarımız bizi hasta ediyor
Evinizdeki bu ürünleri acilen değiştirin! Temiz ve yeni sandıklarımız bizi hasta ediyor Evlerimizde günlük olarak kullandığımız pek çok eşya var. İster mutfak eşyaları, ister banyo malzemeleri veya elektronik cihazlar olsun, hiçbir üründen sonsuza kadar verim alamazsınız. Bir şey iyi çalışıyor gibi görünse bile onu değiştirmek daha sağlıklı veya daha güvenli olabilir. Peki evinizde neleri, hangi sıklıkta değiştirmelisiniz?
25.04.2024 Püf Noktası
1915 için soykırım inadı!
1915 için soykırım inadı! Türkiye ile Ermenistan arasında daha sağlıklı ilişkiler kurulmasına yönelik çabalar devam ederken, hem Ermenistan hem de ABD’de, 1915 olaylarının yıldönümüne yönelik yapılan açıklamalarda ısrarla “soykırım” ifadesi kullanıldı.
25.04.2024 Dünya
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Trabzonspor
Hayvanseverler ayağa kalktı: İnsanlar karavanda yaşamayı hayal ediyor ama köpeğim yaşıyor
Hayvanseverler ayağa kalktı: İnsanlar karavanda yaşamayı hayal ediyor ama köpeğim yaşıyor Silivri'de karavanda bir köpeğin aç ve susuz bırakıldığı yönünde paylaşımlar sosyal medyada yayıldı. Gelen tepkiler üzerine köpeğin sahibi açıklama yaptı.
24.04.2024 Gündem
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı İnternetten alınan saatlerin replika ürün olabileceğini ve kısa sürede bozulabileceğini belirten saatçi Mehmet Ercan, “Saat gibi uzun yıllar kullanılacak ürünlerin yüzyüze yapılan ticaretle alınması daha sağlıklıdır” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Bu listedeki 11 besini aynı sofraya koymayın! Tüm dengeyi altüst ediyormuş
Bu listedeki 11 besini aynı sofraya koymayın! Tüm dengeyi altüst ediyormuş Bazi besinler birlikte tüketildiğinde vücudunuz için çok da iyi şeylere sebep olmaz. Aynı anda yenen bazı yiyeceklerin mideyi bozduğu veya sağlığa zarar verdiği görülür. Bu nedenle birlikte tüketildiğinde faydadan çok zararı olan besinleri derledik.
Fazlası gibi azı da zarar veriyor! Tuz tüketmeyi durdurunca bunlar oluyor
Fazlası gibi azı da zarar veriyor! Tuz tüketmeyi durdurunca bunlar oluyor Sağlıklı beslenmeye karar verdiğimizde tuz genellikle diyetimizden tamamen çıkarmak istediğimiz ilk şeylerden biridir. Çok fazla tuz yemenin sağlığınıza zararlı olduğu doğru olsa da günlük olarak yeterli miktarda sodyum almamak da genel sağlığınızı etkileyebilir.
24.04.2024 Genel Sağlık
Melek Mosso: Zayıf olmayı sevmem, etli butlu olmayı severim!
Melek Mosso: Zayıf olmayı sevmem, etli butlu olmayı severim! Son dönemin popüler şarkıcılardan biri olan Melek Mosso, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim; hem kariyeri, hem de özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Cadde
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim Müzik piyasasına 2004 yılında 'Zalim' şarkısı ile adım atan Yalın, profesyonel kariyerinin 20'nci yılında Beşiktaş Park'ta konser verecek. Dev organizasyon öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen popçu, dört senedir beklettiği yeni parçasını da konserde seslendireceğini söyledi.
24.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sağlıklı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.