Tuma Çelik

Tuma Çelik

Son dakika Tuma Çelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tuma Çelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tuma Çelik haber sayfamızda...

Tuma Çelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 67 tuma çelik haberi bulunmuştur.
TBMM'de 'Kürtçe konuşma' gerginliği
TBMM'de 'Kürtçe konuşma' gerginliği TBMM Genel Kurulu'nda; Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, 2023 Yılı Bütçesi'nin görüşmeleri sırasında 'Kürtçe konuşma' gerginliği yaşandı. HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer'in, bakanlıkların bütçeleri ile ilgili konuşmasını Kürtçe yapması üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 'Anlamıyoruz denilenleri' diyerek tepki gösterdi. Mikrofonun sesini kısarak Taşçıer'in konuşmasına engel olan Meclis Başkanvekili Haydar Akar ise "Birçok arkadaşımın farklı farklı ana dilleri var. Bir cümle söyleyebilir, iki cümle söyleyebilir ama konuşmanın tümünü yapamaz arkadaşlar" diyerek uyarı yaptı.
6.12.2022 Gündem
Meclis'teki dokunulmazlık dosyası 1691'e ulaştı
Meclis'teki dokunulmazlık dosyası 1691'e ulaştı TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu'na 27'nci dönemde 196 milletvekili hakkında 1691 dokunulmazlık dosyası geldi. Bu dönemdeki fezleke sayısının Meclis tarihindeki en yüksek rakam olduğu belirtildi.
27.08.2022 Siyaset
Tuma Çelik'e 'cinsel saldırı' davasında beraat
Tuma Çelik'e 'cinsel saldırı' davasında beraat HDP'den ihraç edilen Mardin Milletvekili Tuma Çelik, D.K. adlı kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılandığı davada delil yetersizliğinden beraat etti.
14.04.2021 Gündem
Tuma Çelik'in yargılandığı cinsel saldırı davasında tanıklar dinlenecek
Tuma Çelik'in yargılandığı cinsel saldırı davasında tanıklar dinlenecek Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in, 31 Mart yerel seçim çalışmaları sırasında tanıştığı D.K. adlı kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, tanıkların dilenmesi için duruşmayı erteledi.
12.03.2021 Gündem
Tuma Çelik'in 'cinsel saldırı' davasında yargılanmasına başlandı
Tuma Çelik'in 'cinsel saldırı' davasında yargılanmasına başlandı Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in, 31 Mart yerel seçim çalışmaları sırasında tanıştığı D.K. adlı kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılanmasına başlandı. Basına kapalı görülen duruşmada, 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası talep edilen Çelik'in suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.
24.02.2021 Gündem
Tuma Çelik’in mesajları iddianameye girdi
Tuma Çelik’in mesajları iddianameye girdi Mardin Bağımsız Milletvekili, eski HDP’li Tuma Çelik hakkında “nitelikli cinsel saldırı” suçundan 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istenen iddianamede, Çelik ile müşteki D.K.’nın mesajlaşmalarına yer verildi.
14.01.2021 Siyaset
Son dakika! Eski HDP Milletvekili Tuma Çelik hakkındaki iddianame kabul edildi
Son dakika! Eski HDP Milletvekili Tuma Çelik hakkındaki iddianame kabul edildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Mardin Bağımsız Milletvekili, eski HDP'li Tuma Çelik hakkında "nitelikli cinsel saldırı" suçundan hazırlanan iddianame kabul edildi.
8.01.2021 Siyaset
‘Nitelikli cinsel saldırı’dan iddianame
‘Nitelikli cinsel saldırı’dan iddianame Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından eski HDP’li Tuma Çelik hakkında, “nitelikli cinsel saldırı” suçundan yürütülen soruşturmanın tamamlandığı ve bu kapsamda, Ankara Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilmek üzere iddianame hazırlandığı kaydedildi.
31.12.2020 Gündem
Son dakika! Savcılık Tuma Çelik hakkında 'cinsel saldırı' suçundan iddianame hazırladı
Son dakika! Savcılık Tuma Çelik hakkında 'cinsel saldırı' suçundan iddianame hazırladı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca eski HDP Milletvekili Tuma Çelik hakkında "nitelikli cinsel saldırı" suçundan iddianame hazırlandı.
30.12.2020 Gündem
TBMM’ye 23 milletvekilinin dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
TBMM’ye 23 milletvekilinin dokunulmazlık dosyaları sevk edildi HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın da aralarında bulunduğu 23 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
12.12.2020 Siyaset
Meclis’te taciz tartışması
Meclis’te taciz tartışması TBMM Genel Kurulu’nda Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın 2021 bütçe görüşmelerinde, “cinsel taciz” tartışması yaşandı.
12.12.2020 Gündem
Çelik’in kan ve doku örnekleri alındı
Çelik’in kan ve doku örnekleri alındı “Nitelikli cinsel saldırı” ve “tehdit” suçlamaları nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik, kan ve doku örneklerinin alınmasının ardından savcılığa ifade verdi.
4.11.2020 Siyaset
Dokunulmazlığı kaldırılan Tuma Çelik'ten kan ve doku örneği alındı!
