Tesla

Tesla

Son dakika Tesla haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tesla gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tesla haber sayfamızda...

Tesla

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.883 tesla haberi bulunmuştur.
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde'
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde' Tanıtıldığı günden bu yana gerek ilginç tasarımı ve reklam çalışmalarıyla zaman zaman gündem olan Tesla Cybertruck, birçok dünyaca ismin garajında görmek istediği bir akıma dönüştü. Dayanıklılık konusunda da oldukça iddialı olan ve Elon Musk tarafından kurşun geçirmez olarak tanımlanan Cybertruck, çeşitli testlerde de başrolü oynuyor.
13.03.2024 Yaşam
‘Grok’ savaşı!
‘Grok’ savaşı! Yine zirveye oynayan Elon Musk, kendisinin yapay zeka sohbet robotu Grok’u öne geçirmek için rakipleri ChatGPT ve Gemini’yi batırmaya çalışıyor!
3.03.2024 Dünya
Tesla 100 km’ye 1 saniyede çıkacak
Tesla 100 km’ye 1 saniyede çıkacak Elon Musk, Tesla’nın yıllardır üzerinde çalıştığı Roadster performans otomobilin bu yıl tanıtılacağını, seneye de ilk teslimatların yapılacağını söyledi.
1.03.2024 Otomobil
Apple 'gizli' elektrikli otomobil üretme planını iptal etti
Apple 'gizli' elektrikli otomobil üretme planını iptal etti Apple'ın son 10 yıldır "milyarlarca dolar harcayıp en az 2 bin çalışanı görevlendirdiği" elektrikli otomobil üretme planını rafa kaldırdığı bildirildi.
28.02.2024 Dünya
Çin’de ucuz mini-EV çılgınlığı
Çin’de ucuz mini-EV çılgınlığı Çin’in fakir bölgelerinde trafikte dolaşan minik elektrikli arabalar, ucuz ve neşeli tasarımlarıyla ülkenin göz ardı edilen şehirlerindeki elektrikli araç devrimine renk katıyor.
24.02.2024 Otomobil
Togg gelişimi hızlandırdı
Togg gelişimi hızlandırdı Togg otomobil pazarında Cumhuriyet tarihinin en yüksek satış adetlerine ulaşılırken, hibrit ve özellikle de tam elektrikli araçların satışlarında da ciddi bir patlama gözlendi.
19.02.2024 Otomobil
Tesla, Almanya fiyatlarını yükseltti
Tesla, Almanya fiyatlarını yükseltti Tesla, Model Y araçların Almanya satış fiyatlarını yükseltti.
13.02.2024 Uzmanpara
Tesla bazı otomobillerin fiyatlarını düşürdü
Tesla bazı otomobillerin fiyatlarını düşürdü Tesla Inc, ABD'de bazı Model Y otomobillerinin fiyatlarını 29 Şubat'a kadar geçici olarak düşürdü.
12.02.2024 Uzmanpara
Almanya'daki fabrikasında 6 bin araç üretti
Almanya'daki fabrikasında 6 bin araç üretti Tesla'nın Almanya'daki fabrikası parça sıkıntısı nedeniyle ocak ayı sonunda üretimi durdurmadan kısa bir süre önce ilk kez bir hafta içinde 6.000 otomobil üretti.
7.02.2024 Uzmanpara
‘Herkes beyin çipi için yalvaracak’
‘Herkes beyin çipi için yalvaracak’ ABD’li milyarder Elon Musk’ın Neuralink şirketi, ilk kez bir insana beyin çipi yerleştirdiklerini geçen hafta açıkladı.
5.02.2024 Dünya
Tesla, ABD'deki pil tesisini genişletiyor
Tesla, ABD'deki pil tesisini genişletiyor Tesla, lityum demir fosfat pillerin tedarik zincirini ABD'ye getirmek için Nevada'daki pil tesisini genişletiyor.
1.02.2024 Uzmanpara
Elon Musk’ın servetine mahkeme tırpanı geldi!
Elon Musk’ın servetine mahkeme tırpanı geldi! ABD’de bir mahkeme elektrikli araç devi Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın 56 milyar dolarlık tazminat paketini geçersiz kılabilecek bir karar aldı.
1.02.2024 Ekonomi
