Ölümünden sonra YouTube’da ünlenen Filistinli çocuk
Ölümünden sonra YouTube’da ünlenen Filistinli çocuk Avni Eldous adındaki Gazzeli çocuk, evinin 7 Ekim'de İsrail saldırılarında bombalanması sonucu hayatını kaybetmişti. Filistinli çocuğun hevesle kurduğu hayal ise, ölümünden sonra gerçek oldu.
26.12.2023 Dünya
Cambridge Analytica skandalı
Cambridge Analytica skandalı Alibaba, 2015 yılından bu yana Alibaba üzerinden satış yapan satıcıların rakip platformlarda satış yapmasını yasaklamakta ve bu platformlar tarafından düzenlenen promosyonlara katılımı engellemekteydi.
4.07.2023 Milliyet Rekabet
CHP'den Tanju Özcan kararı: Kesin ihraç istemi
CHP'den Tanju Özcan kararı: Kesin ihraç istemi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP’den kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Kararla ilgili konuşan Tanju Özcan, 'Değişim ve adalet için 3 Temmuz’da Bolu Meydanı’ndan Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne yürüyeceğim' dedi.
22.06.2023 Gündem
Yaraları birlikte saracağız
Yaraları birlikte saracağız İzmir’in köklü spor kulüpleri, 7.7’lik Kahramanmaraş depremi sonrası sivil toplum kuruluşu görevlerini yerine getirmek için kolları sıvadı. Camialar, tesislerini ve nüfuzlarını yardımlaşma adına kullanmaya başladı. AFAD koordinasyonunda stadyumlar, salonlar ve spor tesisleri ihtiyaç olan malzemeleri toplama alanlarına dönüştürüldü.
7.02.2023 Ege
Depremler devasa fay hattının ucunda oldu! USGS kilometre verdi
Depremler devasa fay hattının ucunda oldu! USGS kilometre verdi ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, Hint Okyanusu'nu geçip Kızıldeniz'den Anadolu'ya kadar sokulan büyük fay hattında meydana gelen depremlerin detaylarını paylaştı.
7.02.2023 Dünya
Karadeniz gazı martta evlerde
Karadeniz gazı martta evlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazını milli şebekeye bağlamak için şu anda harıl harıl çalışıldığını belirterek, “İnşallah milletimize taahhüt ettiğimiz şekilde mart ayı sonu itibarıyla Karadeniz gazını hanelere vermeye başlıyoruz” dedi.
28.01.2023 Gündem
Meclis'te seçim öncesi son yasama yılı! TBMM Başkanı Şentop'tan KKTC mesajı
Meclis'te seçim öncesi son yasama yılı! TBMM Başkanı Şentop'tan KKTC mesajı TBMM'de 27'nci Dönem 6'ncı Yasama Yılı başladı. Meclis Başkanı Mustafa Şentop, "Bu toprakları vatan, milletimizi bayındır kılmak; milli şerefimizi, şanlı bayrağımızı, büyük ve güçlü Türkiye davasını yükseltmek için gayret sarf eden her kim varsa bizimdir, vazgeçilmez milli değerimizdir. Selçuklu da bizimdir, Osmanlı da bizimdir, elbette ve mutlaka öncelikle Türkiye Cumhuriyeti bizimdir, hepimizindir" dedi. Şentop, Türkiye'nin Ersin Tatar'ın KKTC yaklaşımını desteklediğini de vurguladı.
1.10.2022 Siyaset
Bir devir kapandı
Bir devir kapandı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth 96 yaşında hayata veda etti. Halkın büyük sevgi beslediği Elizabeth’in ölümü ülkeyi yasa boğdu. Kraliçe’nin 70 yıllık saltanatının ardından İngiltere’de Kral 3. Charles dönemi başladı.
9.09.2022 Dünya
Pelin Akil'e sosyal medyadan hakaret eden şahsa para cezası!
Pelin Akil'e sosyal medyadan hakaret eden şahsa para cezası! 2016 yılında dünyaevine girdiği kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile mutlu bir evlilik sürdüren ikiz çocu annesi Pelin Akil Altan'a sosyal medya üzerinden hakaret içerikli mesaj gönderdiği gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis talebiyle yargılanan Habip B., 'Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret' suçundan adli para cezasına çarptırıldı.
