Sepet

Sepet

Son dakika Sepet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sepet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sepet haber sayfamızda...

Sepet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.553 sepet haberi bulunmuştur.
Türk ve Gürcü el sanatları buluşuyor
Türk ve Gürcü el sanatları buluşuyor Batum’da yarın açılacak “Türk-Gürcü El Sanatları Atölyesi ve Sergisi”, iki ülkenin zengin el sanatları geleneklerini bir araya getirecek.
18.04.2024 Kültür Sanat
Kullanıcı sayısı 15 milyon oldu
Kullanıcı sayısı 15 milyon oldu Hepsiburada bünyesinde sunduğu ödeme ve vadelendirme çözümlerini 2023 yılında tüm perakende sektörünün kullanımına açan Hepsipay, 2024 Mart ayı itibarıyla 15 milyon dijital cüzdan kullanıcısına ulaştı.
9.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da vinç devrildi: 2 yaralı
İstanbul'da vinç devrildi: 2 yaralı İstanbul Esenler'de partilerin bayrak ve flamalarını sökme çalışması yapıldığı sırada vinç devrildi.
22.03.2024 Gündem
Fabrikada feci ölüm! Başına vinçten kopan halat düşen işçi hayatını kaybetti
Fabrikada feci ölüm! Başına vinçten kopan halat düşen işçi hayatını kaybetti Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, alüminyum fabrikasında sökme ve son kontrol operatörü olarak çalışan Selim Han İnci (24), vinçten kopan halatın başına düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.
16.03.2024 Gündem
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı...
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı... Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde oruç tutan vatandaşlar oruç bozan durumları, oruç bozan şeyleri bilmek ve buna göre bu hususlara dikkat etmek istiyorlar. Sağlık durumu el veren her müslüman oruç ibadetini yerine getirmekle sorumludur. Peki Diş fırçalamak orucu bozar mı? Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir?
11.03.2024 Gündem
2024 portföy dengeleme yılı
2024 portföy dengeleme yılı 2024 yılı yatırımcılar için bir dengelenme dönemi. Hisse senetlerindeki dalgalanmadan yorulanlar, altın - döviz - faiz seçenekleri arasında tercih zorluğu çekenler yatırım fonlarına yöneliyor. Peki fon seçenekleri nasıl?
12.02.2024 Milliyet Executive
Patates yeşeriyor, filizleniyorsa içine koyun! Aylarca tarladan gelmiş gibi duruyor
Patates yeşeriyor, filizleniyorsa içine koyun! Aylarca tarladan gelmiş gibi duruyor Çuval çuval patates aldınız ancak yeşerir ve filizlenir diye düşünüyorsanız merak etmenize gerek yok. Patates çuvalına eklediğinizde kışın aylarca patates yeşermeden ve filizlenmeden muhafaza edebilirsiniz.
31.01.2024 Püf Noktası
‘İhracatta dış talep kurdan daha önemli’
‘İhracatta dış talep kurdan daha önemli’ Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ihracat performansı ve kurun seyri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
27.01.2024 Ekonomi
'İhracatçımızı desteklemeye devam edeceğiz'
'İhracatçımızı desteklemeye devam edeceğiz' Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek: İhracatçımızı çok güçlü bir şekilde destekliyoruz
Bakan Şimşek: İhracatçımızı çok güçlü bir şekilde destekliyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Ekonomi
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor?
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 30.10’un üzerinde başladı.
17.01.2024 Uzmanpara
Altın, borsa ve mevduat gibi getiri sağlıyor! Devlet katkısı 72 bin TL’ye çıktı
Altın, borsa ve mevduat gibi getiri sağlıyor! Devlet katkısı 72 bin TL’ye çıktı Geçtiğimiz yıl altın, borsa ve mevduat yatırımcılara yüksek getiri sunmuştu. Ancak paralarını Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) değerlendirmek isteyenler için de cazip fırsatlar sunuluyor. BES’te devlet katkısı arttı. Peki şu anda BES’e yatırım yapmak mantıklı mı? İşte cevabı...
12.01.2024 Ekonomi
Yatırım iştahı açık
Yatırım iştahı açık "12 markamız ve 40'ın üzerinde restoranımız bulunuyor. 2024 yılında öncelikli büyüme hedefimiz Körfez Bölgesi, Avrupa ve Amerika kıtasında olacak..."
8.01.2024 Milliyet Executive
‘Kargo sektörü en az yüzde 7.5 büyüyecek’
‘Kargo sektörü en az yüzde 7.5 büyüyecek’ Sürat Kargo Genel Müdürü Cem Oğuz, 2024’te kargo sektörünün en az yüzde 7.5 büyüyeceğini öngördü. Cem Oğuz, 2023 yılını şöyle değerlendirdi:
29.12.2023 Ekonomi
Ödemeyi vadelendirip sepetleri büyütecek
Ödemeyi vadelendirip sepetleri büyütecek Hepsipay, 2024 yılına girerken Türkiye’de perakende sektörünü büyütmek için sunduğu ödeme ve vadelendirme çözümlerini Hepsiburada Finansal Hizmetler CEO’su Erkin Aydın’ın sözcülüğünde düzenlediği toplantıda tanıttı. Erkin Aydın şu bilgileri verdi:
