Muharrem İnce: Türkiye’yi karış karış gezmeye başlayacağım
Muharrem İnce: Türkiye’yi karış karış gezmeye başlayacağım CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, “Henüz ortada parti yok ama biz de yüzde 50 artı 1 oy alacağız. Şu bir, iki ay içinde otobüsün üzerine çıkıp, Türkiye’yi karış karış gezmeye başladığımda, sonbahardan itibaren herkes ne olduğunu görecek zaten. Biz bunu başaracağız” dedi.
22.03.2021 Siyaset
Son dakika haberi: Muharrem İnce'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar
Son dakika haberi: Muharrem İnce'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar Son dakika haberine göre, Muharrem İnce, CHP’den istifa etme sürecini, başlattığı yeni oluşumu ve siyasetin gündeminde öne çıkan gelişmeleri Ahmet Hakan’la Tarafsız Bölge’de değerlendirdi. Muharrem İnce, 'Beştepe'ye giden CHP'li iddialarına dair flaş açıklamalarda bulundu.
3.03.2021 Gündem
Son dakika... Muharrem İnce açıkladı: İki seçenek masada
Son dakika... Muharrem İnce açıkladı: İki seçenek masada Parti kurma çalışmalarını sürdüren CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisi ile birlikte hareket eden isimlerle Ankara'da otelde bir araya geldi. İnce, "Önümüzdeki günlerde partinin ismi, logosu, müziği, tüzüğü, programını açıklayacağız" dedi. Öte yandan parti genel merkezi binasını tutulduğu ve parti ismi için 2 seçeneğin masada olduğu öğrenildi.
24.02.2021 Siyaset
Son dakika... CHP'den istifa etti perde arkasını anlattı: Kılıçdaroğlu reddetti!
Son dakika... CHP'den istifa etti perde arkasını anlattı: Kılıçdaroğlu reddetti! Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi'nde 3 milletvekilinin istifasının ardından arabulucu olarak eski genel başkanlarla istişarelerde bulunan ama netice alamayınca CHP'den istifa eden eski vekil Mevlüt Dudu, önerilerinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından reddedildiğini söyledi.
13.02.2021 Siyaset
İstifa eden Muharrem İnce'ye CHP'den ilk cevap
İstifa eden Muharrem İnce'ye CHP'den ilk cevap CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti ile yollarını ayırdığını açıklayan Muharrem İnce'ye tepki göstererek, "CHP asırlık bir çınardır. Bu partinin gerçek evladı olduğunu iddia edenlerin, CHP'yi Cumhur İttifakı ağzıyla suçlayarak partiden ayrılmalarını doğru bulmuyoruz" dedi.
8.02.2021 Siyaset
Son Dakika: Muharrem İnce CHP'den istifa ettiğini açıkladı
Son Dakika: Muharrem İnce CHP'den istifa ettiğini açıkladı Gelen son dakika haberine göre; Parti kurma çalışmalarını sürdüren CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin e-Devlet üzerinden yaptığı CHP'den istifa başvurusu onaylandı.
8.02.2021 Siyaset
İnce: CHP yönetimi militan bir anlayış içerisinde
İnce: CHP yönetimi militan bir anlayış içerisinde CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP yönetiminin militan bir anlayış içerisinde olduğunu belirterek, “Onlardan değilseniz, onları desteklemiyorsanız belediye meclis üyesi yapmazlar sizi. Bu kafayla giderlerse partiyi baraja taktırırlar. Bundan da hiç kuşkum yok" dedi.
4.12.2020 Siyaset
Muharrem İnce CNN TÜRK'te açıkladı: 3 ayda bir iftira atıyorlar
Muharrem İnce CNN TÜRK'te açıkladı: 3 ayda bir iftira atıyorlar Memleket Hareketi'ni başlatan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan 'Tarafsız Bölge' programına katıldı. 2018'de CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan İnce, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin önemki açıklamalarda bulundu.
11.11.2020 Siyaset
Fotoğraf karesinden çıkarılan İnce: Partide bölücü kimmiş herkes gördü
Fotoğraf karesinden çıkarılan İnce: Partide bölücü kimmiş herkes gördü Eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, dün Sakarya ve Kocaeli ziyaretleri öncesinde Yalova’daki evinde açıklamalarda bulundu. İnce, gazeteci Bekir Coşkun’un cenaze töreninde Kılıçdaroğlu’nun solunda yer tuttuğu fotoğraf karesinin, kendisinin bulunduğu bölüm kesilerek paylaşmasına tepki gösterdi.
23.10.2020 Siyaset
Gazeteci Bekir Coşkun için Ankara'da tören düzenlendi
Gazeteci Bekir Coşkun için Ankara'da tören düzenlendi Ankara’da, hayatını kaybeden gazeteci Bekir Coşkun'un (75) cenazesi, düzenlenen töreninin ardından Şanlıurfa'ya gönderildi.
20.10.2020 Gündem
Son dakika! Kaftancıoğlu’ndan Ayasofya yanıtı: ‘Muharrem Bey herkesin yerine Ayasofya'ya gider’
Son dakika! Kaftancıoğlu’ndan Ayasofya yanıtı: ‘Muharrem Bey herkesin yerine Ayasofya'ya gider’ Gelen son dakika haberine göre; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, dün sabah Emirgan Korusu’nda köşe yazarlarıyla kahvaltıda buluşup gündemi değerlendirdi.
19.07.2020 Siyaset
CHP, 56. kurultayı için gün sayıyor
CHP, 56. kurultayı için gün sayıyor Kuruluşundan bugüne 36 olağan ve 19 olağanüstü kurultay gören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na 7 genel başkanın görev yaptığı CHP, 37. Olağan Kurultay için gün sayıyor.