9.09.2022 Cadde
Telefonun ucunda çaresiz değilsiniz
Telefonun ucunda çaresiz değilsiniz Her geçen gün yeni yöntemlerle ortaya çıkan dolandırıcıları ne kamu spotları ne teknoloji ne de polisiye tedbirler durduruyor. Türlü yollara başvurarak vatandaşların para ve mal varlığını ele geçiren şebekeler halkı tuzağa düşürmeye devam ediyor. Yazı dizimizle dolandırıcılara karşı alabileceğiniz tedbirleri aktaracağız.
28.06.2022 Gündem
Jessica May tatil sezonunu açtı
Jessica May tatil sezonunu açtı 'Yeni Gelin' (2017-2018) dizisi ile Türkiye'de şöhreti yakalayan, Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşı olmuştu. 28 yaşındaki güzel, fotoğrafçı eşi ile Bodrum'da denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Fit haliyle dikkat çeken May'i, Hüseyin Kara iskelede havluyla bekledi.
22.06.2022 Cadde
Erdoğan'ın sözleri sonrası Atina'da panik! Art arda küstah açıklamalar...
Erdoğan'ın sözleri sonrası Atina'da panik! Art arda küstah açıklamalar... İzmir Seferihisar'da gerçekleştirilen Efes-2022 Tatbikatı'nın ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan'a yönelik sarf ettiği "Adaları silahlandırmaktan vazgeçmeye davet ediyorum, şaka yapmıyorum" sözleri ülkede büyük yankı uyandırdı. Atina'yı panik sararken Yunan Başbakan Miçotakis'ten küstah açıklama gecikmedi.
10.06.2022 Dünya
Cemre Kemer'den Emir Medina paylaşımı: Canım benim!
Cemre Kemer'den Emir Medina paylaşımı: Canım benim! Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alan Cemre Kemer, vaktinin çoğunu eşi ve kızı Karla ile birlikte geçiriyor. Zaman zaman mutlu aile pozlarını da takipçilerinin beğenisine sunan Kemer, son paylaşımında Medina ile 10'uncu yıllarını kutladı.
9.06.2022 Cadde
Jessica May yeni kimliğiyle poz verdi
Jessica May yeni kimliğiyle poz verdi ‘Yeni Gelin’ (2017-2018) dizisiyle Türkiye’de şöhreti yakalayan, Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, geçtiğimiz mart ayında Türk vatandaşı olmuştu. Elinde Türk kimliğiyle basın mensuplarına poz veren genç oyuncu, son derece gururlu olduğunu söyledi.
3.06.2022 Cadde
SON DAKİKA : Skandal haritalar! Yunan medyası: Erdoğan Yunanistan'la cepheden bir çatışmayla yüz yüze
SON DAKİKA : Skandal haritalar! Yunan medyası: Erdoğan Yunanistan'la cepheden bir çatışmayla yüz yüze Son dakika haberlere göre, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Atina'ya destek açıklamasını manşetinden veren medya, 2020'deki sıcak yazın tekrarlanacağını belirtip 'Erdoğan her şey için kararlı görünüyor' dedi. Kathimerini ise, tüm Yunan büyükelçilikleri ve temsilciliklerine gönderilen haritaları manşetinden verdi.
2.06.2022 Dünya
İlkokulda katliam yapan katilin facebook paylaşımı ortaya çıktı
İlkokulda katliam yapan katilin facebook paylaşımı ortaya çıktı Lise hayatı boyunca sınıf arkadaşlarının hedefindeydi. Konuşması ve giyinişiyle sürekli alay edildi. Okuldan mezun olamayan ve çevresi tarafından "asosyal" olarak tanımlanan fast food restoranı çalışanı, satın aldığı otomatik silahlarla katliam yaptı. Öte yandan 18 yaşındaki Salvador Ramos'un, Texas eyaletindeki ilkokula düzenlediği saldırı öncesi Facebook hesabından saldırıya dair paylaşım yaptığı ortaya çıktı.
26.05.2022 Dünya
'Engellilerimiz destan yazıyor'
'Engellilerimiz destan yazıyor' Daha önce sporda kısıtlı varlık gösteren engellilerin bugün adeta destan yazdığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Engelli kardeşlerimiz hayatın her alanında sergiledikleri üstün başarılarla azim ve kararlılıkla hepimize örnek oluyorlar” dedi.
