Simone Kaslowski

Simone Kaslowski

Son dakika Simone Kaslowski haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Simone Kaslowski gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Simone Kaslowski haber sayfamızda...

Simone Kaslowski

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 107 simone kaslowski haberi bulunmuştur.
Yeni başkan Turan
Yeni başkan Turan Türkiye Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) yeni başkanı Orhan Turan oldu.
30.03.2022 Ekonomi
TÜSİAD’da görev değişimi! Yeni Başkan Orhan Turan oldu
TÜSİAD’da görev değişimi! Yeni Başkan Orhan Turan oldu Türkiye Sanayici ve İş insanları Derneği (TÜSİAD) Başkanlığı'na Orhan Turan seçildi. Turan daha önceden TÜRKOFED'de Başkan olarak görev yapıyordu.
29.03.2022 Ekonomi
Toplumsal Cinsiyet Eşitliği: Hemen, Şimdi!
Toplumsal Cinsiyet Eşitliği: Hemen, Şimdi! Global Compact Türkiye, TÜSİAD, İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD Türkiye), TÜRKONFED, KAGİDER, Yönetim Kurulunda Kadın Derneği ve %30 Kulübü iş birliği ile “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Hemen Şimdi!” etkinliği gerçekleşti. İş dünyasının önde gelen temsilcileri, düzenlenen etkinlikte toplumsal cinsiyet eşitliği için bugünden atabileceği somut adımları tartıştı ve iyi örneklerini paylaştı.
7.03.2022 Ekonomi
Hazine Bakanı Nebati TÜSİAD’la görüştü
Hazine Bakanı Nebati TÜSİAD’la görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ile beraberindeki heyeti bakanlıkta kabul etti.
12.01.2022 Ekonomi
Bakan Nebati TÜSİAD heyeti ile görüştü
Bakan Nebati TÜSİAD heyeti ile görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, iş dünyası ile bir araya gelme hedefiyle yaptığı buluşmalar kapsamında Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) heyeti ile bakanlık binası konferans salonunda bir araya geldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Nebati, "İş dünyası temsilcileri ile görüşmelerimize devam ediyoruz, bugün de TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski ve heyeti ile bir araya geldik." dedi.
11.01.2022 Ekonomi
Yeşil dönüşüme hazır mısınız?
Yeşil dönüşüme hazır mısınız? Türk iş dünyasına yeşil dönüşüm amacıyla atılan adımları sorduk... Bu adımlar verimlilik artışı, rekabetçilik, istihdam ve katma değer gibi potansiyel avantajları beraberinde getirebilir...
13.01.2022 Milliyet Executive
‘Milliyet Executive’ ile işte yeni bir bakış açısı
‘Milliyet Executive’ ile işte yeni bir bakış açısı Milliyet Gazetesi bu çarşamba okurlarının karşısına yeni dergisi 'Milliyet Executive' ile çıkıyor. İş dünyasının, yöneticilerin ve kariyer hedefi olan herkesin ilgiyle okuyacağı Milliyet Executive, her ayın ilk çarşambası iş ve çalışma yaşamının merak edilenlerini, kritik analizleri ve yeni trendleri okurlarıyla paylaşacak.
3.01.2022 Ekonomi
İş dünyasıyla ilk buluşma
İş dünyasıyla ilk buluşma Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bakanlık görevine geldikten sonra iş insanlarıyla ilk buluşmasını dün gerçekleştirdi.
12.12.2021 Ekonomi
‘Rekabetçi bir Türkiye için ikiz dönüşüm’
‘Rekabetçi bir Türkiye için ikiz dönüşüm’ Sektörel Dernekler Federasyonu (SEDEFED) tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Rekabet Kongresi, kamu, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile alanında uzman isimleri bir araya getirdi.
24.11.2021 Ekonomi
‘Sadece hızlı değil, istihdam yaratan, yeşil ve adil büyüme’
‘Sadece hızlı değil, istihdam yaratan, yeşil ve adil büyüme’ Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Tuncay Özilhan, “İklim değişikliğinin korkutucu sonuçları ve deprem bölgesinde olmamız, eski politikalarla devamı olanaksız kılıyor. Çevreci bir Türkiye hedefi için önlemleri hızla almalıyız” dedi.
20.10.2021 Ekonomi
Emine Erdoğan'dan, Sıfır Atık Zirvesi 2021'e videolu mesaj: Tüm girişimlerin yanında olacağım
Emine Erdoğan'dan, Sıfır Atık Zirvesi 2021'e videolu mesaj: Tüm girişimlerin yanında olacağım Emine Erdoğan, küresel ısınmanın sadece insan yaşamını değil, bütün ekosistemi etkilediğini ve tabiatın dengesini bozduğunu belirterek, "Birçok canlı türü yok olmakta, emanet aldığımız dünya, çocuklarımıza eksilerek kalmaktadır. Dünya bir bütün. Biz, insanoğlu da onun emanetçisiyiz. Yüksek bir çevre ahlakıyla onu korumalı, emaneti eksiksiz teslim etmek için etkin çevre politikaları geliştirmeli ve uygulamalıyız." dedi.
15.10.2021 Haberler
Emine Erdoğan'dan, Sıfır Atık Zirvesi 2021'e videolu mesaj: Tüm girişimlerin yanında olacağım
Emine Erdoğan'dan, Sıfır Atık Zirvesi 2021'e videolu mesaj: Tüm girişimlerin yanında olacağım Emine Erdoğan, küresel ısınmanın sadece insan yaşamını değil, bütün ekosistemi etkilediğini ve tabiatın dengesini bozduğunu belirterek, "Birçok canlı türü yok olmakta, emanet aldığımız dünya, çocuklarımıza eksilerek kalmaktadır. Dünya bir bütün. Biz, insanoğlu da onun emanetçisiyiz. Yüksek bir çevre ahlakıyla onu korumalı, emaneti eksiksiz teslim etmek için etkin çevre politikaları geliştirmeli ve uygulamalıyız." dedi.
15.10.2021 Siyaset