21.12.2023 Ekonomi
ÖZEL | VakıfBank'ta Ayça Aykaç'ın hedefi Dünya Kulüpler Şampiyonası! 'Guidetti ile çalışmak çok zor'
ÖZEL | VakıfBank'ta Ayça Aykaç'ın hedefi Dünya Kulüpler Şampiyonası! 'Guidetti ile çalışmak çok zor' Tecrübeli libero Ayça Aykaç Altıntaş, Vakıfbank’ta oynayan her ismin en iyisini vermesi gerektiğini belirtti. Dünya Kulüpler Şampiyonası için de iddialı konuşan milli voleybolcu, "Kendi performansımızı ortaya koyarsak kupayı kaldırırız" dedi.
10.12.2023 Voleybol
Hepsiburada ile KOBİ’ler efsane Kasım’da rekor kırıyor, Türkiye ekonomisine can veriyor
Hepsiburada ile KOBİ’ler efsane Kasım’da rekor kırıyor, Türkiye ekonomisine can veriyor 2016 yılında Efsane Kasım'ı Türkiye'ye getiren Hepsiburada, bu yıl da e-ticarette yılın en heyecan verici ayı Efsane Kasım’da KOBİ’lerin satış rekoru kırmasını sağlıyor. Hepsiburada’nın 100 bini aşkın iş ortağı, artan talebin etkisiyle rekor satış ve ciro hacimlerine ulaşırken, ekonomiye de hareketlilik getiriyor. Hepsiburada platformu üzerinden yapılan satışların önemli bölümü pazar yeri üyesi işletme ve KOBİ’ler tarafından yapılıyor.
23.11.2023 Advertorial
Enerji Bakanı açıkladı! Sakarya Gaz Sahası'nda üretim 4 milyon metreküpe ulaştı
Enerji Bakanı açıkladı! Sakarya Gaz Sahası'nda üretim 4 milyon metreküpe ulaştı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sakarya Gaz Sahasından hali hazırda günlük yaklaşık 4 milyon metreküp üretime ulaştık. Bu üretim 1,5 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacını karşılamaktadır" dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Depremzede aile geçimini buradan sağlıyor! Nehir kenarındaki kamışları sepet yapıyorlar
Depremzede aile geçimini buradan sağlıyor! Nehir kenarındaki kamışları sepet yapıyorlar Kahramanmaraş merkezli depremde en çok etkilenen illerden olan Hatay'da Gürge ailesi, nehir kenarından topladığı kamışlarla geçimini sağlıyor. Toplanan kamışlardan yapılan çeşit çeşit sepetlere ilgi büyük. Baba mesleğini devam ettiren Hikmet Gürge ve ailesi deprem öncesinde işlerin daha yoğun olduğunu belirtti.
14.11.2023 Gündem
Kaçırılmayacak “Gülümseten Kasım Fırsatları” Amazon.com.tr’de başladı
Kaçırılmayacak “Gülümseten Kasım Fırsatları” Amazon.com.tr’de başladı Amazon Türkiye’nin “Gülümseten Kasım Fırsatları” bugün başladı. Bu yıl 30 Kasım’a kadar sürecek olan gelenekselleşen alışveriş etkinliği, son teknoloji ürünlerden modaya, ev ihtiyaçlarından kişisel bakım ürünlerine ve en beğenilen kitaplara kadar tüm kategorilerde her zevke ve tercihe hitap eden geniş portföyü ile müşterilerin yüzünü gülümsetecek.
14.11.2023 Advertorial
Alışveriş için dijital doping!
Alışveriş için dijital doping! "Dijitalleşme markalara günümüz dünyasında kullanıcıyla aralarındaki mesafeyi hızla kapatma anlamında avantaj sunuyor.
10.11.2023 Milliyet Executive
Çin, yuanın aşırı değerlenmesini önleyecek
Çin, yuanın aşırı değerlenmesini önleyecek Çin Merkez Bankası (PBOC) Başkanı Pan Gongsheng, yuanın döviz kurları karşısında aşırı değerlenmesinin engelleneceğini söyledi.
8.11.2023 Uzmanpara
Kraliçe Camilla pazar gezdi, alışveriş yaparken parası bitti!
Kraliçe Camilla pazar gezdi, alışveriş yaparken parası bitti! Kraliçe II. Elizabeth'in 8 Eylül 2022 tarihinde hayatını kaybetmesiyle tahta geçen Kral III. Charles ile eşi Camilla Parker Bowles, resmi görüşmeler için Kenya'ya gitti. Burada pazar gezerek Noel alışverişi yapan Kraliçe Camilla'nın parası bitince, asistanı devreye girmek zorunda kaldı.
3.11.2023 Cadde
Yıl sonu enflasyon tahmini belli oldu! Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan önemli açıklamalar
Yıl sonu enflasyon tahmini belli oldu! Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan önemli açıklamalar Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 2023 yılının son enflasyon raporunu açıkladı. Erkan açıklamasında enflasyon tahminlerini paylaştı.
2.11.2023 Haberler
Yıl sonu enflasyon tahmini belli oldu! Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan önemli açıklamalar
Yıl sonu enflasyon tahmini belli oldu! Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan önemli açıklamalar Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 2023 yılının son enflasyon raporunu açıkladı. Erkan açıklamasında enflasyon tahminlerini paylaştı. Erkan, "Dijital para 1. faz çalışmaları raporunun yıl sonuna kadar yayınlanmasını planlıyoruz. İkinci fazda, 2024'te hukuki, iktisadi güvenlik boyutları ele alınacak" dedi.
2.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sepet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.