9.03.2020 Siyaset
Toprak Dede’yi toprağa uğurladık
Toprak Dede’yi toprağa uğurladık Erozyonla mücadelesi ve doğanın korunmasına yönelik çalışmalarıyla ‘Toprak Dede’ olarak sevilen Hayrettin Karaca son yolculuğuna uğurlandı.
23.01.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu’nun dayısı Ankara’da toprağa verildi
Kılıçdaroğlu’nun dayısı Ankara’da toprağa verildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dayısı Hasan Ali Gündüz’ün cenaze törenine katıldı.
8.12.2019 Siyaset
Son dakika... Muharrem İnce'den Rahmi Turan ve Talat Atilla'ya suç duyurusu
Son dakika... Muharrem İnce'den Rahmi Turan ve Talat Atilla'ya suç duyurusu Eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittiği" iddasıyla kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan ile bir internet sitesinin sahibi Talat Atilla'ya manevi tazminat davası açtı.
26.11.2019 Gündem
İstanbul, Ankara, İzmir seçim sonuçları! (Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri)
İstanbul, Ankara, İzmir seçim sonuçları! (Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri) İstanbul, Ankara, İzmir seçim sonuçları açıklandı. İstanbul, İzmir ve Ankara'da seçim sonuçları heyecanla bekleniyordu ve açıklandı. Milyonlarca vatandaş merakla seçim sonuçlarını milliyet.com.tr'den takip ediyor. Peki İstanbul, Ankara, İzmir'de seçim sonuçları nasıl çıktı?
25.06.2018 Gündem
Son dakika! Bozdağ'dan İnce'ye FETÖ yanıtı
Son dakika! Bozdağ'dan İnce'ye FETÖ yanıtı Adalet Bakanlığı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile ilgili olarak bugüne kadar yedi ayrı iade talepnamesi ve her bir talepnameye konu suçlar bakımından tutuklama taleplerinin ABD makamlarına usulüne uygun bir şekilde iletildiğini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı için 6 aday yarışacak
Cumhurbaşkanlığı için 6 aday yarışacak Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) “100 bin imza ile cumhurbaşkanlığı adaylığı” için belirlediği sürenin dolmasıyla 24 Haziran’da cumhurbaşkanlığı için yarışacak isimler belli oldu.
9.05.2018 Siyaset
Muharrem İnce'den Karamollaoğlu'na ziyaret
Muharrem İnce'den Karamollaoğlu'na ziyaret CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti. Saadet Partisi Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.  İnce ve Karamollaoğlu, ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.
11.09.2019 Haberler
Muharrem İnce'den Karamollaoğlu'na ziyaret
Muharrem İnce'den Karamollaoğlu'na ziyaret CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti.
7.05.2018 Siyaset
İnce için başvuru
İnce için başvuru CHP Grup başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel, Engin Özkoç ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, YSK’ya Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusunu yaptı.
5.05.2018 Siyaset
Bahçeli’den İnce değerlendirmesi: MHP’ye en yüksek husumeti besledi
Bahçeli’den İnce değerlendirmesi: MHP’ye en yüksek husumeti besledi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye ilişkin yaptığı açıklamada “MHP’ye en yüksek husumeti besleyen bir şahıs CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olmuştur” değerlendirmesinde bulundu.
4.05.2018 Siyaset
Erdoğan’ın adaylık başvurusu yapıldı
Erdoğan’ın adaylık başvurusu yapıldı Cumhur İttifakı’nı oluşturan Ak Parti’nin Genel Başkanvekili Yıldırım ile MHP’nin Genel Başkanı Bahçeli dün birlikte YSK’ya giderek Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu bildirdi
4.05.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye hafta başında adaylık şifresi: Konuşmanı hazırla
Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye hafta başında adaylık şifresi: Konuşmanı hazırla CHP, Cumhurbaşkanı adayını Yalova Milletvekili Muharrem İnce olarak açıkladı. CHP, önce önceki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün “çatı aday” olması formülünde ısrar etti, sonrasında Ak Parti kurucularından Abdüllatif Şener, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici gibi isimler üzerinde yoğunlaştı.
4.05.2018 Siyaset
Bahçeli'den İnce'nin adaylığı ile ilgili ilk açıklama
Bahçeli'den İnce'nin adaylığı ile ilgili ilk açıklama MHP lideri Bahçeli "MHP'li sözde muhaliflere yardım eden şahıstır" açıklamasını yaptı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'nin cumhurbaşkanı  adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin adaylığına ilişkin, "MHP'ye en yüksek  husumeti besleyen bir şahıs CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olmuştur."  değerlendirmesinde bulundu.  Bahçeli, gazetecilerin CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'nin  adaylığıyla ilgili sorularını yanıtladı. Adaylıkla ilgili soruya Bahçeli, "MHP'ye en yüksek husumeti besleyen,  MHP'nin olağanüstü kurultay aşamasında sözde muhaliflere salon kiralanmasına  destek veren yardım eden bir şahıs, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olmuştur. Elbette  hayırlı olsun." cevabını verdi. Bahçeli, YSK önünde Başbakan Binali Yıldırım'a bu sorunun sorulduğunu,  ancak kendisinin açıklama yapmadığının hatırlatılması üzerine ise "Cumhur İttifakı tek sestir, tek sözdür. Bunun dışında başka bir şeye gerek yoktur." değerlendirmesinde bulundu.
11.09.2019 Haberler