Genç girişimine 100 bin TL destek
Genç girişimine 100 bin TL destek Erken aşama girişimcilik programı TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!’ın 2021 finalinde, programın 100.000 TL finansal desteğini denizlerdeki plastik kirliliğini azaltmak amacıyla biyo-bozunur ağ ve halat üreten Marna girişimi kazandı.
9.10.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Daha fazla yatırım çekmek için hazırız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Daha fazla yatırım çekmek için hazırız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Dünyanın dört bir yanından daha fazla yatırımı ülkemize çekmek için Türkiye olarak hazırız, yeni fırsatlarla, salgın sonrası dünya ekonomisinde yerimizi almaya hazırlıklıyız. Attığımız adımlarla hem ülkemizdeki mevcut uzun vadeli dış yatırımların daha da büyümesini, hem de yeni dış yatırımların Türkiye'yi en iyi şekilde değerlendirmesini arzu ediyoruz" dedi.
4.10.2021 Ekonomi
'Küresel para politikası yön değiştiriyor'
'Küresel para politikası yön değiştiriyor' Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, küresel para politikasının yön değiştirmeye başladığına dair sinyallerin net olduğunu belirterek, "Kovid-19 krizi başladığından bu yana görülen küresel parasal destekler artık azalmaya başlayacak." değerlendirmesinde bulundu.
23.09.2021 Uzmanpara
Atığın yüzde 95’ini plastik oluşturuyor
Atığın yüzde 95’ini plastik oluşturuyor Global Compact Türkiye, İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD Türkiye) ve Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) iş birliğiyle plastik kirliliğini önleme hedefiyle hayata geçirilen İş Dünyası Plastik Girişimi’nin (İPG) “Plastik Taahhütleri Rehberi” çevrim içi gerçekleştirilen bir programla tanıtıldı.
21.09.2021 Ekonomi
Oktay, TÜSİAD heyetini kabul etti
Oktay, TÜSİAD heyetini kabul etti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı (TÜSİAD) Simone Kaslowski ve beraberindeki heyeti kabul etti.
5.08.2021 Siyaset
İş dünyası tek ses
İş dünyası tek ses 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde iş dünyasından birlik ve beraberlik mesajları geldi. İş dünyası temsilcileri demokrasinin, ekonomi için şart olduğunu vurguladı.
15.07.2021 Ekonomi
İş dünyasından "milli birlik ve beraberlik" mesajı
İş dünyasından "milli birlik ve beraberlik" mesajı İş dünyası temsilcileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk milletinin demokrasiden yana tavır alarak, yönetimi belirleme gücüne sahip çıktığını belirterek, milli birlik ve beraberlik mesajı verdi.
14.07.2021 Ekonomi
Veri merkezleri için yeni teşvikler geliyor
Veri merkezleri için yeni teşvikler geliyor Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile veri merkezlerine çok büyük teşvikler verilmesine ilişkin bir çalışma yaptıklarını açıkladı
9.06.2021 Ekonomi
TÜSİAD’dan 100 bin kişiye teknolojik uzmanlık eğitimi
TÜSİAD’dan 100 bin kişiye teknolojik uzmanlık eğitimi Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), Türkiye’nin sahip olduğu yetkinlik potansiyelini ortaya çıkarmak ve dijital dönüşümü desteklemek için başlattığı “İşim Gücüm Geleceğim” projesini tanıttı. TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski, toplantıda, “Proje ile ülkemizde teknoloji üretim ve kullanma yetkinliğinin artırılması vizyonuna paralel olarak iş gücünün bu dönüşüme ayak uydurması konusunda katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
1.06.2021 Ekonomi
‘Sisteme kilit’ uyarısı...
‘Sisteme kilit’ uyarısı... Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, karşılığı olan çeklerin ödenmemesinin bütün sistemi kilitlediğini belirterek, “Bu sorunun acilen çözülmesini, tüm iş dünyamız adına talep ediyoruz” ifadesini kullandı.
1.05.2021 Ekonomi
İklim değişikliği için el ele
İklim değişikliği için el ele İklim değişikliği ve kuraklıkla mücadele konusunda TBMM, bakanlıklar, üniversiteler, meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve bilim insanları siyasi görüş ayrımı gözetmeden el ele veriyor. Greta destekçileri de incelenecek.
6.04.2021 Gündem
TÜSİAD’dan TL’ye güven mesajı...
TÜSİAD’dan TL’ye güven mesajı... Son dakika haberlere göre, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski, “TL’ye, kaybettiği güveni mutlaka yeniden kazandırmalıyız. Aksi halde krizden çıkışımızın çok zorlaşacağı kanısındayız” dedi.
31.03.2021 Ekonomi
İş dünyasından gençlere tavsiyeler
İş dünyasından gençlere tavsiyeler Teknolojinin hakim olduğu yeni dünyada, bugün adını duymadığımız mesleklerin şimdiden istihdam garantisi var. Çünkü şirketler de değişimle birlikte bu mesleklere kapılarını açacak. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, “Hangi bölümü seçerseniz seçin dijital becerileri, eleştirel, yaratıcı düşünmeyi, takım çalışmasını geliştirebileceğiniz; sizi bu yönde teşvik edecek bir eğitim hayatı, bugün aklınıza gelmeyecek mesleklerin gelecekte kapısını açacaktır” dedi.
23.03.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Simone Kaslowski ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.