13.05.2022 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'nin hac kontenjanını Suudi Arabistan gelecek haftalarda açıklayacak
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'nin hac kontenjanını Suudi Arabistan gelecek haftalarda açıklayacak Ankara'da iftarda medya mensuplarıyla bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Suudi Arabistan'ın bu yıl hac ibadeti için ülke içinden ve dışından toplam 1 milyon ziyaretçiyi kabul edeceğini, ancak Türkiye’ye ayrılacak kontenjanla ilgili detayların gelecek haftalarda açıklanacağını söyledi.
13.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Rusya ve Ukrayna açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Rusya ve Ukrayna açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabulünde konuşma yaptı. Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasıyla ilgili ilk kez açıklama yapan Erdoğan, 'Ukrayna’da yaşayan herkesin can güvenliğinin sağlanması için üzerimize düşeni yapacağız. Askeri operasyonu kabul edilemez buluyor ve reddediyoruz. Uluslararası hukuka aykırı gördüğümüz bu adım; bölgenin barış, huzur ve istikrarına vurulmuş ağır bir darbedir.' dedi.
24.02.2022 Siyaset
Koo, Twitter'a rakip oldu!
Koo, Twitter'a rakip oldu! Sosyal medya devi Twitter'a Hindistan'dan rakip çıktı. Hindistan'ın kısa mesaj uygulaması Koo, tüm dünyaya yayılmayı hedefliyor.
5.02.2022 Teknoloji
KKTC Cumhurbaşkanı Milliyet’e konuştu: Kıbrıs, eski Kıbrıs değil!
KKTC Cumhurbaşkanı Milliyet’e konuştu: Kıbrıs, eski Kıbrıs değil! Milliyet'e değerlendirmelerde bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, seçim sonuçlarının kendisini rahatlattığını ve Rumların seçimleri, "Tatar kazandı" diye gördüğünü vurguladı. Tatar, Kapalı Maraş ve BM Genel Sekreteri’yle görüşmesine de değindi.
29.01.2022 Dünya
Usta oyuncunun bilinmeyen yönü! Hepsinde Fatma Girik imzası var
Usta oyuncunun bilinmeyen yönü! Hepsinde Fatma Girik imzası var Türk sinemasının dört yapraklı yonca'sında ilk veda... Kovid-19'a bağlı zatürre tedavisi gören usta oyuncu Fatma Girik çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Çok sayıda Kemal Sunal filminde yapımcı olarak görev yapan Girik, veliahtını ve hayattaki en büyük korkusunu yıllar önce bir röportajında açıklamıştı...
25.02.2022 Gündem
TFF Başkanı Nihat Özdemir ve spor camiasından yeni yıl mesajları
TFF Başkanı Nihat Özdemir ve spor camiasından yeni yıl mesajları Türk spor camiası, resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni yıl mesajları yayımladı.
31.12.2021 Futbol
Yaptırdığı estetik ameliyatlar kabusu oldu!
Yaptırdığı estetik ameliyatlar kabusu oldu! İngiltere'de yaşayan Selda Gümüş, 6 yıl önce geldiği İzmir'de geçirdiği obezite ameliyatı sonrası, estetik operasyon için de 3 kez bıçak altına yattı. Gümüş, germe operasyonlarında vücudunda deformasyon meydana geldiğini ileri sürerek operasyonları yapan doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Gümüş, "Vücuduma korku filmi sahnesi için makyaj yapılmış gibi hissediyorum. Bu süreci yaşadığım için uykularım kaçıyor. Rüyalarımda doktor gözlerimi oyuyor ya da beni parçalayıp doğruyor" dedi.
17.12.2021 Gündem
Azerbaycan: Ermenistan'a anında karşılık vereceğiz
Azerbaycan: Ermenistan'a anında karşılık vereceğiz Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Ermenistanlı siyasileri daha akılcı ve daha sorumluluk sahibi olmaya çağırdığını belirterek, "Ermenistan’ın uluslararası hukuka uygun davranmaması durumunda, Azerbaycan’a yönelik herhangi tehlikeli bir adım attığını sezersek hiç tereddüt etmeden gereken karşılığını veririz.” dedi.
17.11.2021 Dünya