Dokunulmazlığı kaldırılan Tuma Çelik'ten kan ve doku örneği alındı! Hakkındaki 'nitelikli cinsel saldırı' ve 'tehdit' suçlaması nedeniyle dokunulmazlığı kaldırılan bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in, soruşturma kapsamında kan ve doku örneği alındı.
3.11.2020 Gündem
Tuma Çelik kararı Resmi Gazete'de!
Tuma Çelik kararı Resmi Gazete'de! Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
9.10.2020 Siyaset
Tuma Çelik'in yasama dokunulmazlığının kaldırılması kararı Resmi Gazete'de
Tuma Çelik'in yasama dokunulmazlığının kaldırılması kararı Resmi Gazete'de Hakkında "nitelikli cinsel saldırı" ve "tehdit" suçlamasıyla fezleke düzenlenen Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin TBMM kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
8.10.2020 Siyaset
Son dakika... Bakan Gül: Yargının 'pardon' deme lüksü yok
Son dakika... Bakan Gül: Yargının 'pardon' deme lüksü yok Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 'Türk milleti adına karar veren yargı Türk milletine sırtını dönemez. Yargının 'pardon' deme lüksü yoktur. (Ben yargıyım hesap vermem) anlayışı asla kabul edilemez.' dedi. AİHM'in, Ermenistan’ın başvurusu üzerine verdiği karara ilişkin Bakan Gül, 'Siyasi ve asla ülkemizden bilgi dahi alınmadan verilmiş bir karardır' dedi. Gül, AYM ile ilgili olarak ise, 'Demokrasi ve hukukun üstünlüğüne kavuşmak içi her türlü değişiklik yapılabilir. Bunu yapacak olan da milletin seçtiği parlamentodur' ifadelerine yer verdi.
8.10.2020 Siyaset
Dokunulmazlığı kaldırıldı
Dokunulmazlığı kaldırıldı TBMM Genel Kurulu’nda, hakkında “nitelikli cinsel saldırı” ve “tehdit” suçlamasıyla fezleke düzenlenen Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik’in yasama dokunulmazlığı kaldırıldı.
8.10.2020 Siyaset
Tuma Çelik'in vekilliği düşürüldü
Tuma Çelik'in vekilliği düşürüldü TBMM Genel Kurulunda, hakkında "nitelikli cinsel saldırı" ve "tehdit" suçlamasıyla fezleke düzenlenen Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in yasama dokunulmazlığı kaldırıldı.
7.10.2020 Televizyon
Son dakika! Tuma Çelik'in yasama dokunulmazlığı kaldırıldı
Son dakika! Tuma Çelik'in yasama dokunulmazlığı kaldırıldı Gelen son dakika haberine göre; TBMM Genel Kurulunda, hakkında "nitelikli cinsel saldırı" ve "tehdit" suçlamasıyla fezleke düzenlenen Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in yasama dokunulmazlığı kaldırıldı.
7.10.2020 Siyaset
‘Dokunma’ kararı Genel Kurul’a kaldı
‘Dokunma’ kararı Genel Kurul’a kaldı TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, hakkında “nitelikli cinsel saldırı” ve “tehdit” suçlamasıyla fezleke düzenlenen HDP’den ihraç edilen Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik’in yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına karar verdi.
3.10.2020 Siyaset
Son dakika! Tecavüzle suçlanan Tuma Çelik'in dokunulmazlığı kaldırıldı
Son dakika! Tecavüzle suçlanan Tuma Çelik'in dokunulmazlığı kaldırıldı TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, hakkında "nitelikli cinsel saldırı" ve "tehdit" suçlamasıyla fezleke düzenlenen Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına karar verdi.
2.10.2020 Gündem
TBMM yeni yasama yılına başlıyor! Gündem çok yoğun
TBMM yeni yasama yılına başlıyor! Gündem çok yoğun Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 2 aylık tatilin ardından yasama çalışmalarına bugün yeniden başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel oturumla toplanacak Meclis Genel Kurulu'na hitap edecek.
1.10.2020 Gündem
Son dakika... TBMM Başkanı Şentop'tan idam cezası açıklaması
Son dakika... TBMM Başkanı Şentop'tan idam cezası açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop son dakika açıklamalarda bulundu. Şentop, 'Taammüden adam öldürme suçları, küçüklere, kadınlara karşı işlenen cinsel suçlarla ilgili idam cezasının düşünülebileceği kanaatindeyim' dedi.
29.09.2020 Siyaset
Son dakika... Tuma Çelik'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin rapor TBMM'de!
Son dakika... Tuma Çelik'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin rapor TBMM'de! Gelen bir son dakika haberine göre, TBMM Hazırlık Komisyonu, 'nitelikli cinsel saldırı' ile suçlanan ve HDP'den ihraç edilen Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in dokunulmazlığının kaldırılması yönündeki raporunu tamamlayarak, Adalet Anayasa Karma Komisyonu'na sundu.
3.09.2020 Siyaset
Çelik’in yurt dışı yasağı sürecek
Çelik’in yurt dışı yasağı sürecek Hakkındaki, “Nitelikli cinsel saldırı” ve “tehdit” suçlaması nedeniyle dokunulmazlığının kaldırılması istenen Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik’in yurt dışı çıkış yasağının kaldırılması için yaptığı itiraz reddedildi.
3.09.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tuma Çelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.