İnsana çip taktı kontrolü ele aldı! ‘Süper insana doğru ilk adım’
İnsana çip taktı kontrolü ele aldı! ‘Süper insana doğru ilk adım’ Elon Musk, kendisine ait Neuralink şirketinin ilk kez bir insanın beynine çip yerleştirdiğini duyurdu. Çip takılan hastanın iyileşmekte olduğu da belirtildi.
31.01.2024 Ekonomi
Elon Musk duyurdu: İlk kez insan beynine çip yerleştirildi!
Elon Musk duyurdu: İlk kez insan beynine çip yerleştirildi! Tesla ile SpaceX'in kurucusu, sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, insan beynini bilgisayara bağlamaya çalışan projesinde yeni bir aşamaya ulaştıklarını duyurdu.
30.01.2024 Dünya
Milyarderler tahtı yine ‘lüks’ün oldu
Milyarderler tahtı yine ‘lüks’ün oldu Lüks tüketim ürünleri grubu LVMH Başkanı Fransız iş insanı Bernard Arnault, ABD’li iş insanı Elon Musk’ı geride bırakarak tekrar ‘dünyanın en zengin insanı’ unvanını aldı.
30.01.2024 Ekonomi
Tesla hisselerinde sert kayıp
Tesla hisselerinde sert kayıp Tesla hisseleri beklentileri yakalayamayan dördüncü çeyrek sonuçlarının ardından yüzde 12 düştü.
26.01.2024 Uzmanpara
Tesla, 4. çeyrekte beklentileri karşılayamadı
Tesla, 4. çeyrekte beklentileri karşılayamadı Tesla, mali yılının 4. çeyreğinde de analist beklentilerini karşılayamadı.
25.01.2024 Uzmanpara
Borsa güne düşüşle başladı
Borsa güne düşüşle başladı Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.42 oranında düşüşle 7998 puan seviyesinden başladı.
17.01.2024 Uzmanpara
Avustralya'da konut başlangıçları geriledi
Avustralya'da konut başlangıçları geriledi Avustralya'da konut başlangıçları 2023 yılını düşüşle tamamladı.
17.01.2024 Uzmanpara
Tesla, Almanya'daki satış fiyatlarını indirdi
Tesla, Almanya'daki satış fiyatlarını indirdi Tesla, Model Y'nin bazı versiyonlarının Almanya'daki satış fiyatlarını düşürdü.
17.01.2024 Uzmanpara
Almanya’da enflasyon yükseldi
Almanya’da enflasyon yükseldi Almanya’da aralık ayında enflasyon aylık ve yıllık bazda yükseliş gösterdi.
16.01.2024 Uzmanpara
Elon Musk, şirketinin insansı robotunun tişört katladığı anları paylaştı
Elon Musk, şirketinin insansı robotunun tişört katladığı anları paylaştı Elon Musk, CEO'su olduğu Tesla şirketinin geliştirdiği Optimus isimli insansı robotun tişört katladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.
16.01.2024 Dünya
Musk, Tesla üzerinde daha fazla kontrol istiyor
Musk, Tesla üzerinde daha fazla kontrol istiyor Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Tesla üzerinde daha da fazla kontrol sahibi olmak istiyor.
16.01.2024 Uzmanpara
‘Küresel eşitsizlik uçurumu büyüyor’ uyarısı: İlk dolar trilyoneri 10 yıla ortaya çıkar
‘Küresel eşitsizlik uçurumu büyüyor’ uyarısı: İlk dolar trilyoneri 10 yıla ortaya çıkar Oxfam raporuna göre dünyada en zengin beş kişinin serveti 2020’den bu yana iki katına çıkarken 5 milyar insan ise daha da yoksullaştı. Dünya yaklaşık 10 yıl içinde ilk dolar trilyonerine sahip olacak ancak yoksulluk 229 yıl ortadan kaldırılamayacak.
16.01.2024 Ekonomi
Elon Musk görüntüleri paylaştı! 'Optimus tişört katlıyor'
Elon Musk görüntüleri paylaştı! 'Optimus tişört katlıyor' Elon Musk, CEO'su olduğu Tesla şirketinin geliştirdiği Optimus isimli insansı robotun tişört katladığı anları paylaştı.
15.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tesla ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.